Rom/leiligheter

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Riosol, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV, fjernkontroll mot depositum. Vifte. Gratis safe og WiFi. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse med ulik utforming og størrelse og havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet deluxe

Moderne toromsleiligheter deluxe (merk at disse er ikke de som hotellet selv kaller Deluxe) med ett soverom, og oppholdsrom med velutstyrt kjøkken med kaffetrakter, kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV med 36 kanaler og fjernkontroll mot depositum. Vifte. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. Dusj, wc, hårføner. Strandhåndklær og morgenkåper. Meget stor møblert balkong eller terrasse (ca. 40 kvm) med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Moderne leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med velutstyrt minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV, fjernkontroll mot depositum. Vifte. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med ulik utforming og havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke. Bor du i disse leilighetene og legger til All Inclusive er inngang til det separate bassengområdet med drikke og håndkle inkludert.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Lyse, men noe slitte treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV, fjernkontroll mot depositum. Vifte. Gratis safe og WiFi. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse med ulik utforming og havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet superior

Moderne treromsleiligheter med to soverom, ett med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom og velutstyrt minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV, fjernkontroll mot depositum. Vifte. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med ulik utforming og havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke. Bor du i disse leilighetene og legger til All Inclusive er inngang til det separate bassengområdet med drikke og håndkle inkludert.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-5