Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Riosol, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse med ulik utforming og størrelse samt havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV med tre kanaler inkludert, øvrige mot avgift. Vifte. Safe og wifi inkludert. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Noen av disse har halvpensjon inkludert.
  • En del av leilighetene er noe slitte.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med en meget stor balkong eller terrasse (cirka 40 kvm) med fin havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i stuedel. Kjøkken med kaffetrakter, kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV med 36 kanaler. Vifte. Safe, luftkondisjonering og wifi inkludert. Dusj, wc, hårføner. Strandhåndklær og badekåper. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Hotellet kaller denne leilighetstypen premium.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i stuedel. Velutstyrt minikjøkken med keramikkplate, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV med tre kanaler inkludert, øvrige mot avgift. Vifte. Wifi og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse med ulik utforming og størrelse samt havutsikt. To soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstraseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV med tre kanaler inkludert, øvrige mot avgift. Vifte. Safe og wifi inkludert. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Noen leiligheter er noe slitne.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet superior

Treromsleiligheter superior med balkong og havutsikt. To soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstraseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV med tre kanaler inkludert, øvrige mot avgift. Vifte. Safe og wifi inkludert. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-5