Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Riosol, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse og havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med to ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. Safe og wifi inkludert. Vifte. TV, noen kanaler mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Noen av disse har halvpensjon inkludert.
  • Noen av leilighetene er noe slitte.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med en stor balkong eller terrasse og havutsikt. På uteplassen er det stoler og bord, to solsenger. parasoll og to sofaer. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kaffetrakter, kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. Safe, luftkondisjonering og wifi inkludert. Vifte. TV. Bassenghåndklær. Badekåper. Dusj, wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med en stor balkong eller terrasse og havutsikt. På uteplassen er det stoler og bord samt solsenger og parasoll. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Vifte. TV, noen kanaler mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse og havutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstraseng sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Safe og wifi inkludert. TV, kanaler mot avgift. Vifte. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Noen leiligheter er noe slitte.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet superior

Treromsleiligheter superior med balkong eller terrasse og havutsikt. På uteplassen er det bord og stoler samt en parasoll. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Safe og wifi inkludert. Vifte. TV, noen kanaler mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-5