Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Riosol, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Lyse toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV med tre gratis kanaler, øvrige mot avgift. Vifte. Gratis safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse med ulik utforming og størrelse og havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke. Noen av disse har halvpensjon inkludert. En del av leilighetene er noe slitte.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet deluxe

Moderne toromsleiligheter deluxe (merk at disse er ikke de som hotellet selv kaller Deluxe) med ett soverom, og oppholdsrom med velutstyrt kjøkken med kaffetrakter, kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV med 36 kanaler. Vifte. Gratis safe, luftkondisjonering og wifi. Dusj, wc, hårføner. Strandhåndklær og badekåper. Meget stor møblert balkong eller terrasse (cirka 40 kvm) med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke. Hotellet kaller denne leilighetstypen premium.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med ett soverom, og oppholdsrom med velutstyrt minikjøkken med keramikkplate, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV med tre gratis kanaler, øvrige mot avgift. Vifte. Gratis wifi og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Treromsleilighet

Lyse treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV med tre gratis kanaler, øvrige mot avgift. Vifte. Gratis safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse med ulik utforming og havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke. Noen av leilighetene er noe slitt.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet superior

Moderne treromsleiligheter superior som ligger mellom første og andre etasje. To soverom, ett med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom og velutstyrt minikjøkken med kokeplate, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn, brødrister og vannkoker. TV med tre gratis kanaler, øvrige mot avgift. Vifte. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-5