Colina Mar

Colina Mar

  • • Vakker utsikt over Puerto Rico og havet
  • • To bassengområder

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken eller en god piknik på stranda.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bli og hyggelige folk overalt. Flott underholdning kvelden.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,5 km
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Colina Mar har to bassengområder med ett basseng og ett barnebasseng i hvert område. I det ene bassengområdet er bassengene oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Det er solsenger og parasoller, samt en poolbar, ved hvert bassengområde. Ved det ene bassenget fungerer poolbaren også som snackbar der de serverer enkel mat.

Hotellet har en bufférestaurant der frokosten, lunsjen og middagen serveres. I tillegg er det en á la carte-restaurant som er åpen til middag. Bar med underholdning flere kvelder i uka.

Hotellet har lekeplass og det er barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lite treningsrom (åpent kl. 9.00-19.00). Badstue mot depositum. Bordtennis mot depositum. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og til sentrum/strand. Det er cirka 100 meter til shoppingsenteret Europa og cirka 2,5 kilometer til sentrum av Puerto Rico. Lokaltrafikk. 

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon.
  • All Inclusive.

For de som legger til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Når de voksne legger til måltid er respektive måltid inkludert for barn under 12 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ettermiddagskaffe kl. 16.30-17.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i den store poolbaren kl. 11.00-17.00 og i den lille poolbaren kl. 11.30-16.00 & i hotellets pub kl. 17.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Støy fra baren kan oppfattes som forstyrende i noen leiligheter.

Alle hoteller – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med vennlig personale og utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Bassenget er oppvarmet vinterstid, men foretrekker du sjøbad, så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestill en superior- eller deluxeleilighet hvis du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene.

Los Veleros

Rett ovenfor småbåthavna i Puerto Rico, i det rolige dalføret Agua la Perra, ligger populære Los Veleros som kan by på førsteklasses utsikt over Atlanterhavet. Tar du trappene ned til sentrum finner du flere butikker og restauranter.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange tilbakevennende gjester. Du kan starte dagen med et morgenbad i bassenget uten å slippe Atlanterhavet av syne. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Ta en spasertur til den vakre stranda i amadores eller til stranda i Puerto Rico.

Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet. De romslige uteplassene vender alle mot det hyggelige bassengområdet, med havet i bakgrunnen. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Monteparaiso

Det hyggelige leilighetshotellet Monteparaiso ligger på høyden ovenfor Puerto Rico og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra er det kort vei til shoppingsenteret og i leilighetene er det gode muligheter for å kokkelere selv i ferien.

Palacete de Villa Magna

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er det gratis wifi.

Canaima

Aldersgrense: 18 år Leilighetshotellet Canaima ligger på den så kalte solsiden i Puerto Rico. Spiser du frokost på balkongen er morgensol inkludert. Her bor du i fine leiligheter og har tilgang til et hyggelig bassengområde. Et perfekt valg for deg som reiser uten barn!

Puerto Bello

Velkommen til leilighetshotellet Puerto Bello som ligger bra til i Puerto Rico. herfra er det kort vei til stranda, restauranter og shopping. På hotellet er det basseng og du bor i romslige toromsleiligheter.