Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken eller en god piknik på stranda.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikt, rengjøring, personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,5 km
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Colina Mar har to bassengområder med ett basseng og ett barnebasseng i hvert område. I det ene bassengområdet er bassengene oppvarmet til minimum 22 grader vinterstid. Det er solsenger og parasoller, samt en poolbar, ved hvert bassengområde. Ved det ene bassenget fungerer poolbaren også som snackbar der de serverer enkel mat.

Hotellet har en bufférestaurant der frokosten, lunsjen og middagen serveres. I tillegg er det en á la carte-restaurant som er åpen til middag. Bar med underholdning flere kvelder i uka.

Hotellet har lekeplass og det er barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lite treningsrom. Badstue. Bordtennis mot depositum. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i resepsjonen. Minimarked. Strykejern og strykebrett samt hårføner kan lånes i resepsjonen på forespørsel. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og til sentrum/strand. Det er cirka 100 meter til shoppingsenteret Europa og cirka 2,5 kilometer til sentrum av Puerto Rico. Støy fra baren kan oppfattes som forstyrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

For de som legger til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Når de voksne legger til måltid hjemmefra er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ettermiddagskaffe kl. 16.30-17.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i den store poolbaren kl. 11.00-17.00 og i den lille poolbaren kl. 11.30-16.00 & i hotellets pub kl. 17.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Alle hotell – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her kan du kose deg i bassenget, men foretrekker du å bade i havet så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestiller du en superior- eller deluxeleilighet kan du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene. Vinteren 2024/25 vil store deler av hotellet ha gjennomgått en ansiktsløftning og nye rom med eget basseng vil stå klare.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Du kan starte dagen med et morgenbad i bassenget uten å slippe Atlanterhavet av syne. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Ta en spasertur til den vakre stranda i amadores eller til stranda i Puerto Rico.

Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra de romslige uteplassene på Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet, og alle vender mot det hyggelige bassengområdet. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Lufesa

Lufesa er et populært leilighetshotell i Puerto Rico. Basseng på hotellet og stranda Playa de Puerto Rico ligger i passe gangavstand. I leilighetene kan du fikse det meste selv, kjøpe nybakt brød i bakeriet rett over gata og bare nyte frokosten på uteplassen.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.

Palacete de Villa Magna – vinter 2024/25

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er wifi inkludert.