Babalu

Fra Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet. De romslige uteplassene vender alle mot det hyggelige bassengområdet, med havet i bakgrunnen. Ved bassenget er det både biljardbord og poolbar. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,8 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Babalu ligger fint til høyt oppe i Puerto Rico har basseng som er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Her er det også et separat barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar med enkel matservering. Biljard ved bassenget.

Wifi mot avgift. Det ligger et lite minimarked ved resepsjonen. Lekeplass. Det er mange trapper til stranda og sentrum og cirka 200 meter til et mindre kjøpesenter. Inn til sentrum av Puerto Rico er det omtrent 2,4 kilometer. Musikk fra poolbaren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Det pågår renovering av et hotell i nærheten av Babalu. Renoveringen kan til tider oppfattes som forstyrrende for gjester på Babalu. Sluttdato for renoveringen er ikke kjent.

Sesongvariasjoner

  • Resepsjonen har begrenset åpningstid.
  • Vinteren 21/22 er poolbaren og minimarkedet stengt.