Maracaibo

Maracaibo

  • • Populært leilighetshotell
  • • Fint bassengområde
  • • Gangbro over veien til stranda

Maracaibo er et populært leilighetshotell med vennlig personale og utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her kan du kose deg i bassenget, men foretrekker du å bade i havet så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestiller du en superior- eller deluxeleilighet kan du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter deluxe for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for superior 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter deluxe for 1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter deluxe for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Maracaibo har et hyggelig bassengområde med separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenget er oppvarmet vinterstid (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar med herlige loungemøbler.

Hotellet har en hyggelig restaurant med alt fra komplett frokost, en hamburger eller pizza til lunsj og en pepperstek til middag.

Det er cirka 800 meter til sentrum og det ligger et supermarked rett over gata for leilighetshotellet. Støy fra poolbaren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Stranda nås via gangbro over veien.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Sesongvariasjoner

  • Sommeren 2023 kan ikke toromsleilighetene med markterrasse bestilles.
  • Vinteren 2022/2023 kan 2-5 personer bo i treromsleilighetene deluxe og i treromsleilighetene superior.
  • Sommeren 2023 og vinteren 2023/2024 kan 2-5 personer, hvorav 1 barn bo i treromsleilighetene deluxe og superior.

Alle hoteller – Puerto Rico

Los Veleros

Rett ovenfor småbåthavna i Puerto Rico, i det rolige dalføret Agua la Perra, ligger populære Los Veleros som kan by på førsteklasses utsikt over Atlanterhavet. Tar du trappene ned til sentrum finner du flere butikker og restauranter.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Du kan starte dagen med et morgenbad i bassenget uten å slippe Atlanterhavet av syne. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Ta en spasertur til den vakre stranda i amadores eller til stranda i Puerto Rico.

Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet. De romslige uteplassene vender alle mot det hyggelige bassengområdet, med havet i bakgrunnen. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken eller en god piknik på stranda.

Monteparaiso

Det hyggelige leilighetshotellet Monteparaiso ligger på en høyde ovenfor Puerto Rico og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra er det kort vei til shoppingsenteret og i leilighetene er det gode muligheter for å kokkelere selv i ferien.

Palacete de Villa Magna

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er det gratis wifi.

Canaima

Aldersgrense: 18 år Leilighetshotellet Canaima ligger på den så kalte solsiden i Puerto Rico. Spiser du frokost på balkongen er morgensol inkludert. Her bor du i fine leiligheter og har tilgang til et hyggelig bassengområde. Et perfekt valg for deg som reiser uten barn!

Puerto Bello

Velkommen til leilighetshotellet Puerto Bello som ligger bra til i Puerto Rico. herfra er det kort vei til stranda, restauranter og shopping. På hotellet er det basseng og du bor i romslige toromsleiligheter.

Lufesa

Lufesa er et populært leilighetshotell med sentral beliggenhet skrått over veien fra det store shoppingsenteret med butikker, bakerier, barer og restauranter i Puerto Rico. Basseng på hotellet og stranda Playa de Puerto Rico ligger i passe gangavstand. I leilighetene kan du fikse det meste selv, kjøpe nybakt brød i bakeriet rett over gata og bare nyte frokosten på uteplassen.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.