Maracaibo

Maracaibo

  • • Populært leilighetshotell
  • • Fint bassengområde
  • • Gangbro over veien til stranda

Maracaibo er et populært leilighetshotell med vennlig personale og utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Bassenget er oppvarmet vinterstid, men foretrekker du sjøbad, så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestill en superior- eller deluxeleilighet hvis du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene.

Ukens Deal – Lopesan!

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på våre lekre Lopesan-hoteller.

Kampanjen gjelder til 24. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 1. desember - 9. april 2022.
Se alle hotellene med rabatt her


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter deluxe for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for superior 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter deluxe for 1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Treromsleiligheter deluxe for 2-5 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, bassengområdet, uterestaurant/kiosk, renhold, fine folk i resepsjon
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Maracaibo har et hyggelig bassengområde med separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenget er oppvarmet vinterstid (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar med herlige loungemøbler. Hotellhage med en hyggelig restaurant.

Det er cirka 800 meter til sentrum og det ligger et supermarked rett over gata for leilighetshotellet. Støy fra poolbaren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Stranda nås via gangbro over veien.
  • Støy fra poolbaren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.