Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores

 • • Mange fornøyde gjester
 • • Luksuriøst spahotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie i år. Utsikten over Atlanteren er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Foruten to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter er det også et stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger bare en heistur unna.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Enkeltrom for 1 person. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stort rom og stor balkong. Fint uteområde.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et flott spahotell med strålende utsikt over Atlanterhavet. To herlige bassengområder med basseng oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgner, kvelder og i dårlig vær. Barnebasseng, solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Håndkleservice mot depositum og avgift (for bytte).

Stort spaanlegg med thalassoterapi og en fantastisk havutsikt! Her har de virkelig benyttet havets helende krefter. Ta en svømmetur i kom-i-form-bassenget og nyt av utsikten over Atlanterhavets glitrende bølger. Eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine innslag. Spaanlegget er for gjester over 15 år. Bestiller du suite er Suite Thalasso Experience inkludert, hvilket innebærer gratis inngang til treningsrommet og spaområdet hver dag.

Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Treningsrom og tennis mot avgift. Bordtennis, volleyball og vannpolo.

På hotellet er det flere barer og en bufférestaurant (menn må ha langbukser til middag). Lunsjbuffé i poolbaren. Butikker og frisør. Internettkafé mot avgift samt gratis WiFi. Underholdning. Heis ned til strandpromenaden. Lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Innendørsparkering.        

Måltider

 • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.
 • I perioden 24. desember til 2. januar er halvpensjon inkludert i prisen.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Snacks som pølser, chips, sandwich og is til barna kl. 10.00-18.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Kaffe og kaker kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det pågår renovering av et hotell i nærheten av Gloria Palace Amadores. Renoveringen kan til tider oppfattes som forstyrrende for gjester på Riosol. Sluttdato for renoveringen er ikke kjent.