Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Ta en spasertur til den vakre stranda i amadores eller til stranda i Puerto Rico.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Størrelsen på uteområdene
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et imponerende spahotell med strålende utsikt over Atlanterhavet. Her bader du i herlige basseng og du kan ta en tur via strandpromenaden til den vakre stranda i Amadores eller til stranda i Puerto Rico. Frokost er inkludert men legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive for en enda mer komfortabel ferie!

To herlige bassengområder med basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Ett av bassengene er tilpasset bevegelseshemmede. Separat basseng med vannsklier, vannstråler og tippebøtter (barn under 8 år må være i selskap med en voksen). Solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Bassenghåndklær mot depositum og avgift (ved bytte). Ved det øvre bassengområdet er det en separat og adskilt del for naturister.

På hotellet finnes flere barer og en bufférestaurant for frokost, lunsj og middag (langbukser til middag). I Lobby Piano Bar kan du se på sportsevenement og nyte pianomusikk noen kvelder i uka. I Bar Lounge nyter du av utsikten fra terrassen, levende musikk, show og dans hver kveld. I poolbaren er det alltid noe friskt å drikke. I Chill out kan du nyte en drink og se sola gå ned i havet.

Stort spaanlegg med thalassoterapi og en fantastisk havutsikt! Ta en svømmetur i det oppvarmede kom-i-form-bassenget og nyt utsikten over Atlanterhavets glitrende bølger. Det er også et oppvarmet basseng for vanngymnastikk. Eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine innslag. Spaanlegget vender seg til gjester over 15 år.

Bestiller du en suite er Suite Thalasso Experience inkludert, hvilket innebærer gratis inngang til treningsrom og spaområde hver dag.

Lekeplass og barneklubb for barn mellom 4 og 12 år i hotellets regi og med engelsktalende personale. Treningsrom og tennis. Boule, bordtennis, bueskyting, volleyball og vannpolo.

Wifi inkludert på hele hotellet. Butikker. Frisør. Heis ned til strandpromenaden. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Til stranda i Amadores er det cirka 500 meter og til stranda i Puerto Rico er det cirka 300 meter. Bussholdeplass cirka 300 meter fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Snacks som pølser, chips og sandwicher kl. 10.00-18.30.
 • Iskrem i beger til barna kl. 10.00-18.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Ettermiddagskaffe kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, lokale drinker og samt noen internnasjonale merker i visse barer for All Inclusive Ultra kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive Ultra gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 18.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det pågår renovering av et hotell i nærheten av Gloria Palace Amadores. Renoveringen kan til tider oppfattes som forstyrrende for gjestene på Gloria Palace Amadores. Sluttdato for renoveringen er ikke kjent.

Alle hotell – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her kan du kose deg i bassenget, men foretrekker du å bade i havet så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestiller du en superior- eller deluxeleilighet kan du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene. Vinteren 2024/25 vil store deler av hotellet ha gjennomgått en ansiktsløftning og nye rom med eget basseng vil stå klare.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Du kan starte dagen med et morgenbad i bassenget uten å slippe Atlanterhavet av syne. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra de romslige uteplassene på Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet, og alle vender mot det hyggelige bassengområdet. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken eller en god piknik på stranda.

Lufesa

Lufesa er et populært leilighetshotell i Puerto Rico. Basseng på hotellet og stranda Playa de Puerto Rico ligger i passe gangavstand. I leilighetene kan du fikse det meste selv, kjøpe nybakt brød i bakeriet rett over gata og bare nyte frokosten på uteplassen.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.

Palacete de Villa Magna – vinter 2024/25

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er wifi inkludert.