Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores

 • • Mange fornøyde gjester
 • • Luksuriøst spahotell
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger bare en tur med heisen ned fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et flott spahotell med strålende utsikt over Atlanterhavet. To herlige bassengområder med basseng oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i vannet kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær. Separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Håndkleservice mot depositum og avgift ved for bytte.

Stort spaanlegg med thalassoterapi og en fantastisk havutsikt! Her har de virkelig benyttet havets helende egenskaper. Ta en svømmetur i kom-i-form-bassenget og nyt av utsikten over Atlanterhavets glitrende bølger. Eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine ingredienser. Spaanlegget har aldersgrense 15 år. Bestiller du suite er Suite Thalasso Experience inkludert, hvilket innebærer gratis inngang til treningsrommet og spaområdet hver dag.

Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Treningsrom og tennis mot avgift. Bordtennis, volleyball og vannpolo.

På hotellet er det flere barer og en bufférestaurant (menn må ha langbukser til middag). Lunsjbuffé i poolbaren. Butikker og frisør. Gratis wifi. Underholdning. Heis ned til strandpromenaden. Lokaltrafikk. Innendørsparkering.        

Måltider

 • Frokostbuffé, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

I perioden 24. desember til 2. januar er halvpensjon inkludert i prisen.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Snacks som pølser, chips og sandwicher kl. 10.00-18.30.
 • Iskrem i beger til barna kl. 10.00-18.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Kaffe og kake kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet.
 • Det pågår renovering av et hotell i nærheten av Gloria Palace Amadores. Renoveringen kan til tider oppfattes som forstyrrende for gjestene på Gloria Palace Amadores. Sluttdato for renoveringen er ikke kjent.

Alle hoteller – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med vennlig personale og utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Bassenget er oppvarmet vinterstid, men foretrekker du sjøbad, så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestill en superior- eller deluxeleilighet hvis du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.

Los Veleros

Rett ovenfor småbåthavna i Puerto Rico, i det rolige dalføret Agua la Perra, ligger populære Los Veleros som kan by på førsteklasses utsikt over Atlanterhavet. Tar du trappene ned til sentrum finner du flere butikker og restauranter.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange tilbakevennende gjester. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet. De romslige uteplassene vender alle mot det hyggelige bassengområdet, med havet i bakgrunnen. Ved bassenget er det både biljardbord og poolbar. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken.

Monteparaiso

Det hyggelige leilighetshotellet Monteparaiso ligger på høyden ovenfor Puerto Rico og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra er det kort vei til shoppingsenteret og i leilighetene er det gode muligheter for å kokkelere selv i ferien.

Palacete de Villa Magna

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er det gratis wifi.