Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores

 • • Mange fornøyde gjester
 • • Luksuriøst spahotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger bare en tur med heisen ned fra hotellet.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stort rom og stor balkong. Fint uteområde.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et flott spahotell med strålende utsikt over Atlanterhavet. To herlige bassengområder med basseng oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i vannet kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær. Separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Håndkleservice mot depositum og avgift ved for bytte.

Stort spaanlegg med thalassoterapi og en fantastisk havutsikt! Her har de virkelig benyttet havets helende egenskaper. Ta en svømmetur i kom-i-form-bassenget og nyt av utsikten over Atlanterhavets glitrende bølger. Eller unn deg en behandling med leire, alger og andre marine ingredienser. Spaanlegget har aldersgrense 15 år. Bestiller du suite er Suite Thalasso Experience inkludert, hvilket innebærer gratis inngang til treningsrommet og spaområdet hver dag.

Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Treningsrom og tennis mot avgift. Bordtennis, volleyball og vannpolo.

På hotellet er det flere barer og en bufférestaurant (menn må ha langbukser til middag). Lunsjbuffé i poolbaren. Butikker og frisør. Gratis wifi. Underholdning. Heis ned til strandpromenaden. Lokaltrafikk. Innendørsparkering.        

Måltider

 • Frokostbuffé, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

I perioden 24. desember til 2. januar er halvpensjon inkludert i prisen.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Snacks som pølser, chips og sandwicher kl. 10.00-18.30.
 • Iskrem i beger til barna kl. 10.00-18.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Kaffe og kake kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet.
 • Det pågår renovering av et hotell i nærheten av Gloria Palace Amadores. Renoveringen kan til tider oppfattes som forstyrrende for gjestene på Gloria Palace Amadores. Sluttdato for renoveringen er ikke kjent.