Riosol

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter deluxe for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,5 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riosol ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Puerto Rico og Atlanterhavet. Bassengområde i øverste etasje med to basseng (hvorav ett mot avgift) og et barnebasseng (dybde 50 cm), alle er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Poolbar.

Restaurant som serverer frokost, lunsj og middag, pent antrekk til middag).

Biljard og bordtennis. Lekeplass. Lite treningsrom mot depositum. Dag- og kveldsaktiviteter flere ganger i uka.

Wifi inkludert i resepsjonen og ved poolbaren. Tilgang til vaskeri. Lite kjøpesenter 200 meter fra hotellet, og omtrent 2,5 kilometer til sentrum av Puerto Rico. Mange trapper innenfor og utenfor hotellområdet samt ned til stranda.

Måltider

  • Noen toromsleiligheter har halvpensjon samt julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Andre leiligheter har ingen måltider inkludert, men frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive er mot tillegg.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive, når reiser du over jul og nyttår, er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • À la carte-lunsj kl. 12.00-15.00.
  • Snacks kl. 15.00-17.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her kan du kose deg i bassenget, men foretrekker du å bade i havet så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestiller du en superior- eller deluxeleilighet kan du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene. Vinteren 2024/25 vil store deler av hotellet ha gjennomgått en ansiktsløftning og nye rom med eget basseng vil stå klare.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange gjester som kommer tilbake år etter år. Du kan starte dagen med et morgenbad i bassenget uten å slippe Atlanterhavet av syne. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Ta en spasertur til den vakre stranda i amadores eller til stranda i Puerto Rico.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra de romslige uteplassene på Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet, og alle vender mot det hyggelige bassengområdet. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken eller en god piknik på stranda.

Lufesa

Lufesa er et populært leilighetshotell i Puerto Rico. Basseng på hotellet og stranda Playa de Puerto Rico ligger i passe gangavstand. I leilighetene kan du fikse det meste selv, kjøpe nybakt brød i bakeriet rett over gata og bare nyte frokosten på uteplassen.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.

Palacete de Villa Magna – vinter 2024/25

Aldersgrense på hotellet: 18 år Palacete de Villa Magna er et fint hotell med herlig beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Her er det et mindre bassengområde med solsenger og parasoller. Rundt bassengområdet og i alle leilighetene er wifi inkludert.