Riosol

Riosol

 • • Deluxeleiligheter for store og små
 • • Basseng for store og små
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På store, fine Riosol trenger du aldri kjede deg! Den fantastiske utsikten over Puerto Rico er et skuespill i seg selv! Basseng og lekeplass er bare noen av fasilitetene. Dessuten bor du bra, spesielt i deluxeleilighetene med en lekker sittegruppe på den romlige uteplassen, som også byr på en utsikt som tar pusten fra de fleste.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer1-4 personer. Toromsleiligheter deluxe for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Morgensol.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,5 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riosol ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Puerto Rico og Atlanterhavet. Bassengområde i øverste etasje med to basseng (hvorav ett mot avgift) og et barnebasseng (dybde 50 cm), alle er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Restaurant (pent antrekk til middag). Dag- og kveldsaktiviteter flere ganger i uken. Gratis wifi i resepsjonen og ved poolbaren. Biljard og bordtennis. Lekeplass. Lite treningsrom mot depositum. Tilgang til vaskeri. Lite kjøpesenter 200 meter fra hotellet, og omtrent 2,5 kilometer til sentrum av Puerto Rico. Mange trapper innenfor og utenfor hotellområdet samt ned til stranda. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Noen toromsleiligheter har halvpensjon samt julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • Andre leiligheter har ingen måltider inkludert, men frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive er mot tillegg.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive, når reiser du over jul og nyttår, er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.45-10.00.
 • Lunsj (fra meny) kl. 12.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
 • Kaffe, te og kaker kl. 16.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Det pågår renovering av et hotell i nærheten av Riosol. Renoveringen kan til tider oppfattes som forstyrrende for gjester på Riosol. Sluttdato for renoveringen er ikke kjent.
 • Mange trapper inne og ute i hotellområdet.

Alle hoteller – Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært leilighetshotell med vennlig personale og utmerket beliggenhet på solsiden mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Bassenget er oppvarmet vinterstid, men foretrekker du sjøbad, så er det ikke lange spaserturen til stranda. Bestill en superior- eller deluxeleilighet hvis du vil nyte havutsikten fra de øverste etasjene.

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med god beliggenhet i pene, moderne leiligheter i nærheten av den hyggelige småbåthavna i Puerto Rico. Solterrassen i øverste etasje byr på en enestående utsikt. Her kan du la deg synke ned i jacuzziens bobler og samtidig se ut over den glitrende Atlanterhavet.

Los Veleros

Rett ovenfor småbåthavna i Puerto Rico, i det rolige dalføret Agua la Perra, ligger populære Los Veleros som kan by på førsteklasses utsikt over Atlanterhavet. Tar du trappene ned til sentrum finner du flere butikker og restauranter.

Marina Bay View

Aldersgrense på hotellet: 16 år Solrik beliggenhet og strålende utsikt – det er Marina Bay View! Velkommen til stilrene leiligheter og et herlig bassengområde på vårt populære hotell i Puerto Rico!

Marina Suites

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange tilbakevennende gjester. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt for deg som virkelig vil unne deg en behagelig ferie. Utsikten over Atlanterhavet er slående og de fleste balkongene har havutsikt. Her er det to herlige bassengområder, treningsrom, barer og restauranter samt et stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger bare en tur med heisen ned fra hotellet.

Heliomar

Leilighetshotellet Heliomar har mange stamgjester og ligger fint i de indre delene av Puerto Rico-dalen. Mellom de hvitmalte toetasjes husene vokser kaktus og hibiscus. Hvorfor ikke starte dagen med litt morgensol og en kopp nytraktet kaffe på uteplassen.

Babalu

Fra Babalu har man en strålende utsikt over Atlanterhavet. De romslige uteplassene vender alle mot det hyggelige bassengområdet, med havet i bakgrunnen. Ved bassenget er det både biljardbord og poolbar. Hotellet ligger høyt oppe, så det er en del trapper ned til Puerto Rico og stranda – men det er verdt strevet!

Colina Mar

Fra leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående utsikt over havet og dalen nedenfor. De to bassengområdene byr på familievennlig avkobling og leilighetene er luftige og pene. I hver leilighet er det et minikjøkken for deg som liker å teste noen av de lokale rettene i eget kjøkken.

Monteparaiso

Det hyggelige leilighetshotellet Monteparaiso ligger på høyden ovenfor Puerto Rico og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra er det kort vei til shoppingsenteret og i leilighetene er det gode muligheter for å kokkelere selv i ferien.