Marina Suites

  • • Perfekt beliggenhet ved havna
  • • Vakker utsikt
  • • Høy kundetilfredshet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Marina Suites ligger ved småbåthavna i Puerto Rico og har mange tilbakevennende gjester. Velger du en superiorleilighet litt høyt opp får du vakker utsikt fra uteplassen.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter deluxe for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Marina Suites i Puerto Rico har et stort bassengområde med fantastisk utsikt over havet, oppvarmet evighetsbasseng og barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Bassenget og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar. Badehåndklær mot depositum. Jacuzzi, som ligger i et pent, lite område med bali-solsenger og er forbeholdt voksne gjester.

Hotellet har en bufférestaurant, á la carte-restauranten El Puerto samt en bar. Lite trimrom (for de over 16 år). Massasje mot avgift. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Bordtennis og biljard.

Gratis WiFi i fellesområdene, og internetthjørne mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller og trapper i hotellområdet. Minimarked. Det ligger noen få restauranter ved hotellet og det er cairka1 kilometer til nærmeste tettsted med butikker og restauranter. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Hotellets ventilasjonsanlegg og virksomheten på et verft i nærheten kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Sesongvariasjoner

Frokostbuffé kan ikke legges til på reiser før 31.12.20.