Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5,6 av 10 Basert på 511 vurderinger
Total vurdering
 
5,6 / 10
Rengjøring
 
6,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,7 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
5,4 / 10
Service
 
6,2 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
plasseringen
-
Noe slitt madrasser er gått ut på dato:-)

Bekreftet gjest: 2024-02-24


6 av 10

+
Beliggenhet og bassengområdet.
-
Veldig nedslitt rom, minimalt utstyrt kjøkken. Vasking var fraværende før vi ga beskjed.

Bekreftet gjest: 2024-02-24


7 av 10

+
Utsikten
-
Rotete rundt bassengområde med boss. Ingen som rydda på dagen. Øl servert i pappbeger burde vore plast. Litt slitt på romma.

Bekreftet gjest: 2024-02-24


7 av 10

+
Morgensol om morgonen og solnedgang i havet frå bassenget.
-
VIP basseng burde vert opent til solnedgang i havet var over. Sur bekjenning på vip basseng.

Bekreftet gjest: 2024-02-24


5 av 10

+
-
Gamle møblet og slitt gererelt

Bekreftet gjest: 2024-02-24


8 av 10

+
Beliggenhet. Helt perfekt for to som likte å gå tur😊
-
Hotellet treng litt oppussing. Spesielt badet.

Bekreftet gjest: 2024-02-17


3 av 10

+
Utsikten
-
Rengjøring samt opp pussing

Bekreftet gjest: 2024-02-10


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-10


6 av 10

+
Oppvarmet basseng
-
Heisen var d en del kluss med

Bekreftet gjest: 2024-02-10


3 av 10

+
Beliggenhet
-
Renhold og service

Bekreftet gjest: 2024-02-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

2589 vurderinger
Utmerket
 
852
Veldig bra
 
855
Bra
 
433
Mindre bra
 
223
Dårlig
 
228

Fem siste vurderinger

25.02.2024

av AnitaKaasin

Fint bassengområde og flott utsikt

Det oppvarmede bassenget var fantastisk. God størrelse og fint område med gode solsenger. Hotellet har også et område for ballspill og bordtennis. Vi hadde flott utsikt over Puerto Rico og gode solforhold. Leiligheten var enkelt innredet med kjøkkenbenk og et minimum av kjøkkenredskap. Enkel, men ok standard. Vi var svært fornøyd med oppholdet og kommer gjerne tilbake.

 
19.01.2024

av thomas_Z778WR

Dårlig produkt

1- Rommet var skittent ved innsjekk. Vi såg det var maur over alt. Vi kontaktet resepsjonen, og di sendte folk for å ordne. Løsningen var å drukne rommet i gift og lukke døren, for så å si det var good to go. Vi kom til ett nedgasset hotellrom, der istede for levende maur, var det døde maur over alt. Så det var ikkje vasket. Når vi ba om at di ordnet opp etter seg, så tok di en kattevask, men mye låg fortsatt igjen. 2- vask av hotellrom skjedde 1 gang iløp av ukem vi bodde der. Så skitt og boss samlet seg fort opp. 3- Kjøpte All Inclusive, som var totalt vekkastet penger. Maten var knapt etende, så vi spiste pasta til lunsj og middag daglig, siden di serverte samme rett hver eneste dag med minimale variasjoner. 4- Headsup så er doene på rommene så geniale at når du skyller ned så spruter den doinnholdet utover slik at det er veldig lite hyggelig å komme inn neste gang. 5- Di har vist nedbemannet, som en annen stamgjest forklarte så ble det dårligere og dårligere hvert år. Dette viste seg å stemme siden en ble fort stående lenge for å få servering hver gang, siden der sjeldent var folk å oppdrive noe. 6- Di offentlige toalettene har vist vært ute av drift i åresvis. Så det ene som fungerer, har ødelagt lås, skittent og dårlig.. 7- heisen på hotellet er av steinalder tiden. Den bruker en mannsalder å komme opp og ned, og er av plast så ekstra hyggelig å stå inne i, i lengre tid når det er 40 grader ute. 8- Ofte bestilte vi drikke, som aldri ble servert 9- Måtte spør etter nye handkle gjentatte ganger, som aldri dukket opp. Kan ikkje anbefale denne plassen

 
09.01.2024

av 9na74 Norge

Eldre, urent og slitt hotell. Topp utsikt, sløve resepsjonister. Mye kan forbedres her!

Det positive kommer tilslutt👍 👎 På Riosol skal det spares! Frokost til 1030. Tomt for det meste kl.1005. Ingen påfylling. Det samme skjer også under middagen. Stressa ansatte, alt for få av de ift antall gjester.De sprang de som var på jobb og gjorde sitt beste.. Gjester må vente på utsiden pga.at det er tomt for bestikk og fat. Mange sitteplasser ledig. Tørr gammelt kjøtt settes fram.. Knuste vinduer flere steder i restauranten. Et meget slitt hotell som IKKE har renovert leilighetene i 2018-2020 slik det står på f.eks Apollo. Mange feil/skader i leilighetene. Dører/lås, hull i gardiner, tette filter i ventiler på bad, for kaldt vann i dusjene. Årsak var visst solcellepanelet, når det er overskyet, blir det mye kaldere vann. Endel maur i de fleste leilighetene. Mon tro om røykvarslerne virket.. Når folk har betalt for alt inkl eller halvpensjon, betyr det gjerne mat og drikke inkl. På dette hotellet fjerner de ALL drikke under middagen på kvelden, t.o.m. vanndispenser som står fram ved frokost. Slik at man må bet 130 kr for 4 små glass med vann eller brus!! Hygienen til de ansatte i restauranten var ikke som det bør være. -Dopapir må man stadig spørre etter. -Dynetrekk byttes kun 1 gang pr. uke. Håndkle litt oftere. Badene lukter fukt og kloakk. Treningsrom med gå apparat er meget skittent og i ett område de ikke burde vist fram,i en bakgård der søppel osv blir veldig synlig. Tredemølle har de ikke. Bordtennisnettet er ødelagt. Glemmer man noe på multibanen, kaster vaktmesteren det neste morgen, ...f.eks sko, klær. Ansatte i resepsjonen skulle flere ganger sjekke dette opp, men vi hørte ikke mer..tapt! Kundeservicen vi er vant til finnes ikke her, selvom de er hyggelige og smiler👌 En fam på 5 får kun 1 nøkkelkort og må betale 3 euro pr. ekstra kort!! Latterlig. Det mest positive er utsikten, man får gratis trim i trappene. Variert middag på kvelden, det skal de ha.Men trygt å spise? Bra wifi, skal være ruter på alle rom. Solsenger på balkongen, samt bord og stoler. Bra👍 Oppvarma basseng faktisk! Behagelig temperatur. Multibane med 1 basketkurv og 2 mål. Slitt nett over det hele. Rom 5116 5117 5118 er under resepsjonsområdet, de har 2 soverom og 2 bad, 2 små tv'er, 2 garderobeskap, 2 vifter,2 tørkestativ ute, kaffetrakter, kjøl/liten frys, mikrobølgeovn. Fin str. på leil. Ca.55 m2. Muligehet for massasje ved bassenget.Manikyr/pedikyr. Innendørs stort sjakk. Kveldsunderholdning. Biljard 2€. Tennis dep.5€. Men, vi kommer dessverre ikke tilbake hit! Vil kalle dette et 2-stjernes hotell.

 
01.01.2024

av Sunny B

Anbefales på det varmeste

Spennende utformet hotell, lett å komme i kontakt med andre beboere om man ønsker det. Gode senger og puter. God hygiene og trivelige rom. Middagene var nydelige, godt utvalg med alskens retter og variert meny. Vakker utsikt og fint stort basseng. God plass til å trekke seg tilbake på rommets uteområde. Gøy med treningsstudio og felles trening i bassenget. Mange muligheter for varierte aktiviteter. Kort vei til butikk. Hyggelig personale.

 
30.12.2023

av Tonhars

Anbefaler ingen dette hotellet- dårlig.

Anbefaler ikke dette hotellet. Dårlig renhold, maur og veldig slitt. Fikk ikke varmevann før dagen før vi reiste hjem. Renholder vasket kun i gangvei- måtte bytte rom pga oversvømmelse av vann på gulv, bord og fra tak. Ingen oppfølging på klager.