Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5,7 av 10 Basert på 428 vurderinger
Total vurdering
 
5,7 / 10
Rengjøring
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,8 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
5,4 / 10
Service
 
6,3 / 10

Siste gjestevurderinger


2 av 10

+
Island of stars
-
Dårlig senger ,renhold,nedslitt,

Bekreftet gjest: 2023-04-08


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-08


7 av 10

+
Flott beliggenhet ,
-
Vi fikk tildelt en 3 roms leilighet rom 5122, den ligge under ute restaurant. MYE BRÅK fra hotell underholdning på kvelden, spesielt siste kveld ( langfredag) Men det værste var om morgenen da ALLE stoler ble flyttet på og dette laget en skrapende lyd som gjorde at vi våknet og det var umulig å sove videre. Rom 5122 har en beliggenhet i hotellet som gjør at det ikke er mulig å se den flotte utsikten sittende på altanen. Akkurat denne utsikten hadde vi ønsket oss for denne ferien. Dette ble også meldt som et ønske, samtidig som vi ønsket å oppgradere rommet om mulig. men altså ikke tatt hensyn til, eller tilbudt oppgradering. Skuffet og sliten etter en ferie med lite søvn .

Bekreftet gjest: 2023-04-08


4 av 10

+
Størrelse på rom / terrasse .
-
Veldig slitt , manglet kjøkkenutstyr , utemøbler var hullete og så lite delikate ut å sitte i . Såkalt dobbelseng var 2 enkel senger som skled ifra hverandre . Blir jo kjedelig når man er et ektepar som reiser på ferie sammen . Dårlig også at man ikke kan ha rommet lenger en til kl 10:00 når man blir hentet mye seinere .

Bekreftet gjest: 2023-04-01


6 av 10

+
Lokasjon, vi likte veldig godt at det var et senter ved siden av.
-
Barnebassenget var ikke oppvarmet. Vi fikk derfor ikke brukt bassengområdet. 2 åringen våres falt også inn i voksenbassenget ufrivillig. Hvis barnebassenget hadde vært varmt så kunne ha oppholde seg der. Vi så ingen barn som badet i barnebassenget. Barna oppholdt seg i trappa til voksenbassenget.

Bekreftet gjest: 2023-04-01


9 av 10

+
Leiligheten vi hadde.
-

Bekreftet gjest: 2023-04-01


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Rommet trenger oppussing

Bekreftet gjest: 2023-04-01


2 av 10

+
Utsikten
-
Mer renhold, skifte hånduker.

Bekreftet gjest: 2023-04-01


5 av 10

+
Stor terrasse
-
X

Bekreftet gjest: 2023-04-01


6 av 10

+
Stille å fint ingen musikk støy.
-
Det bar mange ting som trengte oppgradering. Da vi kom måtte vi ha vaktmester til å fikse platetoppen. Den ville ikke skru seg av. Sluken i dusjen var nesten tett. Dusjet du rant det over kanten. Dørhantak til badet hang å dinglet.

Bekreftet gjest: 2023-04-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

2527 vurderinger
Utmerket
 
844
Veldig bra
 
849
Bra
 
419
Mindre bra
 
208
Dårlig
 
207

Fem siste vurderinger

13.01.2023

av RandiF4 Oslo, Norge

Deilig ferieopphold

To deilige uker på Riosol. Andre året vi er her, og vi kommer gjerne tilbake. Nydelig og variert mat. VELDIG hyggelige og sjarmerende ansatte. Godt renhold. Shana Jeenally hjalp oss å planlegge og arrangere dagstur til Moya der vi først ble med i en bigård og ble med ned i bi-kubene, og vi fikk smake deilig honning. Etterpå smakte vi nydelig honning-rom på Arucas. Rom-destilleri. Vår hyggelige sjåfør Tushar hadde gode språkkunnskaper og skapte en hyggelig stemning hele dagen. -Riosol hotel har en fantastisk beliggenhet med nydelig utsikt til soloppgang og solnedgang. 15 min gange til to flotte badestrender. Hotellet har en VIP-lounge på taket med rolige og behagelige omgivelser. På selve bassengområdet til hotellet serveres det lunsj, og der har vi tilbrakt mange timer🤩🤩

 
05.11.2022

av 958marionn

Gammelt, slitt hotell

risosol, ligger fint på toppen av fjellet i Puerto rico. Solforholdene er gode, og man får ikke skygge tidlig på ettermiddagen. Vi hadde inkludert frokost på hotellet. Det var lite variasjon, men god mat. Bassenget var utifra forventningene helt ok, i tillegg vadde de et VIP basseng på toppen av hotellet som man kunne kjøpe seg inn på. Et fint område med gode solsenger, koselig basseng samt badehåndkle og to drinker inkludert i prisen. Vi hadde laveste standard på hotellrommet, og det var veldig merkbart. Hotellrommet var slitt, og luktet. Det var mye dyr og maur på terrassen. Dusjen var tett, og dårlig. Man kunne ikke justere på høyden på dusjhodet. På rommet var det hengt opp informasjon om at det var vasking 5 dager i uken, bytte av håndklær 3 ganger og 2 skift av sengetøy. Vårt rom ble vasket EN gang på en uke, og vi fikk bare nye håndklær og sengetøy en dag, og dette fordi jeg spesifikt etterspurte nytt sengetøy. En annen negativ ting var heisen. Den ene heisen var ute av drift, noe jeg tror den har vært lenge. Dette gjorde at det ble mye venting på heis, spesielt ved utsjekk. Det skulle vært bedre tilrettelagt for å komme seg raskere frem på hotellet. Hotellet var alt i alt helt ok, dersom man bare ønsker sol og varme. Men jeg blir ikke å dra tilbake her.

 
27.07.2022

av Kfromnorway Oslo, Norge

Trenger oppussing og aircondition

Bra: + Veldig hyggelige, morsomme og flinke ansatte + Nydelig VIP-område + Fantastisk utsikt fra mange av rommene Dårlig: - Rommene er ekstremt slitte, trenger oppussing. - Strek lukt av fuktighet på badene - Kakerlakker elsker rommene - Ingen aircondition. Rommene blir ekstremt varme om sommeren. Hotellet har noen få portable aircondition-apparater, men disse er det lang venteliste på, så nesten umulig å få tak i. De koster ekstra også. - VIP-området burde være avgrenset for voksne, da det kan bli like kaotisk der som i det vanlige fellesbassenget.

 
19.01.2022

av Weeg101 Norge

Sol, utsikt og mye bra

Dette var tredje besøket vårt til Riosol, og det er spesielt de store private balkongene mot havet, den høye beliggenheten med gode solforhold og god valuta for pengene som har fristet oss tilbake gang på gang. Dette hotellet har mye som er veldig bra, spesielt dersom man har halvstore barn som har glede av fotballbane, bordtennis og klarer seg alene i bassenget. I tillegg er Europa-senteret med butikk, restauranter og minigolf like ved. Med små barn er ikke hotellet like tilrettelagt, med mye trapper, høyder og kaldt barnebasseng. Vi bodde på et Premium-rom der standarden er helt grei. Basseng, restaurant og resepsjonsområdet er modernisert og ser bra ut. Resten av anlegget er vedlikeholdt, men bærer samtidig noe preg av at det pusses opp på overflaten av en gammel bygningsmasse. Kommer vi tilbake igjen? Kanskje, men ikke før barna er større.

 
03.03.2020

av JorunnKv71 Haugesund, Norge

Ikke valuta for pengene i år.

Vi var her for 2 gang denne vinterferien og renhold og service var mye dårligere enn i fjor. Halvsure folk bak disken i baren, ved frokosten og i resepsjonen. Renholdet i leiligheten var dårlig, håndklær og sengetøy ble ikke skiftet når de skulle vært skiftet. 2 ganger måtte jeg ringe flere ganger til resepsjonen for å få folk til å komme å gjøre det. Kanskje de burde byttet ut noen av lunsjrettene sine, slik at det går an å spise lunsj der. Vi kommer ikke tilbake her mer, selv om hotell beliggenheten er flott.