Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
5,7 av 10 Basert på 496 vurderinger
Total vurdering
 
5,7 / 10
Rengjøring
 
6,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,8 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
5,4 / 10
Service
 
6,2 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Utsikten.
-
Veldig slitt. Over hele

Bekreftet gjest: 2024-04-06


1 av 10

+
Utsikten/sengene.
-
Hotellet er slite på alle måter. Kloakklukt var det fyrste som møtte oss. Så kom regnet og det var lekkasje i tak og vegger. Så fekk vi nytt rom, og der var MASSE maur over alt !!! Vi måtte sjølve kjøpe maurmiddel og spraye ned. Vi gav beskjed i resepsjonen , men dei gjorde ingenting med det.

Bekreftet gjest: 2024-03-30


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-30


3 av 10

+
Personalet og utsikten.
-
Hotellet må oppgraderes og maten må forbedres.

Bekreftet gjest: 2024-03-30


3 av 10

+
Basseng
-
Bedre rengjøring og rommet var i veldig dårlig stand

Bekreftet gjest: 2024-03-23


3 av 10

+
Maten
-
Veldi slitt, felles toaletter var alt på 1/2 tolv.

Bekreftet gjest: 2024-03-23


2 av 10

+
Basseng og frukost
-
Dersom Apollo mener dette er god nok standard 2+/3…kan ikke Apollo bli alternativ neste gang. MANGEL på vedlikehald

Bekreftet gjest: 2024-03-23


5 av 10

+
-
Slitt kjøkken utstyr og bad

Bekreftet gjest: 2024-03-23


7 av 10

+
Gode senger. Flott utsikt
-
Bare en heis som virket er ikke bra nok.

Bekreftet gjest: 2024-03-23


6 av 10

+
Basseng, personale og maten.
-
Altfor masse trapper, en heis som vi kokte i og dårlig standard på leilighet. Ingen aircondition i leilighet. Masse små maur og ekkel lukt på bad.

Bekreftet gjest: 2024-03-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

2613 vurderinger
Utmerket
 
860
Veldig bra
 
857
Bra
 
436
Mindre bra
 
225
Dårlig
 
235

Fem siste vurderinger

04.03.2024

av Gullfuglen Stavanger, Norge

Bli heller hjemme om eneste alternativ.

Styr unna dette hotellet. Vi reiser mye og har bodd på veldig mange hoteller på GC, dette tar kaka. Og vi er ikke kresne. Trenger ikke være moderne og flott. Utseendet/interiøret på rommene er tilsvarende stilen og standarden på GC og er i grunnen helt innafor. Det var så mye annet at jeg velger å gi en anmeldelse. Først og fremst beliggenheten helt på toppen. Det visste vi jo, men tenkte at taxi opp og ned går fint. Vanskelig å få tak i taxi. Mye venting både ut og hjem. Bestilte men endte opp med å gå alikevel. -Om en ønsker å bli på toppen: Aldri ledige solsenger. Altfor stort belegg til å kunne gi gjestene solsenger rundt bassenget. Dårlig bar og åpningstidene er merkelige. - Europa senteret ved siden, vel. Hver sin smak. - Dårlig service på dette hotellet. Resepsjonen er likegyldige til det meste. Alltid treg betjening og lite folk på jobb der. Mye kø. - Nye håndklær x 3 pr uke, men man kan betale om behov, stod det. Tross rikelig! tips ble våre skitne håndklær hengt opp ute på tørkestativet!! Familien på 4 hadde lagt dem i en haug på badet for å lette rengjøringen. De ble hengt opp møkkete ute. - Hadde to ekstrasenger til ungene. Aldri ble disse reiet opp. Ikke rørt. Vi kunne knapt se at renhold hadde vært innom. I tillegg ringte de på kl 08.30 om morgenen for å komme inn!! Hallo, vi er på ferie. - Heisen. Helt tragisk. De har to, bruker en. Tar svært lang tid. Alle gjester vi møtte irriterte seg på den. Kan ta trapper, men veldig mange nivåer og langt opp og ned. - Lunket vann i kranene. - Mye kakerlakker og maur. - Vindu på badet kunne folk se rett inn. Skjermingen flasset av. Beklager Riosol. Det kunne vært så mye bedre med litt bedre service, fikse litt småting og hyggelig personale. Terrassen og utsikten er bra. Dette blir dessverre stryk.

 
28.02.2024

av helenaj114

Fint basseng, men kjip leilighet med enkel standard.

Positivt: flott bassengområde, fin beliggenhet, sentralt, dyktig massør, nydelig utsikt. Negativt: leiligheten stemmer ikke overens med bilder. Den er liten og med krøkkete uteområde, ingen aircondition, enkel standard på inventar, dårlig håndverkdarbeid på bad og uterom, masse maur på bad og kjøkken. All mat må pakkes inn, ellers kryr det av maur. Ekstrasengen er ikke med dyne og er kun en liten sofa. Ikke et sted jeg ville bodd i en uke, men for et pr dager gikk det fint.

 
25.02.2024

av AnitaKaasin

Fint bassengområde og flott utsikt

Det oppvarmede bassenget var fantastisk. God størrelse og fint område med gode solsenger. Hotellet har også et område for ballspill og bordtennis. Vi hadde flott utsikt over Puerto Rico og gode solforhold. Leiligheten var enkelt innredet med kjøkkenbenk og et minimum av kjøkkenredskap. Enkel, men ok standard. Vi var svært fornøyd med oppholdet og kommer gjerne tilbake.

 
19.01.2024

av thomas_Z778WR

Dårlig produkt

1- Rommet var skittent ved innsjekk. Vi såg det var maur over alt. Vi kontaktet resepsjonen, og di sendte folk for å ordne. Løsningen var å drukne rommet i gift og lukke døren, for så å si det var good to go. Vi kom til ett nedgasset hotellrom, der istede for levende maur, var det døde maur over alt. Så det var ikkje vasket. Når vi ba om at di ordnet opp etter seg, så tok di en kattevask, men mye låg fortsatt igjen. 2- vask av hotellrom skjedde 1 gang iløp av ukem vi bodde der. Så skitt og boss samlet seg fort opp. 3- Kjøpte All Inclusive, som var totalt vekkastet penger. Maten var knapt etende, så vi spiste pasta til lunsj og middag daglig, siden di serverte samme rett hver eneste dag med minimale variasjoner. 4- Headsup så er doene på rommene så geniale at når du skyller ned så spruter den doinnholdet utover slik at det er veldig lite hyggelig å komme inn neste gang. 5- Di har vist nedbemannet, som en annen stamgjest forklarte så ble det dårligere og dårligere hvert år. Dette viste seg å stemme siden en ble fort stående lenge for å få servering hver gang, siden der sjeldent var folk å oppdrive noe. 6- Di offentlige toalettene har vist vært ute av drift i åresvis. Så det ene som fungerer, har ødelagt lås, skittent og dårlig.. 7- heisen på hotellet er av steinalder tiden. Den bruker en mannsalder å komme opp og ned, og er av plast så ekstra hyggelig å stå inne i, i lengre tid når det er 40 grader ute. 8- Ofte bestilte vi drikke, som aldri ble servert 9- Måtte spør etter nye handkle gjentatte ganger, som aldri dukket opp. Kan ikkje anbefale denne plassen

 
09.01.2024

av 9na74 Norge

Eldre, urent og slitt hotell. Topp utsikt, sløve resepsjonister. Mye kan forbedres her!

Det positive kommer tilslutt👍 👎 På Riosol skal det spares! Frokost til 1030. Tomt for det meste kl.1005. Ingen påfylling. Det samme skjer også under middagen. Stressa ansatte, alt for få av de ift antall gjester.De sprang de som var på jobb og gjorde sitt beste.. Gjester må vente på utsiden pga.at det er tomt for bestikk og fat. Mange sitteplasser ledig. Tørr gammelt kjøtt settes fram.. Knuste vinduer flere steder i restauranten. Et meget slitt hotell som IKKE har renovert leilighetene i 2018-2020 slik det står på f.eks Apollo. Mange feil/skader i leilighetene. Dører/lås, hull i gardiner, tette filter i ventiler på bad, for kaldt vann i dusjene. Årsak var visst solcellepanelet, når det er overskyet, blir det mye kaldere vann. Endel maur i de fleste leilighetene. Mon tro om røykvarslerne virket.. Når folk har betalt for alt inkl eller halvpensjon, betyr det gjerne mat og drikke inkl. På dette hotellet fjerner de ALL drikke under middagen på kvelden, t.o.m. vanndispenser som står fram ved frokost. Slik at man må bet 130 kr for 4 små glass med vann eller brus!! Hygienen til de ansatte i restauranten var ikke som det bør være. -Dopapir må man stadig spørre etter. -Dynetrekk byttes kun 1 gang pr. uke. Håndkle litt oftere. Badene lukter fukt og kloakk. Treningsrom med gå apparat er meget skittent og i ett område de ikke burde vist fram,i en bakgård der søppel osv blir veldig synlig. Tredemølle har de ikke. Bordtennisnettet er ødelagt. Glemmer man noe på multibanen, kaster vaktmesteren det neste morgen, ...f.eks sko, klær. Ansatte i resepsjonen skulle flere ganger sjekke dette opp, men vi hørte ikke mer..tapt! Kundeservicen vi er vant til finnes ikke her, selvom de er hyggelige og smiler👌 En fam på 5 får kun 1 nøkkelkort og må betale 3 euro pr. ekstra kort!! Latterlig. Det mest positive er utsikten, man får gratis trim i trappene. Variert middag på kvelden, det skal de ha.Men trygt å spise? Bra wifi, skal være ruter på alle rom. Solsenger på balkongen, samt bord og stoler. Bra👍 Oppvarma basseng faktisk! Behagelig temperatur. Multibane med 1 basketkurv og 2 mål. Slitt nett over det hele. Rom 5116 5117 5118 er under resepsjonsområdet, de har 2 soverom og 2 bad, 2 små tv'er, 2 garderobeskap, 2 vifter,2 tørkestativ ute, kaffetrakter, kjøl/liten frys, mikrobølgeovn. Fin str. på leil. Ca.55 m2. Muligehet for massasje ved bassenget.Manikyr/pedikyr. Innendørs stort sjakk. Kveldsunderholdning. Biljard 2€. Tennis dep.5€. Men, vi kommer dessverre ikke tilbake hit! Vil kalle dette et 2-stjernes hotell.