1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
7,9 av 10 Basert på 503 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Ulf N Moen,
Rud

+
Rent og pent
-
Fint om vi hadde fått opplyst om at hotellets gjester fikk 10% rabatt i den gode italienske restauranten i kjelleren. Vi spiste der 4 ganger, men fikk kun rabatt siste gangen da servitøren så at vi kom fra hotellet. Kunne stått oppslag i heisen.

Bekreftet gjest: 2019-04-13


10 av 10

odd,
bergen

+
hyggelig betjening godt humør
-

Bekreftet gjest: 2019-04-13


9 av 10

Frida,
Moi

+
Store brukervennlige rom, bra balkong og bra bassengområde
-

Bekreftet gjest: 2019-04-13


5 av 10

Liv ,
Stavanger

+
Fin beliggenhet, sentralt og et nydelig uteområde.
-
Smilekurs til personal i resepsjonen. Hadde håpet på en ekstra vask og event. Spray når vi hadde besøk av kakelakker

Bekreftet gjest: 2019-04-06


3 av 10

Astrid,
Rauland

+
-
Nye madrasser. Madrassene var harde og gropete. Kunne vært såpe på badet. Sofaen var hard. TVen var veldig liten. Heisen var veldig liten og kom sjelden. Måtte vente mye på den. Mye støy og bråk døgnet rundt. Veldig lytt i leiligheten. Poolen var vannet veldig kaldt og stengte kl 18.00 som vel er tidlig.

Bekreftet gjest: 2019-04-06


8 av 10

Marianne,
Solvorn

+
Bassenget og treningsplass.
-
Kaffetrakter og sofaen

Bekreftet gjest: 2019-04-06


8 av 10

knut,
nærbø

+
flott bassengområde. lite bråk. bra leilighet.
-
flere norske kanaler på TV. sende folka i resepsjonen på smilekurs.

Bekreftet gjest: 2019-03-30


8 av 10

,

+
Rommelige leiligheter, nær butikker, restauranter og strand. Stort basseng og bassengområde.
-
Ansatte burde lære seg engelsk.

Bekreftet gjest: 2019-03-30


10 av 10

espen,
tomter

+
alt
-
alt var bra det men kunne ønsket meg tv2 kanalen på tv men var supert der

Bekreftet gjest: 2019-03-30


9 av 10

Ingar,
Sandnes

+
Beliggenhet. Stort sett hyggelige i resepsjon.Responderer raskt for å utbedre feil/mangler.
-
Gratis Wifi.

Bekreftet gjest: 2019-03-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

633 vurderinger
Utmerket
 
191
Veldig bra
 
260
Bra
 
100
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
42

Fem siste vurderinger

11.04.2019

Innlegg av veronicabH2752OT Tynset, Norge

Koselig hotell

Fint hotell. Helt grei standard. Store oppholdsrom og balkong, litt dårligere bad. Minus at det ikke vaskes hver dag, men annenhver(?). Flott beliggenhet! Nært stranda. Flott bassengområde med poolbar! Minigolf og kafe i umiddelbar nærhet.

 
06.01.2019

Innlegg av JohnnyRB Levanger, Norge

Flott og sentralt

Et supert leilighetskompleks som ligger midt i smørøyet, kort vei til alt man trenger. Supertrivelig betjening som gjorde alt for at man skulle ha det bra under oppholdet. Et gigantisk uteområde med stor hage,barnebasseng og stort vanlig oppvarmet (kun om vinteren) basseng + et stort utvalg av treningsapparater og store sjakkbrett i hagen. Det frister til gjentagelse!

 
09.07.2018

Innlegg av Carsten D Rørvik

Ferietur

Helt greit hotell. Vasking og tømming av søppel hver dag. Gode madrasser i sengene. Så ut til å være et litt eldre hotell men vedlikeholdet forholdsvis bra. Ikke aircondition på rommet men hadde ikke behov for det heller.

 
18.03.2018

Innlegg av skaar Sandnes, Norge

blandet opphold

Hadde bestilt superior rom for 14 dager her i mars. Fikk utdelt rom 706 som ikke sto i forhold til beskrivelsen av rommene Løs vask på kjøkkenet , hull i benkeplate, soveromsdør som som ikke lot seg lukke igjen eller opp uten makt. Bad som nok ikke var gjort noe med på lang tid fortsatt badekar. Sopp i fugemasse div plasser og fukt. grønne vegger og gardin Snakket med resepsjonen og fikk forklart at det var beliggenheten som avgjorde pm det var superior leilighet ikke hvordan de så ut.Kontaktet appollo som kom på plassen på befaring og fikk ordnet det så vi fikk nytt rom mandagen. Flyttet da til 115 med utsikt til bassenget og dette var et mye bedre rom Greit bad med dusj ,bedre kjøkken ,stort kjøleskap og mye finere møbler. Ikke morgensol her men sol på terrassen på ettermiddagen. Litt småting å sette fingeren på her og men på et eldre mellomklassehotell bygd i 73 kan man ikke forlange alt. Rommene inneholder det mest nødvendige kjøkkeutstyr , vannkoker , kaffitrakter , brødrister. Vis du ikke skal lage noen store måltider går det greit. Hyggelig betjening og greit renhold. Trass i en litt dårlig start hadde vi et greit 14 dagers opphold her i sammen med flere vennepar. Ligger sentralt til det meste men mye bråk på karnevaldsdagen da opptoget går rett forbi. Mat butikker rett utenfor. Greit nok bassengområde med bassengbar som og serverer enkle retter mat.Kan nok komme tilbake her en gang men vil da prøve å resevere rom som slutter på 1-2-eller 3.Utsikt mot bassengområde og bra med sol jo høyere opp du kommer.

 
13.03.2018

Innlegg av lineno73 Tromsø, Norge

Musebesøk i 5. etasje

Vi hadde en superior-leilighet i 5. etasje. Var i grunn fornøyd med alt, men dagen etter at vi ankom sto plutselig en mus midt på stuegulvet. Vaktmester klarte ikke å fange denne, og den gjemte seg under kjøkkeninnredningen. Resepsjonen forklarte at de skulle sette ut musefelle, og virket uforstående til at vi ønsket ny leilighet. Vi fikk imidlertid raskt tildelt en ny leilighet i 6. etasje - fortsatt superior, men litt mindre, mer skitten og det var tydelig røkt i leiligheta. I forhold til vindretning ble denne leiligheta kaldere (det var mye vind og det ulte i hele leiligheta). Med kun 17 grader ute, og kraftig vind og regn, er jeg glad jeg hadde varm dunjakke med meg. Den eneste kompensasjonen vi fikk fra hotellet var to poser te for å roe nervene etter musebesøket... Apollo ga oss imidlertid økonomisk kompensasjon på 7 % av totalbeløpet. Dagen før vi dro trasket plutselig en stor kakerlakk over stuegolvet. Denne klarte vi imidlertid å knerte før den stakk av. Vi hadde fantastisk utsikt mot havet (noe vi riktignok betalte ekstra for). Leilighetene er velutstyrt. Helt greie madrasser. De sender NRK1 på TV. Er ikke imponert over restauranten i kjelleren eller kafèen ved bassenget heller. Ikke særlig serviceinnstilte personale der heller, dessverre. Mannen ved bassenget var imidlertid flink til å bistå å ordne solsenger og madrasser på solsengene.