Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 489 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Nina Anita Haug,
Dal

+
Kort vei til det meste
-
Nye møbler i stua/kjøkkenet. Bedre utstyr på kjøkkenet. Mikro og fri wifi. Såpe på badet. Aircondition på rommet, det vil dempe en del støy.

Bekreftet gjest: 2020-01-11


10 av 10

Brith-mari Vandahl,
Stavanger

+
Beliggenheten
-
Bedre senger, dyner, puter. Nytt kjøkken

Bekreftet gjest: 2020-01-11


5 av 10

Aage,
Ålesund

+
-

Bekreftet gjest: 2019-12-28


6 av 10

Torill,
Folldal

+
-
Det var veldig lytt. Julemarked hos naboen bråkte fælt.

Bekreftet gjest: 2019-12-21


9 av 10

Vigdis Thrane,
Stjørdal

+
Sentral beliggenhet. Grei størrelse på leilighetene, norske TV-kanaler, romslige verandaer. Utrolig blide og flinke/hjelpsomme renholdere.
-
Ny og bedre sofa (den eksisterende er noe nedslitt). Burde være 2 lenestoler i stua.

Bekreftet gjest: 2019-12-14


9 av 10

Rita,
Dokka

+
Rent , fint i bassenget, tett ved alt.
-
Bedre kjøkken -utstyr og Micro.

Bekreftet gjest: 2019-12-14


8 av 10

Svein,
Skare

+
Det fantes ikkje små kryp, såg ut som det har blitt malt litt👍
-
Blandebatterier i dusjen, steikepanne ( for liten ) kaffetrakter umulig å slå av uten og søle og grise.👎

Bekreftet gjest: 2019-12-14


8 av 10

Gunnar Olav,
Rennebu

+
Beliggenhet og fint bassengområde
-

Bekreftet gjest: 2019-11-23


1 av 10

Daniel Melve,
Voss

+
Short distance to shops and the beach
-
Really noisy. We didnt sleep well at all. Traffic noise and people partying all night. The windows on the hotel are not isolated at all, so it was like sleeping without windows. The hotel is in between 2 main roads with busy traffic. We asked to change hotel room but they didnt allow us.

Bekreftet gjest: 2019-11-23


5 av 10

Jostein Olav,
Fjell

+
Sentralt Basengområde
-
Resepsjon

Bekreftet gjest: 2019-11-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

661 vurderinger
Utmerket
 
201
Veldig bra
 
269
Bra
 
106
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
43

Fem siste vurderinger

11.04.2019

Innlegg av veronicabH2752OT Tynset, Norge

Koselig hotell

Fint hotell. Helt grei standard. Store oppholdsrom og balkong, litt dårligere bad. Minus at det ikke vaskes hver dag, men annenhver(?). Flott beliggenhet! Nært stranda. Flott bassengområde med poolbar! Minigolf og kafe i umiddelbar nærhet.

 
06.01.2019

Innlegg av JohnnyRB Levanger, Norge

Flott og sentralt

Et supert leilighetskompleks som ligger midt i smørøyet, kort vei til alt man trenger. Supertrivelig betjening som gjorde alt for at man skulle ha det bra under oppholdet. Et gigantisk uteområde med stor hage,barnebasseng og stort vanlig oppvarmet (kun om vinteren) basseng + et stort utvalg av treningsapparater og store sjakkbrett i hagen. Det frister til gjentagelse!

 
09.07.2018

Innlegg av Carsten D Rørvik

Ferietur

Helt greit hotell. Vasking og tømming av søppel hver dag. Gode madrasser i sengene. Så ut til å være et litt eldre hotell men vedlikeholdet forholdsvis bra. Ikke aircondition på rommet men hadde ikke behov for det heller.

 
18.03.2018

Innlegg av skaar Sandnes, Norge

blandet opphold

Hadde bestilt superior rom for 14 dager her i mars. Fikk utdelt rom 706 som ikke sto i forhold til beskrivelsen av rommene Løs vask på kjøkkenet , hull i benkeplate, soveromsdør som som ikke lot seg lukke igjen eller opp uten makt. Bad som nok ikke var gjort noe med på lang tid fortsatt badekar. Sopp i fugemasse div plasser og fukt. grønne vegger og gardin Snakket med resepsjonen og fikk forklart at det var beliggenheten som avgjorde pm det var superior leilighet ikke hvordan de så ut.Kontaktet appollo som kom på plassen på befaring og fikk ordnet det så vi fikk nytt rom mandagen. Flyttet da til 115 med utsikt til bassenget og dette var et mye bedre rom Greit bad med dusj ,bedre kjøkken ,stort kjøleskap og mye finere møbler. Ikke morgensol her men sol på terrassen på ettermiddagen. Litt småting å sette fingeren på her og men på et eldre mellomklassehotell bygd i 73 kan man ikke forlange alt. Rommene inneholder det mest nødvendige kjøkkeutstyr , vannkoker , kaffitrakter , brødrister. Vis du ikke skal lage noen store måltider går det greit. Hyggelig betjening og greit renhold. Trass i en litt dårlig start hadde vi et greit 14 dagers opphold her i sammen med flere vennepar. Ligger sentralt til det meste men mye bråk på karnevaldsdagen da opptoget går rett forbi. Mat butikker rett utenfor. Greit nok bassengområde med bassengbar som og serverer enkle retter mat.Kan nok komme tilbake her en gang men vil da prøve å resevere rom som slutter på 1-2-eller 3.Utsikt mot bassengområde og bra med sol jo høyere opp du kommer.

 
13.03.2018

Innlegg av lineno73 Tromsø, Norge

Musebesøk i 5. etasje

Vi hadde en superior-leilighet i 5. etasje. Var i grunn fornøyd med alt, men dagen etter at vi ankom sto plutselig en mus midt på stuegulvet. Vaktmester klarte ikke å fange denne, og den gjemte seg under kjøkkeninnredningen. Resepsjonen forklarte at de skulle sette ut musefelle, og virket uforstående til at vi ønsket ny leilighet. Vi fikk imidlertid raskt tildelt en ny leilighet i 6. etasje - fortsatt superior, men litt mindre, mer skitten og det var tydelig røkt i leiligheta. I forhold til vindretning ble denne leiligheta kaldere (det var mye vind og det ulte i hele leiligheta). Med kun 17 grader ute, og kraftig vind og regn, er jeg glad jeg hadde varm dunjakke med meg. Den eneste kompensasjonen vi fikk fra hotellet var to poser te for å roe nervene etter musebesøket... Apollo ga oss imidlertid økonomisk kompensasjon på 7 % av totalbeløpet. Dagen før vi dro trasket plutselig en stor kakerlakk over stuegolvet. Denne klarte vi imidlertid å knerte før den stakk av. Vi hadde fantastisk utsikt mot havet (noe vi riktignok betalte ekstra for). Leilighetene er velutstyrt. Helt greie madrasser. De sender NRK1 på TV. Er ikke imponert over restauranten i kjelleren eller kafèen ved bassenget heller. Ikke særlig serviceinnstilte personale der heller, dessverre. Mannen ved bassenget var imidlertid flink til å bistå å ordne solsenger og madrasser på solsengene.