1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Per ,
Trondheim

+
Beliggenhet og bassengområde
-
Sørge for at dør til soverum kan lukkes uten at man må flytte på sengene.

Bekreftet gjest: 2019-02-09


7 av 10

Berit,
Trondheim

+
Grei liten leilighet
-
Stettglass på rommet Nye gardiner, veldig slitne

Bekreftet gjest: 2019-02-09


3 av 10

Oddrun,
Tjelta

+
Det beste med hotellet var utsikten og at me hadde veranda oppå taket.
-
Me var misfornøyde me rengjøringa. Det var skitne gulv, og under senga kom det fram eit skittent og ekkelt lommeplagg. Det var dårligst med reingjøring. Så me vil ikkje reisa der meir.

Bekreftet gjest: 2019-02-09


8 av 10

Jens,
Oslo

+
Beliggenhet/ris
-

Bekreftet gjest: 2019-02-02


8 av 10

Tone,
Flekkefjord

+
Stort og fint pool-område med nok solsenger til alle
-
Tilby gratis wifi

Bekreftet gjest: 2019-01-26


9 av 10

,

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-01-26


8 av 10

Dag,
Risør

+
Det beste er location, nær Kasbah og ikke langt fra stranda.. Har vært på dette hotellet en del ganger tidligere. Gode senger er et pluss.
-
Apollo klasifiserer Corona Blanca til 3,5 stjerner. Det gjelder kanskje de beste leilighetene,men andre fortjener ikke mer enn 2 stjerner. Standarden er helt grei,men heller ikke noe mer. I tillegg ligger hotellet ved et veikryss,og i vårt tilfelle fikk vi rom rett ved siden av en rundkjøring,hvor det er jevnt over mye støy fra særlig busser,mesteparten av døgnet. Dette bør det opplyses ordentlig om når man bestiller rom.

Bekreftet gjest: 2019-01-26


8 av 10

Elisabeth ,
Elverum

+
Rolig og lunt, havutsikt.
-
Dårlige innerdører.

Bekreftet gjest: 2019-01-26


8 av 10

kåre,
sola

+
veldig sentralt til det meste, hyggelig personal. Fin leilighet og gode senger.
-
Bedre støydempene vinduer på soverommet.

Bekreftet gjest: 2019-01-19


6 av 10

Ståle,
Trondheim

+
Sentralt.
-
Det burde spesifisert Wifi mot betaling på rommet. Rom 208 var veldig gammelt og trekkfullt (iskaldt rom).

Bekreftet gjest: 2019-01-12


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

586 vurderinger
Utmerket
 
167
Veldig bra
 
250
Bra
 
96
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
34

Fem siste vurderinger

06.01.2019

Innlegg av JohnnyRB Levanger, Norge

Flott og sentralt

Et supert leilighetskompleks som ligger midt i smørøyet, kort vei til alt man trenger. Supertrivelig betjening som gjorde alt for at man skulle ha det bra under oppholdet. Et gigantisk uteområde med stor hage,barnebasseng og stort vanlig oppvarmet (kun om vinteren) basseng + et stort utvalg av treningsapparater og store sjakkbrett i hagen. Det frister til gjentagelse!

 
09.07.2018

Innlegg av Carsten D Rørvik

Ferietur

Helt greit hotell. Vasking og tømming av søppel hver dag. Gode madrasser i sengene. Så ut til å være et litt eldre hotell men vedlikeholdet forholdsvis bra. Ikke aircondition på rommet men hadde ikke behov for det heller.

 
18.03.2018

Innlegg av skaar Sandnes, Norge

blandet opphold

Hadde bestilt superior rom for 14 dager her i mars. Fikk utdelt rom 706 som ikke sto i forhold til beskrivelsen av rommene Løs vask på kjøkkenet , hull i benkeplate, soveromsdør som som ikke lot seg lukke igjen eller opp uten makt. Bad som nok ikke var gjort noe med på lang tid fortsatt badekar. Sopp i fugemasse div plasser og fukt. grønne vegger og gardin Snakket med resepsjonen og fikk forklart at det var beliggenheten som avgjorde pm det var superior leilighet ikke hvordan de så ut.Kontaktet appollo som kom på plassen på befaring og fikk ordnet det så vi fikk nytt rom mandagen. Flyttet da til 115 med utsikt til bassenget og dette var et mye bedre rom Greit bad med dusj ,bedre kjøkken ,stort kjøleskap og mye finere møbler. Ikke morgensol her men sol på terrassen på ettermiddagen. Litt småting å sette fingeren på her og men på et eldre mellomklassehotell bygd i 73 kan man ikke forlange alt. Rommene inneholder det mest nødvendige kjøkkeutstyr , vannkoker , kaffitrakter , brødrister. Vis du ikke skal lage noen store måltider går det greit. Hyggelig betjening og greit renhold. Trass i en litt dårlig start hadde vi et greit 14 dagers opphold her i sammen med flere vennepar. Ligger sentralt til det meste men mye bråk på karnevaldsdagen da opptoget går rett forbi. Mat butikker rett utenfor. Greit nok bassengområde med bassengbar som og serverer enkle retter mat.Kan nok komme tilbake her en gang men vil da prøve å resevere rom som slutter på 1-2-eller 3.Utsikt mot bassengområde og bra med sol jo høyere opp du kommer.

 
13.03.2018

Innlegg av lineno73 Tromsø, Norge

Musebesøk i 5. etasje

Vi hadde en superior-leilighet i 5. etasje. Var i grunn fornøyd med alt, men dagen etter at vi ankom sto plutselig en mus midt på stuegulvet. Vaktmester klarte ikke å fange denne, og den gjemte seg under kjøkkeninnredningen. Resepsjonen forklarte at de skulle sette ut musefelle, og virket uforstående til at vi ønsket ny leilighet. Vi fikk imidlertid raskt tildelt en ny leilighet i 6. etasje - fortsatt superior, men litt mindre, mer skitten og det var tydelig røkt i leiligheta. I forhold til vindretning ble denne leiligheta kaldere (det var mye vind og det ulte i hele leiligheta). Med kun 17 grader ute, og kraftig vind og regn, er jeg glad jeg hadde varm dunjakke med meg. Den eneste kompensasjonen vi fikk fra hotellet var to poser te for å roe nervene etter musebesøket... Apollo ga oss imidlertid økonomisk kompensasjon på 7 % av totalbeløpet. Dagen før vi dro trasket plutselig en stor kakerlakk over stuegolvet. Denne klarte vi imidlertid å knerte før den stakk av. Vi hadde fantastisk utsikt mot havet (noe vi riktignok betalte ekstra for). Leilighetene er velutstyrt. Helt greie madrasser. De sender NRK1 på TV. Er ikke imponert over restauranten i kjelleren eller kafèen ved bassenget heller. Ikke særlig serviceinnstilte personale der heller, dessverre. Mannen ved bassenget var imidlertid flink til å bistå å ordne solsenger og madrasser på solsengene.

 
24.02.2018

Innlegg av Linda Ø

Ferie

Forferdelig! Møkkete og gammeldags hotell som tilsvarer 1 eller 2 stjerner i norsk standard. Spesielt ille var rengjøring og hygienen. Stort sett pensjonister. Høy tecnomusikk ved bassenget. Styr unna om du vil ha en fin ferie med kjæresten eller familien.