Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 485 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet
-
Litt slitent, mangler oppussing og etterfyll av husgeråd som mangler eller er utslitt

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Beliggenhet og bassengområde
-
Skulle hatt litt sol på verandaen

Bekreftet gjest: 2024-04-06


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


9 av 10

+
Flott basseng, rene fine rom, god service og ligger sentralt til stranden og byen.
-
Skulle vært 2 stoler i stuen, sofaen var ikke god å sitte i. Ellers veldig bra hotell med god service.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


9 av 10

+
Stort og hyggelig bassengområde hvor det er gordt med solsenger og madrasser. God mat og ok priser i bassengbaren. Godt renhold. Romslige leiligheter med store balkonger/terrasser.
-
Trenger mordenisering av resepsjonsområdet, bort med pastellfargene fra det glade 80-tallet -)

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Ligger sentralt, hyggelig personale. Fint og reint
-
Bra som det er

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Bra stander på leiglighet, godt utstyrt, heksene alltid i orden (bodde i 8. etage) flott bassengområde
-
Det meste var supert 😄

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Bassengområdet
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

772 vurderinger
Utmerket
 
240
Veldig bra
 
301
Bra
 
122
Mindre bra
 
54
Dårlig
 
55

Fem siste vurderinger

17.04.2024

av Finn S Luster, Norge

Ubrukeleg, dyr wifi det store minuset

Vårt andre 14 dagars besøk her. Gode senger er det viktigaste og det har dei her. Men når ein har jobben med seg og får eit nermast ubrukeleg wifi i 14 dagar som ein må betale ca 350 kroner for så er det eit stort minus. Godt wifi inkludert i prisen, som er høg nok som den er, er sjølvsagt hos dei fleste no.

 
24.07.2023

av Elisabeth Øverb... R

Gran Canarias dårligste hotell

Sånn helhetlig var det en grei opplevelse å bo på Corona Blanca. Men om jeg skulle anbefalt stedet til venner og familie, så må jeg dessverre si at det kommer jeg ikke til å gjøre. Neste gang jeg tar turen til Gran Canaria, så kommer jeg ikke til å bo på Corona Blanca dessverre, det holder med denne gangen. Servicen fra resepsjonen skulle jeg gjerne ønske var bedre. En annen ting som burde vært bedre er wifi på hotellet og spesielt når man betaler 30 euro for 14 dager. Da forventer man at man har et godt og stabilt wifi, men det var ikke opplevelsen her, for min samboer og jeg byttet på å bli kastet ut av wifi hver eneste dag. Rommet: Helt ok leiligheter, men dårlig at man ikke har aircondition på alle rom. Når det står på sidene man booker ifra at Corona Blanca er et hotell med aircondition, da forventer man at det er et hotell med aircondition. Samboeren og jeg var her i midten av juli og da var det hetebølge på Gran Canaria, og vi hadde ikke aircondition på rommet vårt. Vi måtte kjøpe inn en gulvvifte for å kunne få kjølt ned leiligheten slik at man klarte å oppholde seg der. Slik bør det ikke være, og så blir det jo alt for dumt at gjestene selv må kjøpe med seg vifte til rommene som de da ikke får tatt med seg hjem igjen. Rommet var også veldig lytt, så man hørte godt hva naboene rundt snakket om og spesielt lytt ble det når naboene rundt festet til langt utpå natta. Det er noe ikke alle er vant til fra de landene man kommer ifra. Så til dere ansatte på Corona Blanca, dette er noe som gjør at dere mister gjester og tidligere gjester eventuelt ikke kommer tilbake.

 
26.09.2022

av 657camillah Akershus, Norge

Det verste hotellet ever!!

Doen fungerte ikke, spyleknappen var ikke festet til toalettet, og til tross for at det stod "desinfisert" over dolokket kunne jeg skrape skitten av doringen. Toalettet bar preg av å ikke ha vært rengjort ordentlig på flere måneder. Skikkelig ekkelt!! Låsen på døra måtte skiftes to ganger, med få dagers mellomrom. Og den siste dagen jeg var der lå jeg på den private tak/solterassen og solte meg toppløs med musikk i ørene, da det plutselig sto to menn foran meg og konstaterte at de skulle montere markise!! Jeg hadde ikke fått noe beskjed om at noen skulle komme, og hotellet visste at jeg skulle dra dagen etter, så dette burde vært utsatt. For ikke å snakke om sjokket jeg fikk da mennene kom, og jeg måtte avbryte solingen, og sitte på terrassen nede og høre på dem bore i betong i om lag halvannen time! Sånt skal bare ikke skje! Og jeg er ganske paranoid av meg, så dersom dette hadde skjedd dag 1, så hadde ikke jeg turt å bruke den terrassen med tanke på at noen plutselig skulle låse seg inn. I tillegg var både vaktmestere, låsesmeden, markise mennene og andre service folk skikkelig sure, ingen pratet engelsk, og de viste liten vilje til å prøve å forstå i det hele tatt. Jeg vil ikke anbefale dette hotellet til noen.

 
13.01.2022

av 563kathes

Bassenkultur eller ukultur

Hotellet er bra det, litt mangelfull på rengjøring. Det kan vi leve med. Verre.....mye verre er ukulturen på bassengsiden. Tyskere er det mest av, og svært mange tar kontroll over solsengene.....ved å legge håndklær og diverse på dem hver kveld🤬😠Det er så frekt og dårlig oppførsel, nå må dette snart ta slutt...Herrefolket er en saga blott, og gir dårlige signaler til resten av gjestene. I Hellas blir ikke dette tolerert, utrolig at det blir godtatt. En av grunnene til at vi foretrekker andre land å feriere i......Hadde alle gjestene like sjanser her, hadde hotellet fått en klar firer

 
26.12.2021

av 2021_gc

Dårligste hotell jeg har vært på i Gran Canaria.

Ingen service eller ønske om å hjelpe ifra betjeningen. Virker som de gir blanke i om kundene er fornøyd eller ikke. Bråk utenfor døren og veranda hele tiden. Internet fikset de etter 4 dagers mas. Absolutt siste gang jeg drar til dette hotellet.