Rom/leiligheter

Deluxerom, aldersgrense 18 år

Deluxerommene er for voksne over 16 år og ligger i 5. etasje. TV, Nespressomaskin og minibar (fylles på forespørsel). Gratis sentralstyrt luftkondisjonering om sommeren og ved behov. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong, med utsikt mot hagen, bassenget eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Moderne rom med TV og minibar (fylles på forespørsel). Gratis sentralstyrt luftkondisjonering i sommerhalvåret og ved behov. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Møblert balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 39 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Enkeltrom

Store og moderne rom med TV og minibar (fylles på forespørsel). Gratis sentralstyrt luftkondisjonering i sommerhalvåret og ved behov. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Møblert balkong, noen med utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 39 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Familierom med to enkeltsenger, som kan settes sammen, og en sofa. Lite lekehus og leker for barna. TV. Vannkoker og minibar (fylles på forespørsel). Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe på forespørsel og mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 1 barn/2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Abora Catarina – by Lopesan, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet. Kampanjerom kan bestilles for reise til og med 2. oktober.

Antall personer: 2