Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 151 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Alltid rent og pent. Opplegg og underholdning hver dag. Variert og god mat.
-

Bekreftet gjest: 2020-03-14


8 av 10

+
Rommet og maten og enkelte uteområder
-
renhold ute.

Bekreftet gjest: 2019-12-14


8 av 10

+
Rent og pent. Gode senger. Flott kveldsunderholdning.
-

Bekreftet gjest: 2019-11-30


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-23


9 av 10

+
Stile område
-
Mye støy i spisesalen (akustikk ) er ikke sikkert det kan forbedres da det er stort lokale og mye folk

Bekreftet gjest: 2019-11-02


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-02


4 av 10

+
God mat, fine rom og bra rengjøring. Beliggenheten er også bra.
-
Veldig mye støy. Det ble spilt alt for høy musikk ved bassenget omtrent hele dagen. Bør være adskilt basseng for lekende barn og voksne som vil svømme.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


10 av 10

+
Store gode rom med godt bad. Kjapp reparasjon ved melding om feil. Fine uteområder med mulighet for å velga roligare basengområde med mindre leik og støy. Fantastisk utsikt fra 5.etg. Smidig handtering vedr romvalg ved ønske om nærhet til rom til andre i samme reiseselskap. Fantastisk aktivt opplegg for barna heile dagen.
-
Litt vanskelig å forstå kor ein finne stranda innanfor 400 meter fra resepsjonen. (Men det var behagelig gangavstand pluss gratis busstransport.). Volumet på musikkanlegg var til tider direkte helseskadelig for barneøyrer som ved deltagelse i fellesarrangement var samla ved/forran senen. Anbefaler foreldre å kjøpa øyrepluggar til barna, - og sjekka at dei brukar dei

Bekreftet gjest: 2019-10-26


8 av 10

+
-
Servere kaffe til lunsj og middag

Bekreftet gjest: 2019-10-26


3 av 10

+
-
Dette var IKKE et 4 stjerners hotel.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1297 vurderinger
Utmerket
 
638
Veldig bra
 
387
Bra
 
141
Mindre bra
 
81
Dårlig
 
50

Fem siste vurderinger

26.12.2019

av _yvindp2015 Arendal, Norge

Fantastisk juleferie

Helt fantastisk sted, som vi garantert kommer tilbake til. At baderomsdøren bar preg av at den ikke var ny - gjorde overhode ingenting med vårt inntrykk av rommet. Gode senger og stor terrasse og fint og rent bad, kan ikke be om mere enn det. Maten - et kapittel for seg selv - utrolig god og variert mat med mange smaksprofiler. Finner du ikke noe du liker her, da bør du bare spise mat du lager selv. Må ha lagt på meg minst 5 kilo på denne uken. Aktivitetsverter, servitører, stuepiker, bartendere, kokker og resepsjonister: Takk for deres smil og glede 🌞 Feliz navidad!

 
16.12.2019

av 708magnarb Stranda, Norge

Golftur

Bodde på dette hotellet en uke i desember 19. Rommet var stort og med en ok balkong. Hotellet virket litt slitt og trenger litt oppussing , særlig bad / dusj. Renholdet var meget bra , skiftet håndklær hver dag . Restauranten / bufferen var meget bra . Akustikken i restauranten var litt plagsom . Uteområdet var koselig , men litt ukomfortable møbler . For mye og støyende musikk ved poolbaren og basengområdet . Bra med solsenger , men solen kom litt sent og hadde vanskelig og nå i alle plasser . Hyggelig betjening på hele hotellet.

 
14.10.2019

av Arild P Stavanger, Norge

Velger dette neste gang også

Reiste med Apollo og valgte dette kort tid før høstferien startet. Dette var beste tilgjengelige alternativ når reisen ble bestilt bare to uker før avreise. Veldig bra hotell med alt inkludert av både drikke og mat. Frokostbuffeten var nok den som imponerte mest med egg og bacon, bønner, pannekaker, mange slags varmretter, varierte brødtyper hver dag, godt med pålegg, syltetøy etc. Lunsj og middag helt OK, ikke restaurantsmak men til å være All Inclusive var det veldig bra, hver dag var det varierte varianter av oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, kylling, kalkun, pizza og pasta med mye varierte salater og grønnsaker. Godt utvalg av desserter. Aktiviteter hele dagen rundt bassengområdet og opptredener om kvelden på egen scene. Egen lekeplass for småbarn som ble stengt for renovering når vi var her. Spillerom for barn og ungdom med bl.a. biljard og airhockey. Treningsrom med tredemøller, stepmaskin, spinning og vekter. Solen kom ikke over hotellet før kl 11:00 på langsiden men var der til ca 17-18 tiden. Er du tidlig oppe så er det bare å velge bassengområdet på nordsiden som hadde sol fra tidlig morgen. Det eneste minuset var at baderomsdøren var ødelagt pga fukt fra dusjen som nok har sprutet bort på døren i årenes løp. Samt at det var en del småmaur på solsengområdet og noen få på baderommet men ingenting som plaget oss noe nevneverdig da alt det andre dro veldig opp. Veldig bra valuta for pengene. Dette hotellet kommer jeg tilbake til også neste gang.

 
08.03.2019

av Marit S Brønnøysund, Norge

Paradis for barn (og for voksne med eller uten barn)

Vi hadde en kjempefin uke på dette hotellet. Store fine rom, sofa kan gjøres om til ekstraseng uten at det blir trangt. Kjøleskap og vannkoker (te på rommet - vi savnet kaffe og drikkevann - men det finner du ellers på hotellet). God mat i restauranten (buffet) og godt utvalg av burger, pizza, løkringer, toast, nuggets, frukt og søtt mellom måltidene om det er ønskelig. Vin (rødt, hvitt, rose), sangria og øl på tapp for selvbetjening - i tillegg til brus, juice, slush, vann og kaffe - og selvfølgelig drinker i bassengbaren. Vi manglet ingen ting. Mange aktiviteter for store og små på dagtid - sjarmerende underholdning på kveldstid. Flinke «aktivitører/verter». Stort hotell men likevel koselig. God plass og nok med solsenger. Mange små terrasser rundt i området gjør at du slipper å ligge «på rekke» langs bassenget. Er nok lengre til stranda enn vi ble forespeilet, men gratis transport til og fra stranda hver time. Anbefales for alle.

 
27.11.2018

av Mumiemamma Sjøholt, Norge

Heldig overraskelse.

Kom uten forventninger og ble godt mottatt allerede i resepsjonen. Fikk et flott rom med veranda mot veien. Alt var ryddig og innbydende. All Inclusive var utvalg, kvalitet og flott presentert. Alle som arbeider på hotellet virket som de trives og jobba godt sammen. No er ikke vi av de som er mye på sydenhotellet, vi trives godt på stranden og i byen. Her kosa vi oss både ved bassenget og i lobbyen. Det var tegn på slitasje her og der, men såg stadig reperatører som arbeidet for å fikse. Kan anbefale Abora!