1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Platanias Ariston

apollo mondo duo

 • • Lekkert voksenhotell
 • • Ved stranden i Platanias

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På stranden ligger dette populære Apollo Mondo Duo-hotellet. Platanias Ariston er et pent boutiquehotell med 13 romslige og stilige deluxerom, basseng, jacuzzi samt strandrestaurant. Her sørger de for at du får det lille ekstra – slik som nybakt til frokost, strandservice og ekte kretisk gjestfrihet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Rommet og frokosten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Platanias Ariston er et populært hotell som kun vender seg til voksne over 16 år. Hotellet består av to toetasjes bygninger med utsikt mot enten havet eller det lekre bassengområdet med jacuzzi. Både ved bassenget og på stranden er solsengene, parasollene og badehåndklærne uten kostnad.

Til frokost serveres nybakt og nede på stranden ligger den kjente à la carte-restauranten The Olive Tree, som kan skilte med et av Platanias mest innovative kjøkken. Lunsj og middag kan også bestilles opp til rommet fra restauranten.

Gratis WiFi i fellesområdene. Vil du trene i ferien har du kommet til det rette stedet. På Platanias Ariston kan du trene gratis yoga 3-5 ganger i uken med profesjonelle instruktører eller trene på egen hånd i treningsstudioet, som til og med er gratis. Her er det også et lite spa med behandlinger som massasje, dampbad, manikyr og pedikyr (mot avgift). Reservasjon i resepsjonen. Vaskeriservice mot avgift.

Les mer om Apollo Mondo Duo.

Måltider

Frokostbuffé med flere kretiske spesialiteter er inkludert.

Verdt å vite

Det er heis bare i den ene toetasjesbygningen. Transferbussen stopper ved hovedveien, ca. 90 meter fra hotellet. Bagasjen håndteres av den reisende selv.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bare for voksne
 • Fornøyde gjester
 • Fin beliggenhet
 • Gratis WiFi