Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 204 vurderinger
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
9,1 / 10
Rom / leilighet
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Flott design, nytt, rent, medfølgende frokost, bra plassering
-

Bekreftet gjest: 2022-10-22


8 av 10

+
Rommet var stort og pent. Frokost/ restaurant fungerte veldig bra og bra mat og service.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-22


5 av 10

+
Beliggenhet nær stranda, fine rom.
-
Trodde det var frokost på hotellet, ikke i et annet bygg. Det var ikke så pent i hageområdene rundt og ned mot stranda. Kaotisk innsjekk. Streng frokostvert. Harde, vonde senger.

Bekreftet gjest: 2022-10-22


9 av 10

+
Service på hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


10 av 10

+
Service og beliggenhet. Usynlig god service.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


8 av 10

+
Rent og rolig😊
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


9 av 10

+
Beliggenhet, atmosfære, jevnt høy standard!
-

Bekreftet gjest: 2022-10-09


10 av 10

+
standard
-

Bekreftet gjest: 2022-10-09


9 av 10

+
Ha bodd der for 3 gang👍😀🇬🇷
-

Bekreftet gjest: 2022-10-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

56 vurderinger
Utmerket
 
52
Veldig bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

07.08.2022

av Gunnar_Oslo Oslo, Norge

Anbefales!

Hotellet består av to bygg med i alt 14 rom. I bygget mellom bassenget og stranden er det 12 rom, halvparten vendt mot havet og halvparten vendt mot bassenget, over tre etasjer. I bygget med resepsjon, finnes to rom (første og andre etasje) hvor det er utsikt til basseng og i alle fall fra andre etasje hvor vi bodde (rom omega) også havet. Romslige rom på ca 40 kvm, inneholdende blant annet safe, lite kjøleskap etc. Hotellet er ganske nytt og fremstår godt vedlikeholdt og med svært vennlig og behjelpelig personale og supert renhold to ganger per dag. Velkomstflaske (prosecco) ventet på oss ved ankomst. Etter renhold fikk vi flere dager også gode og kloke sitater på håndskrevet lapp. Frokost inntas på tilknyttet restaurant, the olive tre, som ligger 30-40 meter fra hotellet. Frokosten er variert og meget god, med masse lokale råvarer. Merk at også andre enn hotellets gjester kan kjøpe frokost her. Altså ikke utelukkende voksne her. Hotellet ligger ned mot stranden og opplevdes meget stille. Grunnet kun voksne på hotellet, var det meget rolig også ved bassenget. Mange restauranter i nærhet, både ved havet og oppe i byen. En av være favoritter er Pirgos. Et kvarter å gå opp i høyden finner man blant annet Amarantos, med en ubeskrivelig vakker utsikt, både mot fjelltopper, havet og solnedgang! Anbefales for romantisk partur!

 
08.08.2020

av Rune Tidemann A Moss, Norge

Fantastisk

Et lite flott hotell... Store luksuriøse rom, som inneholder alt man trenger for en ferie .. TV, strykejern , såpe, kjøleskap, alt man skulle ha behov for... badet bar luxeriøst innredet med badekar og dusj.. Fantastisk frokost med godt og variert utvalg (olive tree resturant) .. flott egen strand tilhørende hotellet.. Hotellet har en stille og rolig atmosfære og beliggenhet.. Men beveger man seg ca 1 km vestover kommer man til platanias sentrum med mange gode puber og restauranter .. Ønsker man og besøke chania by.. går det buss utenfor hotellet vær 30 min til byen... bussen koster ca 2 euro.. Var her 1 uke med kjæresten min og kan på det varmeste anbefale dette hotellet.. Min kjæreste hadde bursdag mens vi var på ferie og da fant vi et bursdagskort og vinflaske på rommet ... Alt i alt petfekt hotell for par❤😊

 
02.09.2018

av Hege Elisabeth B Alta, Norge

Beste hotell i Platanias?

Dette er definitivt det beste hotellet vi har bodd på, og vi har allerede bestemt oss for å komme tilbake. Ønsker du fred og ro i vakre omgivelser, velg Ariston! Hotellet består av to mindre bygg i 3 etasjer. Store lekre rom med moderne design, helt ytterst mot stranden. Rommene rengjøres to ganger for dagen av et utrolig serviceinnstilt og vennlig personale. Frokost på restauranten The Olive Tree. Deilig mat med vekt på lokale råvarer. Eget lite strandområde med solsenger til alle. Forfriskninger leveres på stranden hver dag kl 12. Dessverre hadde vi kun bestilt for en uke, skulle veldig gjerne ha vært der lenger. Gleder oss allerede til neste gang!

 
27.08.2018

av Per R

Måtte bare tilbake!

To uker i nydelig vær på en fantastisk lokasjon. Trivdes utrolig bra sist vi var her (2016) og det var heldigvis ledig når vi skulle bestille årets ferie. Hotellet er forholdsvis lite, men veldig luksuriøst. Rolig og fredelige omgivelser. Ypperlig og vennlig service hos alle. Årets ferie var minst like bra som sist vi var her. Terningkast 6 over hele linjen.

 
26.08.2018

av Sissel L Ålesund, Norge

God service - kan anbefales

Meget imøtekommende personal- i alle ledd fra resepsjon, rengjøring, gartner og på restauranten. Rommet var nydelig med både badekar og dusj og med praktisk skillevegg til servantinnredning og speil. Garderobeskap med badekåper, strandbag, solhatt , håndklær og strykejern. Rommet har profesjonell hårføner så det slipper man å dra med seg. Solsengene ved bassenget har tykke deilige madrasser og fra restauranten blir man servert vann ved solsengene i vinkjøler når solen steker som varmest. Restauranten The Olive Tree har høy kvalitet på maten og ypperlig service. Utsikten mot sjøen er helt nydelig. Hele hotellet er veldig rent, velholdt og har ett meget bra helhetsinntrykk. Det passer for alle som vil slippe unna mas og bråk fra barn og er ikke nødvendigvis kun kjæreste/par hotel. Vi kommer gjerne tilbake!