1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Melina Beach

  • • Kort vei til sentrum og strand
  • • Gresk kveldsunderholdning
  • • Hyggelig personale

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Melina Beach ligger i rolige omgivelser ved den herlige sandstranden i Platanias. Hotellet har en fin hage og et herlig bassengområde. Gjestene våre vet å sette pris på den gode stemningen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten. På stranda og samtidig midt i sentrum
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Melina Beach ligger fint til nær stranden. Hotellet består av tre bygninger i en hyggelig hage og et herlig bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Poolbar. Strandbar. Taverna på stranden som serverer frokost, lunsj og snacks. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift fram til kl. 16.00, deretter gratis. Kretisk aften en kveld i uken (mot avgift).

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen på dagtid. Lekeplass. Vaskeriservice. Nivåforskjeller på hotellområdet. Bussen stanser på hovedveien ca. 150 meter unna, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider inkludert.