Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller markbalkong i ulike størrelser. Noen balkonger har bassengutsikt eller begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet under bakkeplan

Ettromsleiligheter som ligger under bakkeplan. Markbalkong eller markterrasse med bassengutsikt. Uteplassene varierer i størrelse. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markbalkong, størrelsen varierer. Noen balkonger har begrenset havutsikt eller utsikt mot bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-39 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong, størrelsen varierer, og begrenset havutsikt. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger samt bad med badekar og wc. Nede er det mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-39 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet under bakkeplan

Toromsleiligheter under bakkeplan med markbalkong, størrelsen varierer, og utsikt mot bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-39 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller markbalkong, størrelsen varierer, noen har begrenset havutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • I noen av leilighetene er det opp til seks trappetrinn.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med balkong, størrelsen varierer. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger samt et bad. Vindeltrapp mellom etasjene. Nede er det et soverom med to enkeltsenger, stuedel og minikjøkken. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. TV. To bad, ett i hver etasje, med badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 57 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6