Blue Dome

  • • Midt på stranden
  • • Vennlig atmosfære
  • • Populært

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På Blue Dome i Platanias er alt gjort med kjærlighet – og det merker du! Det er nok noe av forklaringen på hvorfor så mange skandinaver gjerne kommer tilbake til dette familieeide leilighetshotellet. Blue Dome ligger på stranden og har et basseng tilpasset alle i selskapet. Bestill en treromsleilighet og ta med strandlivet hele veien inn på rommet – fra disse leilighetene er det nemlig havutsikt.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Air-condition
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Dome i Platanias er et familieeid leilighetshotell. Det er fordelt på tre bygninger rundt et herlig bassengområde med stort basseng og barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Gratis badehåndklær.  Gratis solsenger og parasoller på stranden for restaurantens gjester.

På hotellet ligger en god à la carte-restaurant, Basil' Honey, som tilbyr kretisk mat laget på lokale råvarer. Restauranten har fått sertifikatet HACCP, hvilket betyr at tilberedelse og servering av mat og drikke følger internasjonale retningslinjer for matsikkerhet. Hotellet har også en bar med stort utvalg av kretisk vin. I lavsesong (mai og oktober) stenger á la carte-restauranten kl. 18.00.

Gratis WiFi i fellesområdene. Mulighet for yogatimer mot avgift. Gratis trimrom (aldersgrense 16 år, yngre har adgang i selskap med voksne). Vaskeriservice mot avgift. To sykler til utleie. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Ingen trafikk.

Blue Dome er ISO 14001 sertifisert og jobber kontinuerlig med bærekraftsmål og økologiske verdier.

Måltider

Ingen måltider inkludert. Frokost (á la carte) eller halvpensjon (á la carte, fast meny) mot tillegg.