Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 28 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Flott beliggenhet, stille og rolig. Vi hadde en 3-roms leilighet som var helt topp. Det var terrassen også. Den var både med og uten overbygg. Passet perfekt til litt ustabilt høstvær.
-
Kan ikke sette fingeren på noe. Vi hadde ikke frokost på hotellet, så den kan jeg ikke uttale meg om.

Bekreftet gjest: 2021-10-16


10 av 10

+
Beliggenheten.
-
Et skilt med pil til Resepsjon da det var vanskelig å finne i mørket for flere bygg/hotel måtte passeres først så vinrota rundt der i mørket først. De andre hotellene hadde ikke skilt med navn på den siden av gata så derfor visste vi ikke hvor vi skulle.

Bekreftet gjest: 2021-10-08


9 av 10

+
Nær sjøen og sentrum
-

Bekreftet gjest: 2021-07-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

222 vurderinger
Utmerket
 
155
Veldig bra
 
50
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

27.09.2019

av Birgerline Nordland, Norge

Rolig plass

Rolig hotell med perfekt plassering ved havet og nære byen. Frokosten var ikke buffe, uten vi gjorde en bestilling utifrå en frukost meny. Kvaliteten av omeletten var varierende, utvalget i menyen var bra. God kaffe, nydelig frukt og god fersk presset juice. Gode drinker i baren, prisene var dyre. Vi spiste lunsj to ganger på hotellet, maten var smakløs og porsjonene var små.

 
21.09.2019

av jo-og-co Norge

Ikke alle rom har fin plassering

Ut fra omtalene i bl.a. Tripadvisor så vi fram til et hyggelig opphold på Blue Dome. Bl.a. med avslappende kvelder på terrassen eller balkongen. Det vi får tilbudt er en terrasse midt i gang-arealet til de fleste av hotellets gjester. Er man av den svært sosiale typen, så kan det være greit. Men vi synes ikke det er hyggelig å ha masse mennesker gående en meter fra der du sitter uten noen form for skjerming. Kosen blir ikke helt den samme. Bytte av rom var umulig. Hotellet har mange fine terrasser og balkonger. Rommene er helt ok med renhold hver dag utenom søndager. Hotellet har fint basseng med en tilbaketrukket fin plassering nær stranda. Men vi var uheldige i lotteriet og fikk en litt ugrei plassering. For å sikre en fin balkong, anbefaler vi at dere bestiller et rom i 2. etasje.

 
03.09.2019

av jan-hugo c Kreta, Hellas

Flott opphold på Blue Dome

Var 14dg på dette hotellet i august og er kjempefornøyd, uteområdet er noe mange hoteller kan lære av. Store fine leiligheter med klima i begge oppholdsrom. Balkongene er store med parasoller. Stranda og sjøen er bare ett steinkast unna, så alt er lagt til rette for gjestene. Vennlighet og hjelpsomhet er tilstede fra første stund. Rengjøring var topp, inne som ute.

 
29.08.2019

av 533martina Tromsø, Norge

Hotell i særklasse

Fantastisk hotell, fantastisk rom med 2 balkonger (2-roms) perfekt beliggenhet. Grønt å fint område i forhold til andre plasser. Gløm restauranter i området, basil honey har drinker og mat som er enestående. Hvis du vil ha typisk charter/dritings på raki og trekkspill, kan du fare på astrea eller mythos å spise. Skjønner ikke hvorfor dette er 3 stjerners hotell, tommel opp herifra.

 
13.08.2019

av Eldbjørg S

Blue Dome

Hotellet ligger fint til like ved stranden. Romslige leiligheter med stor ballkong, fint bassengområde, godt renhold og fantastisk service i resepsjonen. Stille og rolig , men likevel svært sentralt. Vi reiser gjerne tilbake til Blue Dome