Ettromsleilighet

Pene ettromsleiligheter med to enkeltsenger. Ekstraseng mulig i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst står det en flaske vann og en flaske vin i leiligheten. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Fine toromsleiligheter med ett soverom med to enkeltsenger eller dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Ved ankomst står det en flaske vann og en flaske vin i leiligheten. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering (i begge rommene) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Fine treromsleiligheter med to soverom der det ene har dobbeltseng og det andre to enkeltsenger. Oppholdsrom med minikjøkken: kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. Ved ankomst står det en flaske vann og en flaske vin i leiligheten. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering (tre aggregat). To baderom med badekar og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5