Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. To enkeltsenger samt mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. Ved ankomst står det en flaske vann og en flaske vin i leiligheten. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Stuedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. Ved ankomst står det en flaske vann og en flaske vin i leiligheten. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet med 3 ord. senger

Toromsleiligheter med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Stuedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. Ved ankomst står det en flaske vann og en flaske vin i leiligheten. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 3-4