Verdt å vite:

 • Med Apollo bestiller du både fly, hotell og cruise på én gang.
 • Alle måltider om bord er inkludert i prisen.
 • Den første natten på hotell er inkludert i prisen.
 • Drikkepakke og utflukter bestiller du direkte på rederiets hjemmeside.
 • Har du matallergi? Gi beskjed når du går om bord. Rederiet gjør sitt beste for å møte dine behov.
 • Cruisebillettene dine får du på e-post etter at du har sjekket inn online på rederiets hjemmeside (tidligst 30 dager før avreise).
 • Informasjon om ombordstigning finner du på billetten din. Den får du på e-post etter at du har sjekket inn online.
 • Transport er ikke inkludert i prisen.
 • Det er kun mulig å bestille én lugar pr. bestilling.
 • Personalet om bord snakker engelsk. Det er ikke personale fra Apollo om bord.

Les mer og få flere nyttige tips her »

Opplev Singapore før cruiset

Singapore er en hypermoderne by med et endeløst utvalg av severdigheter, opplevelser, restauranter og shoppingmuligheter.

Her kan du spise mat fra alle verdens hjørner: fra internasjonale fastfood-kjeder, sjarmerende restauranter i Chinatown og Little India til luksusrestauranter med fantastisk gourmetmat. Når du skal besøke de forskjellige severdighetene bør du ta t-banen, det er den enkleste måten å komme seg rundt på. Én av severdighetene du bør besøke er Sentosa Island, en øy utenfor Singapore by. Øya er i dag et førsteklasses fornøyelsessenter.

Det er virkelig verdt å oppleve Singapore – så vi anbefaler at du forlenger cruiseferien din med noen dager her.


Våre beste tips – Singapore

Benytt anledningen til å teste den legendariske drinken Singapore Sling, som ble oppfunnet på starten av 1900-tallet på hotellet Raffles. Drinken ble oppfunnet av bartenderen Ngiam Tong Boon og tilhører Long drinks-familien. Originaldrinken inneholder gin, kirsebærlikør, Benedictinerlikør og club soda. Versjonen som blir laget i dag er minst like god som originalen.

 • Gå ikke glipp av fornøyelsesøya Sentosa Island. Dit kommer du deg via en taubane som går fra World Trade Center.
 • Ta en sykkeltur i jungelen på den grønne øya, Pulau Ubin, som ligger rett utenfor byen.
 • Shoppingen er i verdensklasse. Utvalget er stort både på de moderne shoppingsentrene og i de små, lokale butikkene.

Har du spørsmål? Kontakt oss:

21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
 

Hotelltips

Pan Pacific Singapore

Pan Pacific Singapore

Et femstjerners hotell, som ligger i tilknytning til Marina Square Mall, og i begynnelsen av Singapores sentrale forretnings- og finansstrøk. Hotellet har utendørsbasseng, en gourmet-matbutikk, kafe og seks spisesteder. De romslige rommene har store vinduer med panoramautsikt over byen. Hotellet tilbyr gratis WiFi, spa, treningsrom og to tennisbaner.

Furama Riverfront

Furama Riverfront

Hotellet ligger mellom fargerike Chinatown og Orchard Road, dit hotellet også tilbyr gratis transport. Her finnes det et utendørsbasseng, to restauranter som serverer indonesisk og internasjonal mat, samt en lounge med liveunderholdning. Velger du å kjøpe til frokost serveres det en internasjonal buffé med kinesisk og amerikansk mat.

Carlton Hotel Singapore

Carlton Hotel Singapore

Hotellet ligger sentralt på Bras Basah Road. Her finnes det to restauranter med internasjonal og kantonesisk mat samt en bar med livemusikk. De elegante rommene er fordelt på tre fløyer, som har utsikt over forskjellige deler av byen. Hotellet tilbyr spa, treningsrom og gratis WiFi i lobbyen og i restaurantene.


Slik kommer du deg til havnen

Adressen til havnen i Singapore: 61 Marina Coastal Drive Singapore 018947. Havnen ligger ca. 5 kilometer fra Down Town i Singapore. Fra havnen til flyplassen (Changi Airport) er det ca. 21 kilometer og det tar ca. 45 minutter med taxi. Transport er ikke inkludert i prisen.


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips