Cruise med Royal Caribbean

Vi tilbyr dessverre ikke cruise for øyeblikket grunnet de rådende omstendigheter.

Vi håper vi snart kommer i gang igjen!

Cruise med Royal Caribbean

Royal Caribbean er ett av verdens største rederier og en trendsetter i bransjen med sine innovative og teknologiske løsninger. Underholdning- og aktivitetstilbudet er i verdensklasse – her skal det mye til for at man kjeder seg om bord, uansett alder. Rederiet har hatt et stort fokus på fasiliteter for barnefamilier, og har det beste tilbudet for barn og unge.

 • Verdens største cruiseskip.
 • Underholdning i verdensklasse.
 • Restauranter for alle smaksløker.

Oasis-klassen

Størst og mest er skip i Oasis-klassen som er svært populær blant barnefamilier.
Skipene er spekket med aktiviteter for hele familien og du er sikker på å få en ferie fylt med opplevelser og mye moro.

Allure of the Seas

 • Sommer: Reiseruter i Middelhavet med avreisehavn Barcelona.
 • Vinter: Reiseruter i Karibien med avreisehavn Miami og Fort Lauderdale.
Les mer om Allure of the Seas

Harmony of the Seas

 • Reiseruter i Karibien.
 • Avreisehavn: Orlando.
Les mer om Harmony of the Seas

Oasis of the Seas

 • Reiseruter i Karibien.
 • Avreisehavn: Miami, Fort Lauderdale og New York.
Les mer om Oasis of the Seas

Symphony of the Seas

 • Reiseruter i Karibien.
 • Avreisehavn: Miami.
Les mer om Symphony of the Seas

 

Quantum-klassen

Skip i Quantum-klassen passer for hele familien som ønsker litt ekstra når det kommer til aktiviteter, opplevelser, og underholdning.

Vision-klassen

Skip i Vision-klassen er litt mindre enn de øvrige klassene og passer for deg som ønsker en mer personlig touch og avslappet atmosfære.

Anthem of the Seas

 • Reiseruter i både Karibien og Nord-Amerika.
 • Avreisehavn: New York.
Les mer om Anthem of the Seas

Rhapsody of the Seas

 • Reiseruter i Middelhavet.
 • Avreisehavn: Barcelona og Venezia.
Les mer om Rhapsody of the Seas

Livet om bord

Mat i verdensklasse

Mat i verdensklasse

Frokost, lunsj og middag serveres à la carte i hovedrestauranten. Her kan du rett og slett mikse og blande rettene akkurat slik du vil, enten du vil ha to forretter, tre desserter eller kombinere to hovedretter. Alle måltider serveres også i den mer uformelle bufférestauranten.

I tillegg har skipene et utvalg av spesialrestauranter, hvor du kan reservere bord og spise mot betaling. Velg blant verdenskjente Jamie Olivers italienske restaurant, sjømatrestauranten Hooked Seafood, asiatiske Izumi, Chops Grille steakhouse, 50-tallsinspirerte Johnny Rockets eller den magiske restauranten Wonderland, inspirert av Alice in Wonderland.

Room service er også tilgjengelig 24 timer i døgnet. Servering på lugaren er gratis, med unntak av mellom kl. 24.00-05.00, da må det betales et ekstra gebyr.

Cats forestilling

Imponerende show

Om bord på skipene finnes et stort underholdningstilbud, som blant annet kjente musikaler, glitrende isshow og spektakulære vannshow. Syng med til kjente musikaler som Hairspray, Grease og Cats, la deg imponere av stup fra 10-meteren og elegante piruetter & split på isen – showene vil garantert imponere deg og resten av reisefølget!

Forestillingene er gratis for alle gjester, men det lønner seg å reservere plasser et par dager i forveien da showene er svært populære og plassene blir fort fylt opp. Andre underholdningstilbud om bord kan være storband, parader, stand up, kino og karaoke.

Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Alle skipene i Oasisklassen har et stort aktivitetstilbud, som blant annet minigolf, skøytebane, basketbane, vannsklier, bordtennis og mye mer. Sjekk balansen din med surfesimulatoren FlowRider, test høydeskrekken i klatreveggen med panorama havutsikt, kjenn på adrenalinet i ziplinen som går på tvers over skipet eller i Ultimate Abyss – sklia som slutter 10 dekk ned!

Flere morsomme aktiviteter som arrangeres er blant annet quiz, game show, ansiktsmaling, lasertag, volleyball og linedance-klasser.

CocoCay

CocoCay

CocoCay er Royal Caribbean sin nye opplevelsesøy på Bahamas. Dette er ferieøya som vil forandre synet ditt på hva som er mulig å oppleve i løpet av en dag. Her får du den perfekte strandferien, den ultimate badeopplevelsen og den villeste fornøyelsesparken – på én og samme øy. En tur hit blir en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

Les mer om CocoCay


Andre populære rederier:

MSC Cruises

Moderne skip med høy standard, god mat og en italiensk, livlig atmosfære – passer godt for både barnefamilier og voksne.

Les mer om MSC Cruises

Celebrity Cruises

Komfortabel luksus med utmerket service og kjøkken i særklasse – perfekt for par og voksne som ønsker en avslappende ferie til havs. 

Les mer om Celebrity Cruises

Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips