Cruise med Royal Caribbean

Cruise med Royal Caribbean

Royal Caribbean er ett av verdens største rederier og en trendsetter i bransjen med sine innovative og teknologiske løsninger. Underholdning- og aktivitetstilbudet er i verdensklasse – her skal det mye til for at man kjeder seg om bord, uansett alder. Rederiet har hatt et stort fokus på fasiliteter for barnefamilier, og har det beste tilbudet for barn og unge.

  • Verdens største cruiseskip
  • Underholdning i verdensklasse
  • Restauranter for alle smaksløker

Skipsklasser

Royal Caribbean har skip i ulike klasser – finn den klassen som passer best for deg og ditt reisefølge her.

Oasis-klassen

Oasis-klassen

Størst og mest er Oasis-klassen som er svært populær blant barnefamilier. Her finner du skipene Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Symphony of the Seas og Harmony of the Seas. Cruisereiser med Oasis-klassen er spekket med aktiviteter for hele familien og du er sikker på å få en ferie fylt med opplevelser og mye moro.

Quantum-klassen

Quantum-klassen

Quantum-klassen passer for hele familien som ønsker litt ekstra når det kommer til aktiviteter, opplevelser, og underholdning. Her finner du skipet Anthem of the Seas. 

Vision-klassen

Vision-klassen

Skipene i Vision-klassen er litt mindre enn de øvrige klassene. Her finner du skipet Rhapsody of the Seas som passer for deg som ønsker en mer personlig touch og avslappet atmosfære. Til tross for mindre skip finnes det likevel herlige basseng, flere restauranter og mange aktiviteter. 


 

Mat i verdensklasse

Mat i verdensklasse

Frokost, lunsj og middag serveres à la carte i hovedrestauranten. Her kan du rett og slett mikse og blande rettene akkurat slik du vil, enten du vil ha to forretter, tre desserter eller kombinere to hovedretter. Alle måltider serveres også i den mer uformelle bufférestauranten.

I tillegg har skipene et utvalg av spesialrestauranter, hvor du kan reservere bord og spise mot betaling. Velg blant verdenskjente Jamie Olivers italienske restaurant, sjømatrestauranten Hooked Seafood, asiatiske Izumi, Chops Grille steakhouse, 50-tallsinspirerte Johnny Rockets eller den magiske restauranten Wonderland, inspirert av Alice in Wonderland.

Room service er også tilgjengelig 24 timer i døgnet. Servering på lugaren er gratis, med unntak av mellom kl. 24.00-05.00, da må det betales et ekstra gebyr.

Cats forestilling

Imponerende show

Om bord på skipene finnes et stort underholdningstilbud, som blant annet kjente musikaler, glitrende isshow og spektakulære vannshow. Syng med til kjente musikaler som Hairspray, Grease og Cats, la deg imponere av stup fra 10-meteren og elegante piruetter & split på isen – showene vil garantert imponere deg og resten av reisefølget! Forestillingene er gratis for alle gjester, men det lønner seg å reservere plasser et par dager i forveien da showene er svært populære og plassene blir fort fylt opp. Andre underholdningstilbud om bord kan være storband, parader, stand up, kino og karaoke.

Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Alle skipene i Oasisklassen har et stort aktivitetstilbud, som blant annet minigolf, skøytebane, basketbane, vannsklier, bordtennis og mye mer. Sjekk balansen din med surfesimulatoren FlowRider, test høydeskrekken i klatreveggen med panorama havutsikt, kjenn på adrenalinet i ziplinen som går på tvers over skipet eller i Ultimate Abyss – sklia som slutter 10 dekk ned! Flere morsomme aktiviteter som arrangeres er blant annet quiz, game show, ansiktsmaling, lasertag, volleyball og linedance-klasser.

CocoCay

CocoCay

CocoCay er Royal Caribbean sin nye opplevelsesøy på Bahamas. Dette er ferieøya som vil forandre synet ditt på hva som er mulig å oppleve i løpet av en dag. Her får du den perfekte strandferien, den ultimate badeopplevelsen og den villeste fornøyelsesparken – på én og samme øy. En tur hit blir en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

Les mer om CocoCay


Avreisehavner

Cruise i Middelhavet

Middelhavet

I Middelhavet kan du reise med Royal Caribbean fra disse avreisehavnene:

Cruise i Karibien

Karibien

I Karibien kan du reise med Royal Caribbean fra disse avreisehavnene:


Andre populære rederier:

Cruiseferie med MSC Cruises

MSC Cruises

Moderne skip med høy standard, god mat og en italiensk, livlig atmosfære – passer godt for både barnefamilier og voksne.

Les mer om MSC Cruises
Ferie med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Komfortabel luksus med utmerket service og kjøkken i særklasse – perfekt for par og voksne som ønsker en avslappende ferie til havs. 

Les mer om Celebrity Cruises