Cruise med Royal Caribbean

Cruise med Royal Caribbean

Royal Caribbean er ett av verdens største rederier og en trendsetter i bransjen med sine innovative og teknologiske løsninger. Underholdning- og aktivitetstilbudet er i verdensklasse – her skal det mye til for at man kjeder seg om bord, uansett alder. Rederiet har hatt et stort fokus på fasiliteter for barnefamilier, og har det beste tilbudet for barn og unge.

Royal Caribbean seiler blant annet i Karibien og Middelhavet:

I Middelhavet fra Barcelona, Roma og Venezia.

Bestill cruise i Middelhavet her »

I Karibien fra Fort Lauderdale, Miami og San Juan.

Bestill cruise i Karibien her »

Ønsker du å reise fra andre havner? Hva med å kombinere cruise i Karibien med shopping i New York eller Disneyland og fornøyelsesparker i Orlando? Kontakt oss på 21 01 75 40 for å bestille cruise fra andre avreisehavner.

Oasis-klassen: Anbefalt for barnefamilier

De mest populære skipene for barnefamilier er de du finner i Oasis-klassen: Symphony of the Seas – verdens største cruiseskip, Harmony of the Seas, Allure of the Seas og Oasis of the Seas. Alle skipene har stort sett det samme tilbudet av fasiliteter, aktiviteter og underholdning, men noe varierer fra skip til skip.

Livet om bord

Merk at fasilitetene under er fra Oasis-klassen, og at utvalget og tilbudet varierer fra skip til skip. Under finner du eksempler på hva man kan gjøre og oppleve om bord.

Barneklubben Adventure Ocean

Gøy for barna

I tillegg til et stort aktivitet- og underholdningstilbud finnes det også en egen verden for barna om bord: Adventure Ocean. I denne verdenen kan barna bruke læreevnene innen kjemi og fysikk i forskningslaben, bruke kreativiteten til maling og håndverk i Imagination Studio, dra på spennende skattejakt eller riste løs på disco. Sjekk Cruise Compass med daglig program for å få oversikt over alle aktuelle aktiviteter og arrangement. Programmene og aktivitetene er tilpasset ulike aldersgrupper.

Alle som jobber i Adventure Ocean har høyskoleutdanning innen pedagogikk eller andre relevante felt/spesialkompetanse og erfaring med å jobbe med barn.

CocoCay

CocoCay

CocoCay er Royal Caribbean sin nye opplevelsesøy på Bahamas. Dette er ferieøya som vil forandre synet ditt på hva som er mulig å oppleve i løpet av en dag. Her får du den perfekte strandferien, den ultimate badeopplevelsen og den villeste fornøyelsesparken – på én og samme øy. En tur hit blir en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

Les mer om CocoCay

Grease forestilling i cruisets teater

Imponerende show

Om bord på skipene finnes et stort underholdningstilbud, som blant annet kjente musikaler, glitrende isshow og spektakulære vannshow. Syng med til kjente musikaler som Hairspray, Grease og Cats, la deg imponere av stup fra 10-meteren og elegante piruetter & split på isen – showene vil garantert imponere deg og resten av reisefølget! Forestillingene er gratis for alle gjester, men det lønner seg å reservere plasser et par dager i forveien da showene er svært populære og plassene blir fort fylt opp. Andre underholdningstilbud om bord kan være storband, parader, stand up, kino og karaoke.

Flowrider, surfesimulatoren om bord

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Alle skipene i Oasisklassen har et stort aktivitetstilbud, som blant annet minigolf, skøytebane, basketbane, vannsklier, bordtennis og mye mer. Sjekk balansen din med surfesimulatoren FlowRider, test høydeskrekken i klatreveggen med panorama havutsikt, kjenn på adrenalinet i ziplinen som går på tvers over skipet eller i Ultimate Abyss – sklia som slutter 10 dekk ned! Flere morsomme aktiviteter som arrangeres er blant annet quiz, game show, ansiktsmaling, lasertag, volleyball og linedance-klasser.

Utflukter i cruiseferien

Utforsk reisemålene

For å få mest mulig ut av havnestoppene anbefaler vi å sjekke ut cruisets utfluktsprogram. Du vil motta et utfluktsprogram på lugaren for alle reisemålene, men husk at antall plasser på utfluktene er begrenset, så det lønner seg å bestille tidlig for å sikre seg plass. Utfluktene kan blant annet være guidet byvandring, segway-turer, zipline, morsomme vannparker, vinsmaking på lokale vingårder, båttur ut til idylliske øyer, snorkleturer og kajakkturer. Utflukter er ikke inkludert i cruiseprisen, men kan bestilles om bord eller på forhånd før avreise. Utvalget av utflukter varierer fra reisemål til reisemål.

Lær deg å lage sushi i ferien!

Lær noe nytt

Ønsker du å lære noe nytt når du er ute og reiser? Hva bruke litt av ferien på et spennende kurs? Senere kan du imponere gjestene dine med hjemmelaget sushi, slenge ut noen spanske fraser, glede dine kolleger med deilige cupcakes – eller oppdage undervannsverdenen med dykkersertifikatet. De fleste kurs er allerede inkludert i cruiseprisen, men i noen tilfeller tilkommer en ekstra avgift.

Vitality Spa og Fitness

Total avkobling

Det finnes flere fasiliteter om bord for total avkobling. Solarium er et eget område med flere bassenger og jacuzzi samt behagelige loungemøbler som er perfekte for å sitte ned med en god bok. Området er kun tilgjengelig for voksne. Ønsker du litt ekstra luksus, kan du dra innom Vitality Spa & Fitness og benytte deg av spatilbudet (mot ekstra kostnad). Her finner du også skipenes treningssenter med stort utvalg av kondisjon- og styrkeapparater som er til fri bruk.

Spesialrestauranten Jamies Italian

Mat i verdensklasse

Frokost, lunsj og middag serveres à la carte i hovedrestauranten. Her kan du rett og slett mikse og blande rettene akkurat slik du vil, enten du vil ha to forretter, tre desserter eller kombinere to hovedretter. Alle måltider serveres også i den mer uformelle bufférestauranten.

I tillegg har skipene et utvalg av spesialrestauranter, hvor du kan reservere bord og spise mot betaling. Velg blant verdenskjente Jamie Olivers italienske restaurant, sjømatrestauranten Hooked Seafood, asiatiske Izumi, Chops Grille steakhouse, 50-tallsinspirerte Johnny Rockets eller den magiske restauranten Wonderland, inspirert av Alice in Wonderland.

Room service er også tilgjengelig 24 timer i døgnet. Servering på lugaren er gratis, med unntak av mellom kl. 24.00-05.00, da må det betales et ekstra gebyr.

Robotene mikser drinkene for deg i Bionic Bar

Når solen går ned

Enten du ønsker å nyte en god drink, teste kunnskapen med quiz, gamble litt eller ta roboten på dansegulvet så finnes det steder for det. Ta en tur innom unike Bionic Bar, her bestiller du på en iPad og serveres av en robot som mikser drinken for deg. I arkaden kan du utfordre reisefølget med en runde shuffleboard, mens i nattklubben The Attic, kan du bestemme hvilken musikk du vil danse til med høretelefoner på silent disco. Enda morsommere: ta av høretelefonene og legg merke til hvor mange som mumler og synger feil til kjente slagere som Simply the best og Mamma Mia.


Andre populære rederier:

Cruiseferie med MSC Cruises

MSC Cruises

Moderne skip med høy standard, god mat og en italiensk, livlig atmosfære – passer godt for både barnefamilier og voksne.

Les mer om MSC Cruises
Ferie med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Komfortabel luksus med utmerket service og kjøkken i særklasse – perfekt for par og voksne som ønsker en avslappende ferie til havs. 

Les mer om Celebrity Cruises