Royal Caribbean

Cruise med Royal Caribbean – det beste tilbudet for familier med barn og unge

Royal Caribbean er ett av verdens største rederier og en trendsetter i bransjen med sine innovative og teknologiske løsninger. Underholdning- og aktivitetstilbudet er i verdensklasse – her skal det mye til for at man kjeder seg om bord, uansett alder. Rederiet har hatt et stort fokus på fasiliteter for barnefamilier, og har det beste tilbudet for barn og unge.

Bestill cruise »


Med Royal Caribbean har vi følgende cruiseskip


Livet om bord

Mat i verdensklasse

Frokost, lunsj og middag serveres à la carte i hovedrestauranten. Her kan du rett og slett mikse og blande rettene akkurat slik du vil, enten du vil ha to forretter, tre desserter eller kombinere to hovedretter. Alle måltider serveres også i den mer uformelle bufférestauranten.

I tillegg har skipene et utvalg av spesialrestauranter, hvor du kan reservere bord og spise mot betaling. Velg blant verdenskjente Jamie Olivers italienske restaurant, sjømatrestauranten Hooked Seafood, asiatiske Izumi, Chops Grille steakhouse, 50-tallsinspirerte Johnny Rockets eller den magiske restauranten Wonderland, inspirert av Alice in Wonderland.

Romservice er også tilgjengelig 24 timer i døgnet. Servering på lugaren er gratis, med unntak av mellom kl. 24.00-05.00, da må det betales et ekstra gebyr.

Imponerende show

Om bord på skipene finnes et stort underholdningstilbud, som blant annet kjente musikaler, glitrende isshow og spektakulære vannshow. Syng med til kjente musikaler som Hairspray, Grease og Cats, la deg imponere av stup fra 10-meteren og elegante piruetter & split på isen – showene vil garantert imponere deg og resten av reisefølget!

Forestillingene er gratis for alle gjester, men det lønner seg å reservere plasser et par dager i forveien da showene er svært populære og plassene blir fort fylt opp. Andre underholdningstilbud om bord kan være storband, parader, stand up, kino og karaoke.

Aktiviteter for alle

Alle skipene i Oasisklassen har et stort aktivitetstilbud, som blant annet minigolf, skøytebane, basketbane, vannsklier, bordtennis og mye mer. Sjekk balansen din med surfesimulatoren FlowRider, test høydeskrekken i klatreveggen med panorama havutsikt, kjenn på adrenalinet i ziplinen som går på tvers over skipet eller i Ultimate Abyss – sklia som slutter 10 dekk ned!

Flere morsomme aktiviteter som arrangeres er blant annet quiz, game show, ansiktsmaling, lasertag, volleyball og linedance-klasser.

Utflukter i land

Et cruise er jo ikke bare skipet – selv om de er som et reisemål i seg selv. Noe av det beste er ho alle stoppene som gjøres underveis. Utfluktene er mange og kan by på byvandringer, segway-turer, besøk i heftige badeland, vinsmaking på lokale vingårder, båtturer til idylliske øyer, snorkling, kajakkeventyr… Husk bare å sjekke utfluktsprogrammet og bestill utflukter tidlig. Det er begrenset med plass og det kan bli fullt.


Drikkepakke

Drikkepakke kan bestilles på hjemmesiden til Royal Caribbean eller om bord hvor det da tilkommer en avgift på 18%.
Drikkepakke kan bestilles frem til 5 dager før avreise.

Deluxe Package

Pris fra 70$ per person/dag.

  • Cocktails, drinker og øl
  • Vin
  • Brus
  • Kaffe og te

I pakken inngår drikke til en stykkpris på opptil 12$, samt 40% rabatt på vinflasker til en verdi av 100$ eller 20% rabatt på vinflasker med pris på over 100$. 

Refreshment Package

Refreshment Package

Pris fra 29$ per person/dag.
  • Kaffe og te
  • Vannflaske
  • Ferskpresset appelsinjuice
  • Brus
Classic Package

Classic Soda Package

Pris fra 12,99$ per person/dag.
  • Brus
  • Coca Cola mugge

Viktig informasjon før avreise

Covid-relatert cruiseinformasjon fra Royal Caribbean

Cruise Vaksinasjonskrav Testkrav
Cruise fra New York (med stopp på Bermuda) Nei Uavhengig om du er fullvaksinert eller ikke krever rederiet at alle, fra 2 år og eldre, skal kunne fremvise en hurtigtest tatt i løpet av de 2 siste dagene før avreise, eller en PCR-test tatt i løpet av de 4 siste dagene før avreise.
Middelhavet Nei Er du ikke fullvaksinert krever rederiet enten en PCR- eller en hurtigtest tatt maks 3 dager før avreise. Gjelder samtlige passasjerer fra 12 år.
Karibia Nei Er du ikke fullvaksinert krever rederiet enten en PCR- eller en hurtigtest tatt maks 3 dager innen avreise. Gjelder samtlige passasjerer fra 12 år.

Utfluktene gjør cruiset komplett – se filmen og bli inspirert!


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips

Søk og bestill