Skjærgårdscruise i Kroatia

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Opplev Kroatias vakre skjærgård på ukescruise i en av våre moderne yachter; med korte dagsetapper, forfriskende dukkerter og velsmakende måltider. Det beste av alt er at båten ligger til kai over natten i alle havner.

Alle båtene tar 35-40 passasjerer, så her kan du ta med hele familien og enda noen til på en fantastisk ferieopplevelse!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Livet om bord

Tidlig hver morgen mellom kl. 6 og 7 letter kapteinen ankeret. Etter en frokost med ferskt brød og nytrukket kaffe kan du nyte morgenen på yachtens soldekk. Det blir flere stopp og mulighet for bad i det krystallklare vannet fra yachten i løpet av dagen. Innen det er på tide å legge til i neste havn serveres en vellaget lunsj om bord. Vel fremme bestemmer du selv hva du vil gjøre – ta en guidet tur, en sykkeltur, en handlerunde eller slå deg ned på en koselig uteservering og bare slapp av!

Været

jan 11°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 15°c
des 12°c
8,7 av 10 Skjærgårdscruise
Våre gjesters vurdering, Basert på 70 vurderinger

Se våre videoer fra skjærgårdscruise i Kroatia og bli inspirert!


 

Alle reisemål Kroatia

Brač

Brač er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården. Her nyter du sola og det krystallklare havet langs herlige strender. Apollos hotell ligger i koselige Bol, der du også finner en av Adriaterhavets vakreste strender – Zlatni Rat.

Pula

En reise til Pula på Istria-halvøya byr både på et innblikk i hverdagslivet i Kroatia, på historiske byggverk og krystallklart vann. Nærheten til Italia merkes på flere måter.

Omis Riviera

Reis til Omis Riviera i Kroatia der du finner en god miks av avkobling og eventyr. Slapp av på de fine strendene, oppdag den vakre naturen eller utforsk gatene i Omis by. Her finner du helt sikkert noe som passer for deg!

Dubrovnik

Dubrovnik er en fantastisk by som er elsket av mange. Her kan du oppleve spennende historie, deilig mat og en gjestfri befolkning.

Vodice

Vodice i Kroatia er en liten og sjarmerende by midt mellom Split og Zadar. Byen er mest kjent fordi den er byen med flest restauranter i hele Dalmatia. I havnen i gamlebyen kan du nyte kroatiske spesialiteter.

Split & Podstrana

Reis til Split, en spennende by der gammelt møter nytt. Det mest sentrale er havnepromenaden Rivan og Diocletianus palass og her er det et livlig byliv med kaféer, restauranter og gode shoppingmuligheter. Noen kilometer sør ligger den litt roligere feriebyen Podstrana og lokker med flere fine rullesteinstrender.

Makarskas Riviera

En reise til Makarskas Riviera i Kroatia er uforglemmelig. Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste. Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad. Det er heller ikke langt til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene. La smaksløkene legge ut på en egen reise og nyt av lokale delikatesser på koselige restauranter helt i vannkanten.

Hvar

En reise til Hvar byr på bading i herlig, klart vann, morsomt natteliv og god mat på pittoreske restauranter. Øyas middelalderbygninger skaper en spesiell, sjarmerende atmosfære og over det hele kjennes duften av lavendel og rosmarin. Velkommen til Kroatias mest solsikre øy!