Cruiseferie med MSC

MSC Cruises

MSC Cruises har en italiensk og livlig atmosfære. De moderne skipene har høy standard og det finnes mye å gjøre for både store og små, deriblant spa, barnebassenger med vannsklier, kasino, et stort underholdningstilbud og variert treningsutvalg. MSC Cruises legger også stor vekt på mat, og de fleste restaurantene er inspirert av det italienske kjøkken.

 

Er du MSC Voyager Club medlem? Ta kontakt med oss etter fullført bestilling.

  • Nye og moderne skip
  • Flere bassengområder og storslagen underholdning
  • God mat med italienske smaker
Restauranter om bord MSC

Mat fra det italienske kjøkken

MSC Cruises kommer fra Italia og det merkes på maten. Om bord på skipene finner du flere restauranter som tilbyr italienske smaker med gode råvarer. Det finnes også restauranter med kjøkken fra andre land, samt caféer og barer der du kan spise enklere retter. 

Underholdning, MSC Cruises

Kveldene om bord

Når kvelden kommer er det show med Cirque de Soleil at Sea! Showene holder Broadway-nivå og du kan velge å se showene mens du spise en god 3-retters middag. 

Stort utvalg for barn

Cruise med barn?

Skal du på cruiseferie med barn kan du se frem i mot mange morsomme aktiviteter! Om bord på skipene finnes det vannland med vannsklier, svømmebasseng og alderstilpassede barne- og ungdomsklubber. Fun Time Dinner, Happy Dinners, og Kids Around the Clock har innovative aktiviteter fra tidlig morgen til utpå kvelden for barna. 

Tilbudet av aktiviteter varierer fra skip til skip. MSC Seaside og MSC Meraviglia har flere aktiviteter som passer for barnefamilier. 

Utflukter

Utflukter med MSC Cruises

I løpet av tiden om bord har du et stort utvalg av spennende utflukter å velge blant. MSC Cruises har alt fra adrenalinfylte parasailingseventyr og fargesprakende snorklingsutflukter til avslapning på en paradisstrand hvor du kan booke din egen bungalow. Det enkleste er å booke utfluktene samtidig som du booker selve cruiset hos oss. Du kan også booke utflukter direkte på hjemmesiden til MSC, eller om bord på skipet. Dersom du booker utfluktene før avreise kan du spare opp til 20% rabatt enn om du bestiller om bord. 


Avreisehavner

Cruise i Middelhavet

Middelhavet

I Middelhavet kan du reise med MSC Cruises fra disse avreisehavnene:

Cruise i Karibien

Karibien

I Karibien kan du reise med MSC Cruises fra følgende avreisehavn:

Cruise fra Dubai

Dubai

I Emiratene kan du reise med MSC Cruise fra følgende avreisehavn:


Andre populære rederier:

Cruiseferie med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Komfortabel luksus med utmerket service og kjøkken i særklasse – perfekt for par og voksne som ønsker en avslappende ferie til havs. 

Les mer om Celebrity Cruises
Cruiseferie med Royal Caribbean

Royal Caribbean

Innovative skip med mange teknologiske løsninger og et enormt aktivitetstilbud – passer best for barnefamilier, store grupper og de fartsglade!

Les mer om Royal Caribbean