Cruiseferie med MSC

MSC Cruises

MSC Cruises har en italiensk og livlig atmosfære. De moderne skipene har høy standard og det finnes mye å gjøre for både store og små, deriblant spa, barnebassenger med vannsklier, kasino, et stort underholdningstilbud og variert treningsutvalg. MSC Cruises legger også stor vekt på mat, og de fleste restaurantene er inspirert av det italienske kjøkken.

MSC Cruises blant annet i Karibien, Middelhavet og fra Dubai:

Ønsker du å reise fra andre havner?

Hva med å kombinere cruise i Karibien med Disneyland og fornøyelsesparker i Orlando eller med shopping i New York?

Kontakt oss på 21 01 75 40 for å bestille cruise fra andre avreisehavner.

Opplevelsene om bord MSC Cruises

Merk at fasilitetene under er fra skipet MSC Seaview, og utvalget varierer fra skip til skip.

Eksklusive MSC Yachtclub

Ekstra luksus med MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er som en oase av eleganse. Her får du følelsen av å være på en privat yacht og du har tilgang til fasiliteter som kun er tilgjengelig for MSC Yach Club gjester, som basseng, boblebad, soldekk, bar og restaurant. Her er concierge-resepsjonen og butlerservicen åpen dag og natt – alltid klar for å hjelpe deg med det du trenger. Også i MSC Aurea Spa finnes det et eget område med massasje og behandlingsrom kun for gjester i yachtklubben. Du har selvsagt også tilgang til alle de andre fasilitetene som tilbys om bord.

Som gjest i MSC Yacht Club kan du også shoppe utenfor åpningstidene på butikkene om bord med følge av butleren din og du kan skreddersy utflukter slik at du får mest mulig ut av tiden din på land. Lugarene bærer preg av luksus og komfort med egyptisk bomull, døgnåpen butlertjeneste og fri minibar.

Restauranter om bord MSC

Restauranter fra alle verdenshjørner

Det italienske kjøkken er basert på at det serveres mange mindre retter, ikke bare forrett, hovedrett og dessert slik vi kanskje er vant til. Porsjonene er ikke store, så vær ikke redd for å bestille både fem, seks og syv retter om du ønsker det. Og du trenger ikke å være redd for å få en gigantisk regning i etterkant: på alle restauranter kan du bestille akkurat så mye mat som du selv ønsker, uten at det tilkommer ekstra kostnader. Middag i hovedrestauranten og buffetrestaurantene er inkludert i cruiseprisen, mens på spesialrestaurantene må du betale en fastpris.

På de nyere skipene finnes flere spesialrestauranter. Prøv Pan Asian Market Kitchen med den prisvinnende kokken Roy Yamaguci i spissen, nyt fersk sjømat med et glass hvitvin til på Ocean Cay, eller hva med en ribeye steak fries & blue cheese sauce etterfulgt av en deilig dessert på den franske bistroen Atelier Bistrot?

Barneklubb, MSC Cruises

Barnas verden

I tillegg til at MSC har en vannpark, flere bassenger, vannsklier, de seneste spillkonsollene, en virtuell verden og 4D kino om bord, tilbyr de også barneklubb for ulike aldersgrupper fra 1 til 17 år. Andre fasiliteter som kan være svært nyttige for barnefamilier er blant annet Baby Laundry Service, som vasker barneklær med en egen maskin og program som er spesielt tilegnet barneklær.

Waterfront Boardwalk, MSC Seaview

I ett med havet på Waterfront Boardwalk

Langs Waterfront Boardwalk ligger et stort utvalg av barer og restauranter. Her kan du virkelig kjenne på følelsen av å være på sjøen da restauranten ligger helt tett på vannkanten og man hører susen av bølgeskvulp mens skipet cruiser fremover. Vil du teste om du har høydeskrekk kan du på dekk 16 gå over glassgangen som gir en fantastisk havutsikt.

Aktiviteter om bord MSC Cruises

En pause fra solsengen med morsomme aktiviteter

For de som ikke har tålmodighet til å ligge på en solseng hele dagen, finnes det mange ulike aktiviteter man kan bli med på. For å kickstarte cruiseferien skikkelig, arrangeres Sailaway Party første dagen. Har du litt konkurranseinstinkt og en liten kokk i magen kan du bli med på cruisets MasterChef At Sea. For de mer aktive og treningsinteresserte finnes blant annet flere turneringer innen volleyball, bowling, fotball, basketball og lignende, fitnesstimer, profesjonelle instruktørtimer for dans og flere vannsportsaktiviteter. Kreative sjeler vil kanskje bruke energien i Arts & Crafts øktene, mens de kunnskapshungrige kan bli med på morsomme videoquizer. Du kan se hele utvalget av aktiviteter og konkurranser som arrangeres om bord i det daglige programmet som du får utdelt på lugaren ved ankomst.

Broadway show på MSC Cruises

Kveldens underholdning og nattens timer

Start kvelden med en av skipets beste cocktails i Alchemist bar, smak på de beste vinene i cruisets vinbar eller prøv en av de mange unike martini-variantene i Martini Bar. Her finnes det barer for alle smaker.

Alle skipene byr på seks ulike show i løpet av cruiset som gir deg glamour, glitter og flotte sceneshow. Talentfulle sangere, dansere, akrobater og artister fra hele verden, kombinert med fantastisk lyd, lyssetting og unike kostyme- og scenedesign vil garantert la deg rive med!

MSC Cruises tilbyr temafester både på dag- og kveldstid. Ta gjerne med deg 60- og 70-talls blomstereffekter for «Flower Glory Party», eller pakk hvite klær for «White Party». Glem heller ikke noe grønt, hvitt og rødt for å feire MSCs Little Italy på ekte italiensk vis.


Andre populære rederier:

Cruiseferie med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Komfortabel luksus med utmerket service og kjøkken i særklasse – perfekt for par og voksne som ønsker en avslappende ferie til havs. 

Les mer om Celebrity Cruises
Cruiseferie med Royal Caribbean

Royal Caribbean

Innovative skip med mange teknologiske løsninger og et enormt aktivitetstilbud – passer best for barnefamilier, store grupper og de fartsglade!

Les mer om Royal Caribbean