Pakketips til cruiseferien

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Nedenfor finner du noen nyttige tips.

Når du skal på cruise med ett av de større skipene er det viktig at du planlegger nøye hva du skal ha i håndbagasjen. Grunnen til dette er at du må sette fra deg kofferten når du sjekker inn. Ansatte fra rederiet frakter kofferten til lugaren din, via sikkerhetskontrollen. Derfor kan det ta en stund før du får kofferten din. Det er ikke uvanlig at du får den etter at skipet har forlatt havnen.

Det er derfor smart å pakke det du trenger de første timene om bord i håndbagasjen. For eksempel lettere sommerklær og sko, pass, lommebok, lesebriller, medisiner – og badetøy hvis du vil benytte deg av bassenget.

I kofferten pakker du resten av det du trenger i løpet av ferien, som lette og luftige sommerklær som du kan bruke på dagtid og litt finere klær til kvelden. Noen rederier har kleskoder når du spiser middag. Vi anbefaler kjole for damene og dress for menn. Hos de fleste rederiene vi samarbeider med går det også bra med litt finere sommerklær på kvelden.

Ta også med gode sko – de kommer godt med dersom dere planlegger å være med på utflukter på land eller oppdage stedene på egen hånd.


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips