Cruiseferie med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises setter komfortabel luksus i fokus, og har flere ganger blitt kåret til «Best Cruise Line» på grunn av deres elegante skip med utmerket service og kjøkken i særklasse. Skipene er perfekte for voksne og par i alle aldre som ønsker en behagelig atmosfære med et lavere aktivitetsnivå enn de store familieskipene.

Celebrity Cruises seiler blant annet i Karibien og Middelhavet:

I Middelhavet fra Barcelona, Roma og Venezia.

Bestill cruise i Middelhavet her »

I Karibien fra Fort Lauderdale, Miami og San Juan.

Bestill cruise i Karibien her »

Ønsker du å reise fra andre havner? Hva med å kombinere cruise i Karibien med shopping i New York eller Disneyland og fornøyelsesparker i Orlando? Kontakt oss på 21 01 75 40 for å bestille cruise fra andre avreisehavner.

Livet om bord

Merk at fasilitetene under er fra skipet Celebrity Reflection, og at utvalget og tilbudet varierer fra skip til skip. Nedenfor finner du eksempler på hva man kan gjøre og oppleve om bord.

Hovedrestauranten på Celebrity Cruises

Restauranter i særklasse

Celebrity setter gode matopplevelser først, og det vil du garantert legge merke til når du spiser om bord i et Celebrity cruise, enten du spiser i hovedrestauranten eller i spesialrestaurantene. Helpensjon er inkludert i prisen når du spiser i hovedrestauranten. Menyen er nøye utvalgt og satt sammen av en Michelin-kokk, med nytt utvalg på menyen hver eneste dag. Usikker på hvilken forrett du vil prøve? Du kan prøve så mange retter du vil, uten ekstra kostnad. Liker du ikke den første ordner de en ny for deg. Har du ekstra lyst på noe søtt? Bestill to desserter – det er du som bestemmer!

Noen av spesialrestaurantene om bord:

Spesialrestaurantene koster ekstra, men matopplevelsen vil være verdt det! Reserver bord i god tid for å sikre plass.

The Porch Seafood Restaunt

Den ferskeste sjømaten

The Porch Seafood Restaurant er inspirert av «the Hamptons», og kan tilby den ferskeste sjømaten om bord. Og hva er vel ikke bedre enn å nyte fersk sjømat med en frisk bris i håret mens man ser utover det langstrakte havet? For den genuine sjømatelskeren er det et must å prøve signaturrett, Seafood Tower.

The Lawn Club Grill Experience

Barbeque med havutsikt

The Lawn Club Grill Experience tilbyr en komplett matopplevelse uten like. Her sitter du ved den nyklipte gressplenen (ja, den er ekte!) og nyter havutsikten mens biffen din grilles på åpen grill. Er du ekstra nysgjerrig og glad i å lage mat, kan du fange opp noen triks fra restaurantens kokker for å ta grillingen til et nytt nivå.

Den franske restauranten Murano

Franske spesialiteter med en vri

Murano Cruise Ship Dining tar deg med til det klassiske franske kjøkken, men med en moderne vri. Likevel gir atmosfæren deg en slags gammeldags sjarm, som komplementerer hele opplevelsen. Enkelte signaturretter fra menyen forberedes ved bordet ditt, noe som virkelig kommer til å sette fart på matlysten.


Andre fasiliteter:

Treningssenteret på Celebrity Reflection

Treningssenter med panoramautsikt

En treningsøkt frister sjeldent mer enn når man har mulighet til å trene med panorama havutsikt. På senteret finnes det meste av fasiliteter og det siste innen tredemøller, romaskiner, crosstrenere, sykler, vektstativer og frivekter. Mot ekstra kostnad kan man også bli med på timer som yoga, pilates, bootcamp, zumba og aerobics. Vil du lære litt mer om trening og kosthold, holdes det ofte seminarer som kan gi deg den lille ekstra motivasjonen. 

The Canyon Ranch SpaClub at Sea

The Canyon Ranch SpaClub at Sea

Nyt eksklusive behandlinger fra et av verdens ledende spa- og velværemerkevarer, Canyon Ranch. Spaet har et stort utvalg av ansiktsbehandlinger, massasjetilbud og skjønnhetssalonger. Hva med en massasje som løser opp i spente muskler, en skikkelig dyprens av ansiktet eller kanskje en liten makeover med en hårklipp? Det er lov å unne seg det lille ekstra i ferien!

Underholdningen om bord Celebrity Cruises

Spektakulær underholdning

Velg mellom hele 18 ulike show og forestillinger – deriblant teater, musikaler, konkurranser og livemusikk. Se spektakulær akrobatikk som vil etterlate deg måpende, nyt live jazzmusikk mens du kjenner den nyklipte gressplenen mellom tærne på The Lawn Club eller bli med på Reigning Rocks – arrangementet som starter som et show og ender som en skikkelig fest. Er 70-tallet mer din stil, kan du hente frem noen av dine innerste disco-moves på Seventies Night Fever.

Barneklubben Camp at Sea, Celebrity Cruises

Morsomt og lærerikt for barna

I rederiets program for barn, Camp at Sea, vil barna ha det gøy, samtidig som de lærer. Med nytt program daglig – og med mer enn 500 aktiviteter til sammen, føler vi oss ganske sikre på at de vil få en unik opplevelse og prøve mye nytt. Aktivitetene om bord er oppdelt i fire kategorier: S.T.E.M (science, technology, engineering & math), Recreation, Culinary og Art. I fokus er alltid det å ha det gøy og å lære noe.


Andre populære rederier:

Cruiseferie med MSC Cruises

MSC Cruises

Moderne skip med høy standard, god mat og en italiensk, livlig atmosfære – passer godt for både barnefamilier og voksne.

Les mer om MSC Cruises
Cruiseferie med Royal Caribbean

Royal Caribbean

Innovative skip med mange teknologiske løsninger og et enormt aktivitetstilbud – passer best for barnefamilier, store grupper og de fartsglade!

Les mer om Royal Caribbean