Bybilde fra New York

Cruise fra New York

Reis på cruise fra fantastiske New York med oss. Velg blant ruter nordover mot Canada eller sørover mot Karibien. Velger du den nordlige ruten kan du glede deg til stopp i blant annet Boston og Halifax på vei mot Maine. Velger du den sørlige ruten venter herlige stopp på Bermuda, St. Maarten eller Barbados. Underveis finner du alt du trenger – og enda litt til om bord på skipet.

Start ferien med noen dager i byen som aldri sover – New York. New York er full av inntrykk, heftige opplevelser og unike severdigheter. Her finner du alt fra førsteklasses shopping, interessante museer, fantastiske restauranter og mye, mye mer. Bor du på Manhattan kan du spasere i Central Park, se et Broadwayshow og besøke Empire State Building. Vil du se Frihetsgudinnen kan du ta båten ut til Ellis Island.

Shoppinggate i New York

Hva er et besøk i New York uten shopping? Fifth Avenue og Third Avenue er de mest kjente shoppingområdene med noen av verdens mest kjente varehus, som blant annet Saks, Macy's, Tiffanys & Co og Bloomingdale. Dessuten er USA landet hvor du virkelig kan gjøre noen kupp. De beste kuppene gjør du i outlets’ene som finnes rundt om i byen. Den mest sentrale ligger i Century 21 i Downtown.

Parkområder i New York

Ta på deg behagelige sko og spaser en tur i New York. Central Park, i sentrum av Manhattan, er et populært sted for avkobling for både turister og de lokale. Også High Line er perfekt for spaserturer. Den nå nedlagte jernbanen er forhøyet fra gatene og tilbyr både herlig utsikt og vakre planter.


Hotelltips i New York

The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel er et 4-stjerners hotell med sentral beliggenhet på Manhattan. På et kvarter er du ved Empire State Building og Macy's, og litt lenger bort finner du Time Square. Rommene har luftkondisjonering og gratis WiFi.

The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City har en fantastisk beliggenhet, en kort spasertur fra Chrysler Building. Rommene har luftkondisjonering og gratis WiFi. Hotellet har også et treningsrom som er åpent døgnet rundt og en frisør. Her finnes det også tre restauranter og en bar.

NoMo SoHo

NoMo SoHo

NoMo SoHo har en sentral beliggenhet på Manhattan. Til Macy’s er det ca. 4,5 kilometer. Hotellet har en restaurant med utsikt over hotellets hage, en bar samt et treningsrom som er åpent døgnet rundt. Rommene har gratis WiFi og TV med satellittkanaler.


Vår avreisehavn

Verdt å vite når du bestiller cruiseferien


Rederiene som seiler fra New York

Royal Caribbean (RCCL)

 • Verdens største cruiseskip.
 • Det beste tilbudet for barn og unge.
 • Spektakulære show.
 • Stort utvalg av restauranter for alle smaksløker.
Les mer om Royal Caribbean

MSC Cruises

 • Livlig, italiensk atmosfære.
 • Nye og moderne skip med høy standard.
 • God mat fra det italienske kjøkken.
 • Ekstra luksus på MSC Yachtclub.
Les mer om MSC Cruises

Celebrity Cruises

 • Moderne luksus og avslappende atmosfære.
 • Passer godt for voksne.
 • Restauranter med gourmetmat.
 • Fantastiske show i verdensklasse.
Les mer om Celebrity Cruises