Bærekraftig reiseliv

Bærekraftige reiser

Hvert år reiser nesten én million gjester med Apollo. Det er en omfattende reisevirksomhet som innebærer et stort ansvar. Vi er bevisste den positive og negative påvirkning turismen har på miljøet og lokalsamfunnet. Derfor arbeider vi aktivt for å styrke de positive påvirkningene og minimere de negative, slik at reisene blir bærekraftige.

Apollo ønsker å gjøre det enkelt for alle å oppdage nye deler av verden, ulike kulturer, språk, religioner, tradisjoner, lukter og smaker. Vi er overbeviste om at kunnskapen om, opplevelsen av og samhandlingen med våre vertsland bidrar positivt til å øke innsikten, respekten og forståelsen for mennesker fra ulike land og kulturer.

Apollos arbeid med bærekraft fokuserer på hele reisen: hjemme, på flyet og ute på reisemålene. Arbeidet fokuserer på menneskerettigheter, klimaendringer, bærekraftige produkter og en bærekraftig leverandørkjede.

  • Apollo øker kontinuerlig bærekraftskravene mot leverandører og samarbeidspartnere. 
  • Apollo arbeider aktivt for å minimere klimaavtrykket.       
  • Apollo arbeider aktivt med bransjen for å bidra til utvikling av et bærekraftig reiseliv.

Apollo har siden 2015 vært en del av det privateide tyske konsernet REWE Group. REWE Groups bærekraftstrategi fokuserer på alle virksomhetsområdene innen konsernet, for å skape og legge til rette for bærekraftige alternativ innen turisme og forbruk. Her kan du lese mer om REWE Groups bærekraftsarbeid.

Apollo tilhører DER Touristik, viss arbeid for bærekraft er samlet i “Committed to the World”. Her kan du lese mer om DER Touristiks bærekraftsarbeid og det arbeidet som utføres innenfor rammen av DER Touristik Foundation


Samarbeidspartnere

Logo World Animal Protection

World Animal Protection

Logo Travelife

Travelife

Logo GreenSeat

GreenSeat

Logo ECPAT

ECPAT

Logo SOS Barnebyer

SOS Barnebyer

Green Key

Green Key

Ark of the World

Ark of the World