DERTOUR Foundation

DERTOUR Foundation ble stiftet i 2014 av Apollos eiere DERTOUR for å samle gruppens sosiale engasjement. I dag finansierer stiftelsen mer enn 97 prosjekt i 28 land, hvorav majoriteten har til hensikt å gi lokalbefolkningen mulighet til å redusere fattigdom og urettferdighet, beskytte naturlige biotoper og fremme dyrevelferd.

Opplæring og utdannelse spiller en viktig rolle, og siden starten i 2014 har flere enn 71 skolebyggingsprosjekt i 21 land på fem kontinent blitt gjennomført. Dessuten støtter stiftelsen flere prosjekt som sikrer utdannelse og praktisk yrkesopplæring, for eksempel i Kambodsja, Vietnam og Tanzania.

Miljø, dyrevern og vern av naturlige biotoper er også prioriterte områder for DERTOUR Foundation. Stiftelsen støtter flere prosjekt rundt i verden som både jobber med dette direkte, eller for å øke kunnskapen om emnet.

DER Touristik Foundation aktiviteter

Målet med DERTOUR Foundation 

 

  • Fremme ungdomsvelferd
  • Fremme utdannelse av barn og voksne, samt arbeidstrening
  • Fremme utvikling og utdannelse
  • Fremme naturvern og miljøhensyn
  • Fremme dyrevelferd

Stiftelsen DERTOUR ble opprettet i 2014 som en ideell forening. Siden den gang har den engasjert seg for å fremme barn og unges rett til utdannelse, vern av økologiske biotoper og biologisk mangfold samt bærekraftig utviklingsstøtte. Gjennom DERTOUR Foundation fremmer DERTOUR samfunnsprosjekt mange steder i verden. De prosjektene som støttes gjøres i tett samarbeid med andre veldedighetsorganisasjoner, stiftelser og hjelpeorganisasjoner. Hver cent av de donasjoner som komme inn går til hjelpeprosjekt via stiftelsen. Hensikten er å skape langsiktige løsninger og bærekraftige samfunn.

Siden stiftelsen ble opprettet har totalt 83 prosjekt i 21 land fått støtte. Initiativene inkluderer blant annet:

  • Gjestfrihetsprosjektet Smiling Gecko i Kambodsja. Det gir unge og mindre heldigstilte kambodsjanere teoretisk og praktisk opplæring på bondegården for å kvalifisere seg til en jobb innen turistnæringen.
  • Pimali i Thailand, et praktisk hotellopplæringssenter for unge thailendere fra dårlige kår og foreldreløse barn. Opplæringen gir dem mulighet til å tilegne seg ferdigheter innenfor ulike områder av besøksnæringen og praktisere disse i seks måneder lang praksisperiode.

DERTOUR støtter også naturvern og dyrevern på reisemål med prosjekt som gagner lokalbefolkningen og bidrar til globale bærekraftsmål.

 

Les mer om DERTOUR Foundations mange prosjekter her