En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

3788 vurderinger
Utmerket
 
2989
Veldig bra
 
535
Bra
 
151
Mindre bra
 
53
Dårlig
 
61

Fem siste vurderinger

16.07.2022

av 867stianj Curepipe

Fantastisk opphold

Vi har hatt et fantastisk opphold. Vi føler oss så ivaretatt på alle mulige måter. All inclusive anbefaler jeg på sterkeste her, maten og drikken her er fantastisk. Ps ikke stort utvalg av spisesteder i nær omkrets. Hvis man drar hit i juni, juli og august så er det vinter her på Mauritius. Det innebærer raskt vær skifte Av og til kommer det 20 sek med regn så er over, så er sola på igjen. Det er mye vind her når det er vinter. Men det er lett å finne ly på solsengene oppe ved bassenget. Det er ingen poeng å se på yr på hvordan vært blir. Grunnet det raske vær skifte. Vi tok turer på vestsiden av øya. Der er det mindre vind. Men vanskeligere å finne hotell der barn er lov.

 
26.02.2019

av Jyjacob Arguineguin, Spania

Godt hotell med egen strand og flere resturanter

Gode strandstoler med mulighet for å bestille mat og drikke fra baren og få det levert på sengen. Flere resturanter på området både buffee og ala carte. En resturant/ snack bar som ikke hørte til hotellet. Ellers måtte en ta taxi til nærmeste sentrum. Generelt god mat, men uten det lille ekstra en gjerne forventer på ett slikt resort. Høy prisklasse på drikkevarer.

 
05.02.2018

av Stein R

Enestående service

Vakkert sted med fantastisk service! Betjeneningen ved dette hotellet vet ikke hva godt de skal gjøre for at vi som gjester skal få en perfekt ferie. Anbefales på det varmeste! Anbefaler også å legge til <all inclusive>

 
02.08.2017

av kristoffergaardenm Mauritius

Paradise

Et helt fantastisk hotell! En ting var fasilitetene som overgikk våre forventninger, men personalet var absolutt helt utrolige! Fantastiske mennesker som gjorde alt for at vi skulle få en fantastisk uke! Jonathan i resepsjonen og Vishal og Innesh i baren var helt utrolige, bare for å nevne noen.

 
05.06.2024

av Anja Bettina S

Erholung pur!

Wunderbares Hotel um sicher erholen und ab zu schalten! Das Personal ist unglaublich hilfsbereit, freundlich und tut alles, damit man sich wohl fühlt! Besonders Vinay kümmert sich außergewöhnlich. Wir kommen auf jeden Fall wieder! Unbedingt die Ausflugsempfehlungen annehmen! 😎🥂