Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år

I Anse La Raie på nordre Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et femstjerners hotell for gjester over 18 år. Hotellet ligger ved en privat lagune omgitt av palmer og her kan du slappe av ved infinitybassenget, nyt av herlige behandlinger i hotellets spa eller tren i treningsrommet eller ta en tennismatch. På hotellet er det flere restauranter og barer, og bare en kort biltur unna ligger Grand Bay, der det er flere restauranter, strandbarer og butikker.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuite for 1-2 personer. Juniorsuite premium for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Paradise Cove Boutique Hotel ligger på stranda, nært Grand Bay. Hotellet består av åtte bygninger over to etasjer og innredningen minner om den franske kolonitiden, ispedd afrikanske toner. Her råder roen og hele hotellet preges av en avslappende atmosfære.

På hotellet er det tre bassengområder med basseng, solsenger og parasoller. Ved stranda ligger et relaxområde med infinitybasseng og bar. Det er også en treplatting med fantastisk havutsikt. Basseng- og strandhåndklær er inkludert. I tillegg til hotellets private strand ligger stranda Pereybere cirka 3 kilometer fra hotellet.

På hotellet er det tre barer og fire restauranter der du kan nyte både lokal, kreolsk mat og internasjonale retter. Det er en bufférestaurant og tre á la carte-restauranter; XO, den asiatiske restauranten, tapasrestauranten Peninsula og fisk- og skalldyrrestauranten The Cove. Bordreservasjon kreves i alla à la carte-restauranter. Pent antrekk gjelder i alle restauranter. Baren The Rum Gallery serverer rom fra flere deler av verden. Noen kvelder i uka arrangerer hotellets personalet underholdning som lokale danseshow og på levende musikk.

På hotellet er det et treningsrom, mulighet for yoga, to tennisbaner med kveldsbelysning og tennisutstyr, biljard og sykkelutleie. I hotellets spa kan du hvile ut og nyte av spabehandlinger eller massasje, mot avgift. Vannsport ved stranda, noen inkludert som SUP og kajakk og noen mot avgift. Dykkesenter mot avgift.

Wifi på hele hotellet. Deponering i resepsjonen. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked. Parkering, begrenset med plasser.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
 • Julemiddag (24.12).
 • Nyttårsmiddag (31.12).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

Halvpensjon omfatter frokostbuffé og middag i restaurant The Dining Room, XO eller Peninsula.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Engelsk frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Mulig å få frokosten til rommet.
 • Lunsj á la carte i restaurant Peninsula kl. 12.00-15.00.
 • Snacks kl. 12.00-15.00.
 • Ettermiddagste kl. 15.00-16.00.
 • Middag på restaurant The Dining Room, XO eller Peninsula kl. 19.00-22.00.
 • Rom-smaking en gang per uke.
 • Minibaren på rommet fylles på en gang per dag med vann, brus, juice og øl.
 • 20 minutter med massasje per person og opphold.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Det er ikke heis på hotellet.
 • Hotellet er medlem i den eksklusive Small luxury hotels of the world.

Transport t/r hotellet

Vær oppmerksom på at transporten t/r flyplassen-hotellet må ordnes på egenhånd. 

Eksklusive hotell skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Mauritius

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det moderne voksenhotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.