En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

1427 vurderinger
Utmerket
 
1352
Veldig bra
 
62
Bra
 
12
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

05.08.2023

av 188ninad Trondheim, Norge

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den beste hotellopplevelsen vi har hatt noensinne!!! En utrolig hyggelig mottagelse ved innsjekk. Flotte, store rom med en veldig god seng. Romslig terrasse med super utsikt. Flere bassenger og gode bademuligheter. Vår favoritt ble infinity pool, og utsikten derfra er utrolig. Det samme fra Pennisula bar og restaurant. Høyt nivå på alle restauranter, og vi vil rangere dining room/XO/Penisula nokså likt, da vi var godt fornøyd alle plasser. Buffeen var varierende og god. Cove prøvde vi ikke. Langt over våre forventninger, var maten som ble servert i baren. Den var vi storfornøyd med. Tok kanskje litt tid før maten kom, men egentlig uten betydning når det tross alt er ferie. Stort utvalg av aktiviteter på hotellet, så det gjelder å følge med på dagsplanen. God og variert kveldsunderholdning. Ellers må vi nevne topp service👍👍 på alle plan. Alle som jobber på resorten er veldig hyggelige og oppmerksomme. Selv om det tok oss et døgn å reise dit, kommer vi gjerne tilbake. Dette er som navnet sier, virkelig er PARADIS 🌺🤩

 
18.07.2023

av h_konn266

Det beste hotellet vi har besøkt

Veldig fornøyd med oppholdet vårt - det beste hotellet vi har vært på. Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte, fine fasiliteter og god mat og drikke. Rommet var stort og veldig fint. Fine bassengområdet og strand. Vil anbefale dette hotellet videre til alle vi kjenner.

 
26.10.2019

av 457anitah Oslo, Oslo, Norway

En del av vår bryllupsreise

Vi hadde en fantastisk uke på dette hotellet. Det var nylig renovert i september samme år, og jeg har sjeldent (eller aldri) vært på et hotell som er så gjennomført flott på alle områder inkludert en fantastisk service.

 
21.05.2024

av ANAIS C

Voyage de Noce

Un magnifique hôtel, avec un personnel très serviable et d'une gentillesse impressionnante ! Les restaurants sont de qualité avec de superbe repas proposé. L'hôtel et les chambres sont toujours propres ! Situé un peu loin de tout, obligé de prendre le bus ou taxis pour se déplacer.

 
20.05.2024

av jsommerauer Traunstein, Tyskland

Erholsam, freundlich, exquisit

Wir waren 10 Nächte im Paradise Cove - Zimmer waren geräumig inkl. Badezimmer. Mitarbeiter waren immer freundlich und zuvorkommend. Das Hoel ist sehr schön gestaltet mit Liebe zum Detail. Das Essen ist exzellent (4 Restaurants) wobei das japanische Restaurant besonders hervorzuheben ist. Die Lagune ist zum Schwimmen eher weniger geeignet- sehr flach. Abends unaufdringliche musikalische Unterhaltung- mit guten Musikern.