Reisetips til Milano

Reisetips til Milano

Milano er Italias motehovedstad og et herlig mekka for klassisk, italiensk mat. Severdigheter som Duomo, utflukter til Gardasjøen og shopping blant italienske designers er bare noe av det som venter deg i løpet av en langhelg i Milano. Se våre beste reisetips til Milano nedenfor.
Se andre reisetips til Italia


Aktiviteter og attraksjoner

Det kryr av morsomme ting å gjøre i Milano. Vil du ikke shoppe eller spise deg gjennom byen, finnes det museer for alle typer og smaker. Les deg opp på et par attraksjoner og aktiviteter i Milano som vi liker ekstra mye.

Les mer

Severdigheter i Milano

Milano er en toppdestinasjon når det kommer til kjente severdigheter. Her finnes det klassiske kunstverk, verdens nest største gotiske katedral og fantastiske bygninger. Vi har listet våre topp fem severdigheter i Milano.

Les mer

Shopping i Milano

Den nordlige sentrumsdelen av Milano er en drøm for den shoppinggale. Bestill fly og hotell med oss, og reis på en heftig shoppingreise! 

Les mer

Restauranter i Milano

Pizza, gelato, smakfulle oster og nydelig pasta – Milano er en skikkelig matfest. Vi har samlet noen av de beste restaurantene i Milano i tre prisklasser.

Les mer

Klassiske matretter fra Milano

Mange retter som vi spiser her i Norge kommer fra Italia, og noen faktisk rett fra Milano. Vi har funnet fram noen klassiske retter fra Milano du kan teste under ferien, og hyggelige steder du kan spise de.

Les mer

Piazza del Duomo

Piazza del Duomo må du få med deg under en langhelg i Milano. Det er byens viktigste torg og er både geografisk og besøksmessig Milanos midtpunkt.

Les mer

Museer i Milano

Kunst er det rikelig med i Milano og det er ikke kun på grunn av Nattverden, et av verdens mest kjente kunstverk. Det formelig kryr av museer av alle typer i byen!

Les mer

Utflukter fra Milano

Med sin sentrale beliggenhet i Italia er Milano et perfekt reisemål for deg som vil oppleve en storby, men også ha muligheter til å dra på utflukter.

Les mer

Fotball i Milano

Å gå på fotballkamp i Milano er en fantastisk opplevelse, uansett om du er fotballgal eller bare litt interessert. Stadion i Milano, Giuseppe Meazzastadion San Siro, er både AC Milans og Inters hjemmearena.

Les mer

Parco Sempione

Milanos største park går heter Parco Sempione. Den ble oppbygget i 1888 og ligger i den historiske delen av Milano. Nyt av en stille stund i harmoniske omgivelser, midt i Milano.

Les mer

Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.