Ting å gjøre i Milano

Det kryr av morsomme ting å gjøre i Milano. Vil du hverken shoppe eller spise deg gjennom byen, så finnes det museer for alle typer og smaker. Nedenfor ser du et par attraksjoner og aktiviteter i Milano som vi liker ekstra godt.

Bestill reise til Milano >>

Se flere reisetips til Milano

1. Milano Card 

Om du liker å besøke museer i løpet av ferien kan vi anbefale deg å kjøpe Milano City Pass. Med dette kortet kan du benytte deg av kollektivtrafikken og velge blant mer enn 500 attraksjoner og museer. Priser og hvilke attraksjoner som er inkludert finner du på Milano City Pass hjemmeside.

2. Milanotriennalen

Formgivningsmuseet Triennale di Milano, Milanotriennalen, er et spennende museum i Milano. Her var utstillingen “Milan Triennial Exhibition of Decorative Arts and Modern Architecture”. Utstillingen ble holdt for første gangen i 1936 og har siden den gang kommet tilbake med jevne mellomrom – så hold utkikk. Museet ligger i et vakkert hus med navnet Palazzo dell’Arte, som ble designet av Giovanni Muzio og ble innviet i 1933.

3. Båttur i Naviglio Grande

Naviglio Grande er Milanos historiske kanal. Den ble konstruert på 1100- og 1200-tallet og er 50 kilometer lang. Før i tiden ble den brukt til å frakte varer, mens i dag frister den med herlige båtturer forbi gårder, vakre hus, uteserveringer og butikker. Mellom april og september tilbyr flere arrangører turer langs Naviglio-kanalen. Les mer her

4. Colonne di San Lorenzo

En av de eldste severdighetene i Milano er de romerske ruinene Colonne di San Lorenzo. De ligger ved kirken Basilica of San Lorenzo i Milano sentrum. Den består av 16 lange korinter og det sies å være flyttet hit på 400-tallet, mest antagelig fra et tempel eller offentlig badehus. Kjenn historiens vingeslag på denne magiske plassen!


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.