Shopping i Milano

Shopping i Milano

Det skal godt gjøres å ikke bli inspirert av stilige italienere på Milanos gater. Den nordlige sentrumsdelen av Milano er en drøm for den shoppinggale. Utenfor sentrum finnes det en rekke outlets du kan gjøre gode kupp på. Bestill fly og hotell med oss, og reis på en heftig shoppingreise til Milano!
Se flere reisetips til Milano

Outlets i Milano

Outlets i Milano

I Milanos sentrum er det ikke mange outlets, men om du tar turen ut av bykjernen er det store muligheter til å gjøre gode kupp.

McArthurGlen Serravalle

McArthurGlen Serravalle er ikke hvilken som helst outlet. Det er nemlig et av Europas største designeroutlets. Det tar kun litt over en time fra sentrum til Serraville Scrivia og 300 store og kjente varemerker. Klær og tilbehør fra merker som Gucci og Hugo Boss selges med opptil 30-70 % rabatt. Les på McArthurGlen Serravalles hjemmeside om hvordan du tar deg dit og hvilke åpningstider som gjelder.  

Adresse: Via della Moda, 1, 15069 Serravalle Scrivia

Vicolungo the Style Outlets

Vicolungo the Style Outlets er den outleten som ligger nærmest Milano. Kun 30 minutter fra sentrum, i Novara, venter 150 butikker med alt fra velværeprodukter til klær. Fra Milanos turistsenter kan du ta en shuttlebuss og billetter kjøper du enkelt her. Finn åpningstider og mer informasjon på Vicolungos hjemmeside

Adresse: Piazza S. Caterina, Ang.Via Papa Giovanni XXIII, 28060 Vicolungo

Via Dante i Milano

Billig shopping i Milano

Milano er en av de viktigste motehovedstedene med luksusshopping fra de fleste italienske designers. Den som vil kjøpe fra øverste hylle kan holde seg til den gylne triangelen: gatene Via Sant'Andrea, Via Montenapoleone, og Via Della Spiga. Det finnes også muligheter for litt rimeligere innkjøp i Milano. Tre gater i Milano har fokus på billigere kjeder og butikker, både utenlandske og italienske.

Corso Vittorio Emanuele

Midt i bykjernen ligger shoppinggaten Corso Vittorio Emanuele med spennende merker som Sisley, Kiko, Intimissimi og Oysho. Du finner også velkjente kjeder som Zara, Massimo Dutti og Mango. Du støter nok også på La Rinascente, et gigantisk varehus på sju etasjer med klær. Gå ikke glipp av det verdenskjente galleriet Galleria Vittorio Emanuele II i samme gate, som er verdt et besøk bare på grunn av innredningen. Galleriet ble innviet i 1877 og er utrolig vakkert.

Via Dante

På Via Dante har shoppingen et utpreget fokus på sport. Her finner du Decathlon, en hel butikk med sportsartikler fra f.eks. Footlocker og Le Coq Sportif. Er du en skoentusiast bør du besøke Marco og Aldo.

Via Torino

Sist men ikke minst må vi nevne gaten Via Torino. Som Corso Vittorio Emanuele er det først fremst større kjeder som holder til på denne gaten – Pull & Bear, Stradivarius, Nike Store og Pimkie – bare for å nevne noen.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Finn den neste reisen din