Parco Sempione

Milanos største park går heter Parco Sempione. Den ble bygget i 1888 og ligger i den historiske delen av Milano. Nyt en stille stund i harmoniske omgivelser, midt i Milano.

Bestill reise til Milano >>

Se flere reisetips til Milano

I Parco Sempione venter en rolig oase med vakre monumenter og små hager. Rundt den store dammen samles lokalbefolkningen for å hygge seg med en piknik, spille ball og nyte været. Parkens totale areal er 386 000 m², så det er godt med plass til alle. I parken ligger det kjente tårnet Torre Branca, som med sine 108 meter gir en fantastisk utsikt over Milano fra observasjonsplattformen. En annen kjent severdighet i Parco Sempione er Fredsbuen, Arco della Pace. Arco della Pace finner du ved inngangen til parken og er en etterlevning fra 1800-tallet da Napoleon beordret at den skulle bygges. Fredsbuen er vakkert utsmykket med statuer i marmor og bronse.

Åpningstider og mer informasjon

Parken holder åpent fra 06.30 – 21.00 i perioden oktober til april, 06.30 – 22.00 i mai og fra juni til september stenger parken 23.30. Du tar deg hit med trikken (linje 1, 2, 4, 12, 14, 19, 27), T-banen linje M1 eller M2, eller buss (linje 43, 57, 61, 70, 94).

Adresse: Piazza Sempione


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.