Mythos Beach Resort

apollo mondo family

Mythos Beach Resort

 • • Nyrenovert
 • • Svømmeskole og barneklubb
 • • Juniorsuiter med eget basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Nyrenoverte Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Handikapptilpassede dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsuiter med eget basseng for 1-2 personer/1-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til et nyrenovert Mythos Beach Resort
Nå har vi slått opp dørene til et nyrenoverte Mythos Beach Resort. Hotellet har gjennomgått en skikkelig oppgradering med nye møbler i blant annet lobbyen/resepsjonen, restaurantene og baren. Rundt bassengene vil solsengene får nye, komfortable madrasser, fellesområdene vil være modernisert og fornyet. Et antall rom vil være totalrenoverte og alle rom vil ha nye bad med dusj. Møblene er oppdaterte og kledd tekstiler i behagelige fargetoner. Selvfølgelig vil alt det du elsker med Mythos Beach Resort være som det alltid har vært - den generøse bufféen, den personlige servicen, de store herlige bassengområdene, for ikke å glemme alle de spennende aktivitetene for store og små.

Bassengområde og strand
Det er tre bassengområder på Mythos Beach Resort, hvorav ett av dem har to basseng der det ene er et aktivitetsbasseng som er oppvarmet. I barnebassenget er det en vannsklie for de yngre barna og foran hotellet er det et nytt basseng. Inne er det ytterligere to oppvarmede basseng, hvorav ett lite for barn. De oppvarmede bassengene holder minst 20 grader fra den 13.4 til 20.5 og 15.9–6.11. Temperaturen kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær.

Mellom hotellet og stranda er det også et bassengområde med tredekke, der det er et relax-pool for voksne, samt en liten jacuzzidel. Både ved bassengene og på stranda tilbys solsenger, parasoller og håndklær som kan byttes ut 2 ganger/uke.

Barneklubb og svømmeskole
For barna er det et stort aktivitetsprogram på Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter og dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av våre venner til rommet! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Apollo Swim School lærer barna seg å svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Barna kan ta ulike svømmeknapper.

Restauranter og barer
Du kan velge mellom flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I restauranten Amalthia diskes det opp med rikelig bufféer til frokost, lunsj og middag. Her er det en egen barnebuffé og mikrobølgeovn om du trenger å varme opp noe. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du ta en god drink og høre på musikk.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café, ved relaxbassenget, kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet!

Les om mat & drikke på hotellet.

Treningsrom og gruppetrening
Mythos Beach Resort har et treningsrom og fire treningstimer med skandinavisktalende instruktører om dagen. Det er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Sørg også for at du får en deilig behandling i hotellet spa! Les om sport og trening på Mythos Beach.

Bærekraft:
Mythos Beach Resort er Travelife gold sertifisert. På grunn av sitt miljøfokus har Mythos Beach Resort dessuten blitt tatt opp som "Platinum Level Green Leader" i Green Leader-programmet til Tripadvisor 2016. Tripadvisors Green Leader-program og har også fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" så mange ganger at de har fått Tripadvisors utmerkelse "Hall of fame". Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert, som innebærer at hotellet jobber med matsikkerhet i alle ledd fra produksjon til den serveres gjesten.

Øvrig:
Heis kun i hovedbygningen. Det er ikke heis til leilighetene og enkelte dobbeltrom. Stranda ved hotellet er en rullesteinstrand med innslag av sand, badesko anbefales. Begrenset lokaltrafikk.

Dette er inkludert i Apollo Mondo Family-hotell Mythos Beach Resort:

 • Treningsrom
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger, parasoller og håndklær ved bassengene og på stranda
 • Tennis før kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotellområdet

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis etter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeriservice

Se alle våre Apollo Mondo Family-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé i dobbeltrom, juniorsuiter og noen ettromsleiligheter.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé i noen ettromsleiligheter og toromsleilighetene.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) i alle romkategorier.
 • All Inclusive i alle romkategorier.

Sesongvariasjoner

Mythos Beach er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 9. april til 12. november 2023. Utenom denne periode tilbys ingen konseptaktiviteter som Apollo Swim School, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstime med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Mythos Beach Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alle hoteller – Kolymbia & Afandou

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?