Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig personale, god mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa har en stor, frodig hage med bassengområde med tre basseng. Ett av bassengene har barneseksjon og tre vannsklier. Solsenger og parasoller samt badehåndklær inkludert. Poolbar og strandbar med enkel servering. Falirakistranda ligger bare et steinkast fra hotellet og der er det et vannsportsenter og solsenger mot avgift.

I bufférestauranten Navarone serveres frokost, lunsj og middag. Hotellet har fem à la carte-restauranter med sushi, gresk, italiensk, asiatisk og meksikansk mat. Iskrembar og en crêpes-restaurant er inkludert i All Inclusive.

Hotellet har også en iskrembar og en crêpes-restaurant. Alle restaurantene er inkludert i All Inclusive. Bordreservasjon kreves i á la carte-restaurantene. Pent antrekk, det innebærer langbukser for menn, i alle restauranter til middag.

Mange aktiviteter for barn og voksne på dagtid. Kveldsunderholdning med levende musikk enkelte kvelder. Spa med behandlinger og massasje mot avgift. Tennis og bordtennis. Utendørs treningsstudio, vannaerobic, zumba og yoga. Jetski, terrengsykkel, kano og paragliding på stranda mot avgift, ikke i hotellets regi.

Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi. Lekeplass. For barna er det også en popcornvogn, slush i barene og iskremvogn ved stranda og bassenget (kun i høysesong).

Wifi inkludert i fellesområdene. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet ligger sentralt så støy fra barer og utelivet kan være forstyrrende i høysesong.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i restauranten Navarone kl. 4.00-6.30.
 • Frokostbuffé i restauranten Navarone kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj à la carte for voksne i restauranten TexMex kl. 9.00-12.00. Bordreservasjon.
 • Iskrem og crêpes kl. 10.00-2.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Navarone kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Navarone kl. 18.30-21.30
 • Kveld- og nattbuffé i restauranten Navarone kl. 22.00-4.00.
 • Lunsj i Pita Burger kl. 13.00-17.00.
 • Lunsj og middag i den greske à la carte-restauranten Ellinadiko kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Lunsj og middag i den italienske à la carte-restauranten Italian kl. 12.30-14.30 resp. 18.30-22.00.
 • Lunsj og middag i den meksikanske à la carte-restauranten Tex-Mex kl. 12.30-14.30 resp. 18.30-22.00.
 • Middag i den asiatiske à la carte-restauranten Pan-Asian kl. 18.30-22.00.
 • Pita-retter i Pita Burger kl. 12.30-16.30.
 • Crêpes i Crêperie kl. 8.30-00.30.
 • Ettermiddagskaffe kl. 17.00-19.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Dobbeltrommene med delt basseng kan ikke bestilles sommeren 2024.

Alle hotell – Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med ett basseng for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom og mange har herlig havutsikt. All Inclusive inkludert i de fleste rom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det vannsklier!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et eksklusivt voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du i lekre rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Unn deg et herlig opphold på femstjerners og eksklusive Elysium Resort & Spa nært de kjente kildene i Kalithea. Her venter fred og ro, både ved bassenget, på stranda og i hotellets spa. Her kan du koble av og bare nyte livet.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For familiens minste er det en barneklubb og de voksne kan spille tennis og padel eller lære seg å danse.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.

Apollo Beach

Mellom den lange herlige sandstranda i Faliraki og Apollo Beach to hovedbygninger ligger et herlig bassengområde med et basseng og et barnebasseng for familiens yngste medlemmer. Her er det også en stor gressplen med solsenger og parasoller og god plass for lek. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du ønsker. Her kan du kan spille både tennis og boule, trene i treningsrommet og bade i det oppvarmede innendørsbassenget, eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger på i passe gangavstand til så vel sentrum i populære Faliraki som til den fine stranda. Her bor du i romslige leiligheter der du selv kan velge å lage en enklere middager og nyte den på uteplassen etter en hel dag på stranda, eller om du vil ta turen inn til nærmeste restaurant, det tar bare noen minutter.