Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • • Herlig beliggenhet i strandkanten
 • • Mye moro for barna
 • • Mange fornøyde gjester

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig bra service fra hotellpersonell i restauranter, resepsjon, pool bar, beach bar, servitører...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa har en stor, frodig hage med bassengområde med tre basseng. Ett av bassengene har barneseksjon og tre vannsklier. Solsenger og parasoller samt badehåndklær inkludert. Poolbar og strandbar med enkel servering. Falirakistranda ligger bare et steinkast fra hotellet og der er det et vannsportsenter og solsenger mot avgift.

I bufférestauranten Navarone serveres frokost, lunsj og middag. Hotellet har fem à la carte-restauranter med sushi, gresk, italiensk, asiatisk og meksikansk mat. Iskrembar og en crêpes-restaurant er inkludert i All Inclusive.

Hotellet har også en iskrembar og en crêpes-restaurant. Alle restaurantene er inkludert i All Inclusive. Bordreservasjon kreves i á la carte-restaurantene. Pent antrekk, det innebærer langbukser for menn, i alle restauranter til middag.

Mange aktiviteter for barn og voksne på dagtid. Kveldsunderholdning med levende musikk enkelte kvelder. Spa med behandlinger og massasje mot avgift. Tennis og bordtennis. Utendørs treningsstudio, vannaerobic, zumba og yoga. Jetski, terrengsykkel, kano og paragliding på stranda mot avgift, ikke i hotellets regi.

Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi. Lekeplass. For barna er det også en popcornvogn, slush i barene og iskremvogn ved stranda og bassenget (kun i høysesong).

Wifi inkludert i fellesområdene. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet ligger sentralt så støy fra barer og utelivet kan være forstyrrende i høysesong.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i restauranten Navarone kl. 4.00-6.30.
 • Frokostbuffé i restauranten Navarone kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj à la carte kl. 9.00-12.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.00-18.00.
 • Iskrem og crêpes kl. 10.00-2.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Navarone kl. 12.30-14.30.
 • Ettermiddagskaffe kl. 17.00-19.00
 • Middagsbuffé i restauranten Navarone kl. 18.30-21.30
 • Kveld- og nattbuffé i restauranten Navarone kl. 22.00-4.00.
 • Lunsj i Burger kl. 13.00-18.00.
 • Lunsj og middag i den greske à la carte-restauranten Ellinadiko kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Lunsj og middag i den italienske à la carte-restauranten Italian kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Lunsj og middag i den meksikanske à la carte-restauranten Tex-Mex kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Middag i den asiatiske à la carte-restauranten Pan-Asian kl. 19.00-22.00.
 • Pita-retter i Pita Corner kl. 13.00-21.00.
 • Crêpes i Crêperie kl. 8.30-00.30.
 • Pizza on the Beach kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det kinosal, et lite tivoli og vannsklier.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranda. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og vakker utsikt.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Halvpensjon inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki og er en ferieoase for hele familien. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.