Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel

 • • Mye moro for ungene
 • • Vannsklier
 • • I strandkanten

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det kinosal, et mini-tivoli og vannsklier.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Maten, personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Esperides Beach Family Hotel er et herlig familiehotell med mange fasiliteter for både voksne og barn. Lekkert bassengområde ved stranda med fire basseng; et stort barnebasseng og et basseng for de aller minste. To vannsklier, begge for barn. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær.

Hotellet har en bufférestaurant, mezerestauranten Kafenion Project og grillrestauranten MeAtSea. Pent antrekk til middag gjelder, menn må ha langbukser. Flere barer, der en ligger ved lekeparken og er for barn. Denne serverer bare gratis kaffe og brus, vannet i baren er mot avgift. Barneklubb i hotellets regi og et lekerom. Minitivoli med små karuseller der det er gratis inngang for hotellets gjester.

Underholdning flere kvelder i uka. Gratis kino med barne- og familieforestillinger om ettermiddagen/kvelden.

Gratis wifi. Gratis deponering i resepsjonen. To tennisbaner. Tennis mot avgift. Pedalbåter og kanoer til utlån og annen vannsport mot avgift. Det er 2,7 kilometer inn til Faliraki. Ingen trafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffe kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
 • Grillbuffé kl. 12.00-16.00 i Food Hall.
 • Enklere lunsjretter og snacks i restaurant TuttiFrutti kl. 10.00-18.00 (juni-september).
 • Snacks, kalde og varme, kl. 10.00-18.00.
 • Kaffe, te & kaker kl. 16.00-18.00.
 • Iskrem kl. 10.00-21.00.
 • Popcorn og sukkerspinn til barna kl. 15.00-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00 i hovedrestauranten.
 • Grillbuffé kl. 18.00-21.00 i Food Hall.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-1.00.
 • Pent antrekk, dvs. langbukser eller lang shorts til under kneet for menn.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare

Velkommen til Esperos Mare – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Esperos Village Blue & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Epsilon

Epsilon ligger fint til på den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et fint bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Elysium Resort & Spa

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranda. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og vakker utsikt.