Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel

 • • Mye moro for ungene
 • • Vannsklier
 • • I strandkanten

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det kinosal, et lite tivoli og vannsklier.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mange muligheter til bespisning og til å sitte ned. Hotellet kunne holde de reisende ved hotelle...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Esperides Beach Family Hotel er et herlig familiehotell med mange fasiliteter for både voksne og barn. Lekkert bassengområde ved stranda med fire basseng; et stort barnebasseng og et basseng for de aller minste. To vannsklier, begge for barn. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

Hotellet har en bufférestaurant, mezerestauranten Kafenion Project og grillrestauranten MeAtSea. Pent antrekk til middag gjelder, menn må ha langbukser. Flere barer, der en ligger ved lekeparken og er for barn. Denne serverer kun kaffe og brus som er inkludert, merk dog at vannet i baren er mot avgift.

Internasjonal barneklubb for barn 4-11 år med engelsktalende personale i hotellets regi. Lite tivoli med små karuseller der inngangen er inkludert for hotellets små gjester. Lekerom og lekeplass. Kino med barne- og familieforestillinger om ettermiddagen/kvelden inkludert. Underholdning flere kvelder i uka.

Treningsrom, vanngymnastikk, yoga, sykkelutleie, boule, minigolf, bordtennis, volleyball samt biljard mot avgift. To tennisbaner mot avgift. Pedalbåter og kanoer til utlån og annen vannsport mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er 2,7 kilometer inn til Faliraki. Ingen trafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffe i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost i hovedrestauranten kl. 10.00-11.00.
 • Grillbuffé i Food Hall kl. 12.00-16.00.
 • Enklere lunsjretter og snacks i restaurant TuttiFrutti kl. 10.00-18.00.
 • Snacks, kalde og varme, kl. 10.00-18.00.
 • Kaffe, te & kaker kl. 16.00-18.00.
 • Iskrem kl. 10.00-21.00.
 • Popcorn og sukkerspinn til barna kl. 15.00-17.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.00-21.00.
 • Grillbuffé i Food Hall kl. 18.00-21.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-1.00.
 • Pent antrekk, dvs. langbukser eller lang shorts til under kneet for menn.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranda. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og vakker utsikt.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Halvpensjon inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki og er en ferieoase for hele familien. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommen med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.