Mitsis Alila Resort & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn. Familierom med eget basseng for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Gjennomgående god service og god kvalitet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Alila Resort & Spa er et stort og luksuriøst All Inclusive-hotell med idyllisk beliggenhet på stranda. Her er det et fint bassengområde med basseng og barnebasseng med vannsklier, begge med saltvann. Solsenger, parasoller og badehåndklær ved bassengområdet og på stranda.

Det er flere restauranter som inngår i All Inclusive programmet. I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé med greske og internasjonale retter. Fire à la carte-restauranter med italiensk, asiatisk, meksikansk og gresk meny. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk i alle restaurantene (penere shorts aksepteres). I tillegg er det noen enklere serveringssteder med hamburgere, crêpes og meze, souvlaki og gyros. Flere barer hvorav en champagnebar for voksne. Afternoon tea serveres hver dag. Underholdning og levende musikk.

Flere aktiviteter er inkludert; sandvolleyball, bordtennis, vannpolo, dart, tennis, kano, boccia og aerobics. Treningsrom. Vannsportsenter med vannski, vannscooter, paragliding, bananbåt, katamaraner og pedalbåter, alle mot avgift. Biljard og spillrom mot avgift.

Spa med 16-årsgrense med innendørsbasseng (saltvann) og jacuzzi samt massasje, badstue og hamam mot avgift. For barna er det lekeplass, minidisko og et playstation-hjørne. Hotellet har også en sukkerspinn- og popcornvogn. Flere av barene tilbyr også slush.

Wifi inkludert på hele hotellområdet, det er mulig å betale tillegg for wifi med høyere hastighet.

Utmerkelser:
I 2018 fikk Mitsis Alila Resort & Spa utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor. Hotellet har gjennom årene mottatt en rekke andre priser og utmerkelser.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i hovedrestauranten kl. 4.00-7.00, på forespørsel.
 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj à la carte (for voksne gjester) kl. 8.30-11.30.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Afternoon tea kl. 16.00-19.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Kvelds- og nattbuffé i hovedrestauranten kl. 21.30-4.00.
 • Valgfri lunsj i Burger kl. 13.00-18.00.
 • Valgfri lunsj i Ouzeri kl. 13.00-18.00.
 • Valgfri lunsj og middag i den greske à la carte-restauranten Ellinadiko kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Valgfri lunsj og middag i den italienske à la carte-restauranten Italian kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00 .
 • Valgfri lunsj og middag i den meksikanske à la carte-restauranten Tex-Mex kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Valgfri middag i den asiatiske à la carte-restauranten Pan-Asian kl. 19.00-22.00.
 • Pita-retter i Pita Corner kl. 13.00-21.00.
 • Crêpes i Crêperie kl. 8.30-00.30 .
 • Pizza on the Beach kl. 10.30-18.00.
 • Frukt og iskrem i strandbaren kl. 10.00-18.00, i juli og august kl. 10.00-00.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise på avreisedagen.

Alle hotell – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med ett basseng for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom og mange har herlig havutsikt. All Inclusive inkludert i de fleste rom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det vannsklier!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et eksklusivt voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du i lekre rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Unn deg et herlig opphold på femstjerners og eksklusive Elysium Resort & Spa nært de kjente kildene i Kalithea. Her venter fred og ro, både ved bassenget, på stranda og i hotellets spa. Her kan du koble av og bare nyte livet.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For familiens minste er det en barneklubb og de voksne kan spille tennis og padel eller lære seg å danse.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.

Apollo Beach

Mellom den lange herlige sandstranda i Faliraki og Apollo Beach to hovedbygninger ligger et herlig bassengområde med et basseng og et barnebasseng for familiens yngste medlemmer. Her er det også en stor gressplen med solsenger og parasoller og god plass for lek. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du ønsker. Her kan du kan spille både tennis og boule, trene i treningsrommet og bade i det oppvarmede innendørsbassenget, eller i havets salte bølger.