Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa

 • • Meget fornøyde gjester
 • • Værelser med eget basseng
 • • Luksuriøst & elegant

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn. Familierom med eget basseng for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

som å komme hjem.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Alila Resort & Spa er et stort og luksuriøst All Inclusive-hotell med idyllisk beliggenhet på stranda. Her er det et fint bassengområde med basseng og barnebasseng med vannsklier, begge med saltvann. Solsenger, parasoller og badehåndklær ved bassengområdet og på stranda.

Det er flere restauranter som inngår i All Inclusive programmet. I hovedrestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé med greske og internasjonale retter. Fire à la carte-restauranter med italiensk, asiatisk, meksikansk og gresk meny. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk i alle restaurantene (penere shorts aksepteres). I tillegg er det noen enklere serveringssteder med hamburgere, crêpes og meze, souvlaki og gyros. Flere barer hvorav en champagnebar for voksne. Afternoon tea serveres hver dag. Underholdning og levende musikk.

Flere aktiviteter er inkludert; sandvolleyball, bordtennis, vannpolo, dart, tennis, kano, boccia og aerobics. Treningsrom. Vannsportsenter med vannski, vannscooter, paragliding, bananbåt, katamaraner og pedalbåter, alle mot avgift. Biljard og spillrom mot avgift.

Spa med 16-årsgrense med innendørsbasseng (saltvann) og jacuzzi samt massasje, badstue og hamam mot avgift. For barna er det lekeplass, minidisko og et playstation-hjørne. Hotellet har også en sukkerspinn- og popcornvogn. Flere av barene tilbyr også slush.

Wifi inkludert på hele hotellområdet, det er mulig å betale tillegg for wifi med høyere hastighet.

Utmerkelser:
I 2018 fikk Mitsis Alila Resort & Spa utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor. Hotellet har gjennom årene mottatt en rekke andre priser og utmerkelser.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i hovedrestauranten kl. 4.00-7.00, på forespørsel.
 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj à la carte (for voksne gjester) kl. 8.30-11.30.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Afternoon tea kl. 16.00-19.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Kvelds- og nattbuffé i hovedrestauranten kl. 21.30-4.00.
 • Valgfri lunsj i Burger kl. 13.00-18.00.
 • Valgfri lunsj i Ouzeri kl. 13.00-18.00.
 • Valgfri lunsj og middag i den greske à la carte-restauranten Ellinadiko kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Valgfri lunsj og middag i den italienske à la carte-restauranten Italian kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00 .
 • Valgfri lunsj og middag i den meksikanske à la carte-restauranten Tex-Mex kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00.
 • Valgfri middag i den asiatiske à la carte-restauranten Pan-Asian kl. 19.00-22.00.
 • Pita-retter i Pita Corner kl. 13.00-21.00.
 • Crêpes i Crêperie kl. 8.30-00.30 .
 • Pizza on the Beach kl. 10.30-18.00.
 • Frukt og iskrem i strandbaren kl. 10.00-18.00, i juli og august kl. 10.00-00.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise på avreisedagen.

Alle hoteller – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det kinosal, et lite tivoli og vannsklier.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranda. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og vakker utsikt.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Halvpensjon inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki og er en ferieoase for hele familien. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.