Esperos Village Blue & Spa Resort

apollo mondo duo

Esperos Village Blue & Spa

  • • Bestill rom med eget eller delt basseng
  • • Høyt servicenivå

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 1-2 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2 personer. Deluxerom med eget basseng for 2 personer. Superiorrom med delt basseng for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2 personer. Toroms suiter med delt basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Eget basseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint hotell med voksen atmosfære for gjester over 16 år. Hotellet ligger over stranda og har en vakker havutsikt og ligger fint omkranset av pinjetrær og sypresser. Hyggelig bassengområde med to basseng, samt solsenger og parasoller for hotellets gjester. Badehåndklær. Poolbar.

Bufférestauranten Aphrodite serverer frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Mediterraneo er åpen fra kl 12.00-22.00 og serverer retter fra Middelhavslandene (ikke inkludert i halvpensjon). Hotellets restaurant Panorama er åpen til frokost og middag for noen romtyper, se mer informasjon under måltider. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag (menn skal ha lange bukser). Pianobar, samt underholdning tre kvelder i uka.

Hotellet er stort og ligger i et område med fine løpe- og turstier. Nivåforskjeller og flere trapper inne på hotellområdet. Det er en hotellbuss som trafikkerer inne på hotellområdet dag og kveld. Buss til stranda hvert 20. minutt inkludert. På stranda ligger en hyggelig restaurant samt en snackbar.

Fint og luksuriøst spa med oppvarmet utendørsbasseng, hamam, badstue, jacuzzi samt behandlinger mot avgift. Treningsrom og tennis inkludert for hotellets gjester. Yoga noen ganger per uke inkludert. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i noen av fellesområdene. Heis kun i hovedbygningen. Nivåforskjeller og flere trapper inne på hotellområdet. Fra de rommene med delt basseng kan det være noen meter å gå fra rommet til bassenget.

Måltider

Suite med privat basseng:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Sommeren 2024 er halvpensjon inkludert i suiten med eget basseng.

Toroms suiter, dobbeltrom og superiorrom:
Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 er halvpensjon inkludert i alle romkategorier.

Apollo Mondo Duo
  • Bare for voksne
  • Fornøyde gjester
  • Fin beliggenhet
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det vannsklier!

Elysium Resort & Spa

Unn deg et herlig opphold på femstjerners og eksklusive Elysium Resort & Spa nært de kjente kildene i Kalithea. Her venter fred og ro, både ved bassenget, på stranda og i hotellets spa. Her kan du koble av og bare nyte livet.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For familiens minste er det en barneklubb og de voksne kan spille tennis og padel eller lære seg å danse.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Halvpensjon inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki og er en ferieoase for hele familien. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.