Eden Roc

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For familiens minste er det en barneklubb og de voksne kan spille tennis og padel eller lære seg å danse.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom i bungalow for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer. Deluxesuiter med delt basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Solsenger på plen og området ellers
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eden Roc ligger fint til like ved grusstranda på den nordøstre siden av Rhodos. Hotellet har en hovedbygning samt et område med bungalower.

Det er to bassengområder med saltvannsbasseng samt et barnebasseng. Hotellet har også et ferskvannsbasseng med tre vannsklier som ligger ved minigolf- og tennisbanen. Solsenger, badehåndklær og parasoller inkludert i bassengområdene og på hotellstranda. Pool-/snackbar.

Hotellet har en bufférestaurant, Flavours of Eden, der frokost, lunsj og middag serveres. Det er flere à la carte-restauranter; Mediterranean, den italienske restauranten Basilico, den greske restauranten Meze, fisk- og skalldyrsrestauranten Thalassa, en grillrestaurant samt teppanyakirestauranten Arun. I tillegg er det en food court – The Cone Area og flere barer. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene. Bordreservasjon i à la carte-restaurantene.

På Eden Roc er det mye å finne på. Padel og tennis, basketball, bordtennis, minigolf, sandvolleyball, dans, treningsrom og kveldsunderholdning. Vannsport mot avgift på strand. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Suvenirbutikk. Cirka 900 meter til nærmeste tettsted. Cirka 2,3 kilometer til sentrum av Koskinou, og cirka 5 kilometer til Rhodos by. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Flavours of Eden kl. 7.00-10.00.
 • Á la carte frokost i The Cone All Dining Area kl. 8.00-11.00.
 • Kontinental frokost i restauranten Flavours of Eden kl. 10.00-11.00.
 • Frokostbuffé i restaurant Basilico kl. 8.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Flavours of Eden kl. 12.30-14.30.
 • À la carte-lunsj i The Cone All Dining Area kl. 12.30-15.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Basilico kl. 12.30-15.00.
 • À la carte-lunsj i Thalassa kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Flavours of Eden kl. 19.00-22.30.
 • Én middag à la carte i restauranten Mediterranean kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Churrasco Grill kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i tavernaen Meze kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Basilico kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Arun kl. 18.45-21.30. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Miraflores kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • Snacks og lettere buffé serveres i restauranten Flavours of Eden kl. 11.00-12.00 og 21.30-23.00.
 • Lettere buffé i restaurant Basilico kl. 15.00-17.00.
 • Lettere buffé i restaurant Miraflores kl. 23.00-02.00
 • Ubegrenset med forfriskninger, brus, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-1.00

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til avreise.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med ett basseng for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom og mange har herlig havutsikt. All Inclusive inkludert i de fleste rom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det vannsklier!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et eksklusivt voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du i lekre rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Unn deg et herlig opphold på femstjerners og eksklusive Elysium Resort & Spa nært de kjente kildene i Kalithea. Her venter fred og ro, både ved bassenget, på stranda og i hotellets spa. Her kan du koble av og bare nyte livet.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.

Apollo Beach

Mellom den lange herlige sandstranda i Faliraki og Apollo Beach to hovedbygninger ligger et herlig bassengområde med et basseng og et barnebasseng for familiens yngste medlemmer. Her er det også en stor gressplen med solsenger og parasoller og god plass for lek. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du ønsker. Her kan du kan spille både tennis og boule, trene i treningsrommet og bade i det oppvarmede innendørsbassenget, eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger på i passe gangavstand til så vel sentrum i populære Faliraki som til den fine stranda. Her bor du i romslige leiligheter der du selv kan velge å lage en enklere middager og nyte den på uteplassen etter en hel dag på stranda, eller om du vil ta turen inn til nærmeste restaurant, det tar bare noen minutter.