Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa

  • • Elite Club – bestill rom med ekstraservice

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranda. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og vakker utsikt.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig og service innstilt personale gjennomgående. Fokus på gjestene og deres behov. Veldrevet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Elysium Resort & Spa ligger like ved stranda, ikke langt fra kildene i Kalithea. Hotellet består av flere bygninger som ligger spredt i den store og frodige hotellhagen. Det lekre laguneformede bassenget med barneseksjon strekker seg langs hotellet. Det er også jacuzzi og poolbar her. Rett nedenfor hotellet har hotellet egen sandstrand. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassenget og på stranda.

Nyt velsmakende måltider
Hotellet har flere gode restauranter og barer. I Emerald Restaurant serveres frokostbuffé og middag med gresk meny. Fresh Mediterranean Restaurant ligger ved det laguneformede bassenget og tilbyr à la carte meny med middelhavsinspirerte retter. Noble Gourmet Restaurant ligger øverst i hovedbygningen og byr på en herlig atmosfære og fantastisk panoramautsikt. I alle restaurantene kreves normalt pent antrekk til middag (menn skal ha på langbukser og tette sko). Underholdning med levende musikk samt temakvelder.

Helse og velvære
Hotellet har et stort spa med avslappet atmosfære og der er det et oppvarmet utendørsbasseng samt spabehandlinger og massasje mot avgift. I spaet er det også mulighet for å trene pilates og yoga. Det er også et stort treningsrom og tennis.

Elite Club
Gjester som bestiller clubrom, juniorsuiter og suiter har tilgang til hotellets Elite Club der tilbys egen inn- og utsjekking. Du har også adgang til Elite Club Lounge der du juice, kaffe, te, frukt og lettere snacks er inkludert. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og magasiner. I tillegg kan gjestene i disse rommene innta frokosten i takrestauranten Senses Café. 

Måltider

Dobbeltrom og superiorrom:
Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Mot tillegg:

  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Clubrom, suiter og juniorsuiter:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det kinosal, et lite tivoli og vannsklier.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Halvpensjon inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki og er en ferieoase for hele familien. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommen med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.