Amada Colossos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotell med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med en del for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom. Foruten å spise god mat i bufférestauranten er det hele tre á la carte-restauranter å velge mellom.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nydelig mat. Rent og pent overalt. Flotte bassengområder. Lite bråk og fyll.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Med perfekt beliggenhet byr All Inclusive-hotellet Amada Colossos til herlige dager på stranda. Her er det et bassengområde med et stort basseng som strekker seg gjennom nesten hele hotellområdet og en poolbar. Ved bassenget er det solsenger, parasoller og badehåndklær. Den ene delen av bassengområdet er forbeholdt gjester over 18 år. Der er det en swim-up bar. Den andre delen av bassengområdet er for barnefamilier, også her er det en swim-up bar som serverer slush, juice og iste.

På hotellet finner du et populært badeland (åpent mellom 10.30-17.30) med flere vannsklier, en lazy river og et barnebasseng. Her er det også en lekepark og et basseng. Solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som serverer enklere retter som toast, pizzastykker og gresk salat.

Solsenger og parasoller på hotellets strand til låns. På stranda er det også en bar og snackbar som serverer enkel mat som smørbrød, gyros, hamburgere, frukt og kaker.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. En del av bufférestauranten er forbeholdt voksne over 18 år. Hotellet har også en gresk, italiensk og en asiatisk à la carte-restaurant. I alle restaurantene gjelder pent antrekk, menn må ha langbukser. I tillegg til restaurantene finnes det to barer, hvor en av dem er kun for voksne gjester etter klokka 21.00.

Bordtennis, tennis og sandvolleyball. Spa med badstue, hamam og jacuzzi samt behandlinger mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Supermarked og en liten butikk. Hotellet ligger cirka 3 kilometer utenfor Faliraki sentrum og cirka 2 kilometer fra Kalithea.

Måltider

Inkludert:
Dobbeltrom, familierom og familierom superior:

 • All Inclusive, på hotellet heter den Golden Ultra All Inclusive.

Juniorsuite:

 • All Inclusive, på hotellet heter den Diamond Ultra All Inclusive.

Suite:

 • Frokostbuffé.

All Inclusive

Golden Ultra All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Middag i den greske, italienske eller den asiatiske à la carte-restauranten kl. 19.00-22.00. Ett besøk/uke og restaurant. Bordreservasjon. Gjelder ved opphold på hotellet på minst 7 dager.
 • Snacks og enklere retter i strandbaren kl. 10.30-18.00.
 • Enklere retter i baren ved badelandet kl. 11.00-17.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann, kl. 10.00-24.00.

For gjester som bestiller juniorsuite er Diamond Ultra All Inclusive inkludert. Det omfatter følgende i tillegg til Golden Ultra All Inclusive:

 • Lounge som er åpen døgnet rundt. Her kan du innta frokost. Resten av døgnet serveres snacks og drikke.
 • Ubegrenset antall besøk i den italienske-, greske- og asiatiske á la carte-restauranten. Bordreservasjon. Gjelder ved opphold på hotellet på minst 7 dager.
 • Solsenger og parasoller på en reservert del av stranda.
 • Ved ankomst er minibaren fylt med 2 flasker vann, 2 brus og 2 juice.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det kinosal, et lite tivoli og vannsklier.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranda. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og vakker utsikt.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Halvpensjon inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki og er en ferieoase for hele familien. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.