Amada Colossos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Amada Colossos er et stort og moderne med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med ett basseng for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom og mange har herlig havutsikt. All Inclusive inkludert i de fleste rom.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Totaliteten av flere ting. Høflige, vennlig betjening. Kjempegod mat og drikke. Renhold på rommen...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Med perfekt beliggenhet byr All Inclusive-hotellet Amada Colossos til herlige dager på stranda. Her er det et bassengområde med et stort basseng som strekker seg gjennom nesten hele hotellområdet og en poolbar. Ved bassenget er det solsenger, parasoller og badehåndklær. Den ene delen av bassengområdet er forbeholdt gjester over 18 år. Der er det en swim-up bar. Den andre delen av bassengområdet er for barnefamilier, også her er det en swim-up bar som serverer slush, juice og iste.

På hotellet finner du et populært badeland (åpent mellom 10.30-17.30) med flere vannsklier, en lazy river og et barnebasseng. Her er det også en lekepark og et basseng. Solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som serverer enklere retter som toast, pizzastykker og gresk salat.

Solsenger og parasoller på hotellets strand til låns. På stranda er det også en bar og snackbar som serverer enkel mat som smørbrød, gyros, hamburgere, frukt og kaker.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. En del av bufférestauranten er forbeholdt voksne over 18 år. Hotellet har også en gresk, italiensk og en asiatisk à la carte-restaurant. I alle restaurantene gjelder pent antrekk, menn må ha langbukser og bordreservasjon kreves. I tillegg til restaurantene finnes det to barer, hvor en av dem er kun for voksne gjester etter klokka 21.00.

Bordtennis, bueskyting, tennis og sandvolleyball, utstyr mot depositum. Treningsrom. Spa med badstue, hamam og jacuzzi samt behandlinger, alt mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 5-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert i fellesområdene. Supermarked og en liten butikk. Hotellet ligger cirka 3 kilometer utenfor Faliraki sentrum og cirka 2 kilometer fra Kalithea.

Måltider

Dobbeltrom, familierom og familierom superior:
Inkludert:

 • All Inclusive.

Suiter
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Middag i den greske, italienske eller den asiatiske à la carte-restauranten kl. 19.00-22.00. Ett besøk/uke og restaurant. Gjelder ved opphold på hotellet på minst 7 dager.
 • Snacks og enklere retter i strandbaren kl. 10.30-18.00.
 • Enklere retter i baren ved badelandet kl. 11.00-17.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann, kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det vannsklier!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et eksklusivt voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du i lekre rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Unn deg et herlig opphold på femstjerners og eksklusive Elysium Resort & Spa nært de kjente kildene i Kalithea. Her venter fred og ro, både ved bassenget, på stranda og i hotellets spa. Her kan du koble av og bare nyte livet.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For familiens minste er det en barneklubb og de voksne kan spille tennis og padel eller lære seg å danse.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.

Apollo Beach

Mellom den lange herlige sandstranda i Faliraki og Apollo Beach to hovedbygninger ligger et herlig bassengområde med et basseng og et barnebasseng for familiens yngste medlemmer. Her er det også en stor gressplen med solsenger og parasoller og god plass for lek. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du ønsker. Her kan du kan spille både tennis og boule, trene i treningsrommet og bade i det oppvarmede innendørsbassenget, eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger på i passe gangavstand til så vel sentrum i populære Faliraki som til den fine stranda. Her bor du i romslige leiligheter der du selv kan velge å lage en enklere middager og nyte den på uteplassen etter en hel dag på stranda, eller om du vil ta turen inn til nærmeste restaurant, det tar bare noen minutter.