Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 59 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Hyggelig personale, god mat
-
Dårlig luft på rommet, matlukt både natt og dag. Støy fra ventilasjonssystemet

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
Meget vennlige ansatte
-
Vond lukt fra sluket på badet, ikke noe aktiv ventilering på badet.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
Utrolig god service! Blide hyggelig personale! Dette var vårt 3 besøk på dette hotellet, supert at man kan bestille så mye man vil på restaurantene , nydelig mat over alt, super underholdning! Bare en ting man kan ønske seg her og det er at det skulle vært voksen hotell
-
oppgradering av rommene og dusjen /badet hadde vært fint. Vanskelig å få lunket vann i dusj , enten veldig kaldt eller varmt

Bekreftet gjest: 2023-09-10


10 av 10

+
Beliggenhet. Hyggelig personal.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-16


5 av 10

+
-
Vi hade bokat rum med privat pool, tyvärr var terrassen allt för liten för att kunna sola. Blev tvungen att köpa en uppblåsbar madrass och ligga på poolkanten. A la carte restaurangerna blev fullbokade direkt, det fanns ingen möjlighet att boka middag eller lunch under hela veckan. Eftersom buffematen inte var så bra blev vi tvungna att äta ute på restauranger i närheten. Tråkigt när man bokat all in clusive.

Bekreftet gjest: 2023-07-02


9 av 10

+
Flotte fasiliteter og avslappende atmosfære. God service og god mat😊
-
Hoteller var ikke lydisolert. Hørte mye støy fra gangen og vaskerommet.

Bekreftet gjest: 2023-06-21


3 av 10

+
Bassenget, underholdning og drinker. Bedre service av kelnere i baren enn restauranten.
-
Mye kald mat i buffeten og lite påfyll.

Bekreftet gjest: 2023-06-11


8 av 10

+
Beliggenhet og personalet
-

Bekreftet gjest: 2023-06-11


8 av 10

+
-
Feil rom ankomsdag. Medførte dårlig dag 1 of 2 da vi måtte vente endel.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


9 av 10

+
Veldig bra service fra hotellpersonell i restauranter, resepsjon, pool bar, beach bar, servitører, Kjempe god mat og drikke, i alle restauranter, buffet, og i pool bar. Tilgjengelighet 24/7 til personell i resepsjon, og veldig hjelpsomme. Det var alltid nok av solsenger ved siden av bassengene, og ved stranden, og området ble alltid rengjort og ryddet hver kveld. Servitører var serviceinnstilte og kom ofte til solsenger for å spørre om vi ønsket mer å drikke.
-
Vanntrykk i dusjen, og vanskelig å still inn korrekt temperatur på grunn av dårlig kran. Rengjøring på rom. Dårlig toalett på badet i vårt rom. Dårlig wifi/internett. Men til tross for dette, vil vi likevel anbefale dette hotellet, og kunne tenke oss å komme tilbake.

Bekreftet gjest: 2023-05-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

2742 vurderinger
Utmerket
 
2028
Veldig bra
 
456
Bra
 
178
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
42

Fem siste vurderinger

12.09.2023

av Par51 Trondheim, Norge

Fantastisk hotel

Vi kom hjem i september 2023 etter vårt 3 besøk på Mitsis. Og det sier ikke lite...vi har aldri reist tilbake til noe annet hotell før og vi har reist mye verden rundt. Men hit må vi dra en gang pr år minst, personalet får deg til å føle deg virkelig velkommen , de kjenner deg igjen fra år til år, noe vi setter stor pris på . Maten er nydelig og vi kan bestille ubegrenset på alle restaurantene, noe som gjør at vi aldri blir lei av maten. Rommene er enkle, men sengene er veldige gode. Denne gangen var også underholdningen helt fantastisk !! Vi storkoset oss hver kveld. Det eneste jeg har som ønske for dette hotellet er at det skulle vært et voksen hotell. Vi kommer tilbake i 2024!!

 
21.05.2024

av marie s

Tidenes beste hotellopplevelse!

Et fantastisk hotell med utsøkt mat, flott område og svært serviceinnstilt personell. Flotte hotelrom, nydelig strand, krystallklar sjø og utsøkt mat. Tusen takk for en magisk ferie - vi gleder oss allerede til å besøke hotellet igjen. Anbefales!

 
20.05.2024

av Mette43 Norge

Fantastisk

Et fantastisk flott hotell med fantastisk hyggelige mennesker som jobbet der. Alle var service innstilt og gjorde sitt ytterste for at du som gjest skulle trives. Nydelig mat med flere ulike valgmuligheter på kveldstid. Flott Strand med super service i form av egen servering fra Strand baren. Jeg har ikke noe negativt å si om dette hotellet.

 
07.10.2021

av Jan Kåre N Lyngdal, Norge

Dette var vår tredje flotte 14 dagers ferie på Mitsis.

Mandag 04.10.2021 kom vi hjem til Lyngdal etter en ny herlig 14 dagers ferie på Mitsis. På grunn av koronaen er 2 år siden sist vi var der, men det var just som "å komme hjem". Da vi kom inn på hotellet, ble vi ønsket velkommen med smil og vennlighet. Flere av de som vi tidligere har hatt kontakt med kjente oss igjen. Vi ble ønsket velkommen med: "Takk for sist. Velkommen tilbake !". Det gir en god følelse. Vi har i flere år hatt kontakt med Desponia. Hun har alltid hjulpet oss på en utmerket måte. Nå har hun fått en konkurrent som heter Stergos. For den mannen finnes det ikke problemer, kun utfordringer. Med et smil ordner han absolutt alt. Personalet er ekstremt høflige og hjelpsomme. Vi ble alltid møtt med med et smil og et vennlig ord, "Hvordan har du/dere det", "Er det noe vi kan gjøre for deg/dere" ? Rydding og renhold er utmerket. De nye solsengene er meget bra. Vi kan anbefale Mitsis til alle som ønsker en hyggelig og avslappende ferie. Hilsen fra Oddrun og Jan Kåre Nakkestad. Bare helsa holder, kommer vi igjen.

 
13.10.2019

av Jan Kåre N Lyngdal, Norge

Flott hotell hvor man virkelig kan slappe av og nyte livet

Under hele oppholdet vårt fra 22. september til 6. oktober 2019 ble vi behandlet på en enestående hyggelig måte. Alle de ansatte møtte oss med med et varmt smil og spørsmål om hvordan vi hadde det og om det var noe de kunne gjøre for oss. Naturligvis var det noen vi fikk mer kontakt med, men for ikke å gjøre noen urett vil vi ikke nevne noen navn.her. Fra tidlig om formiddagen til langt over midnatt kunne vi nyte nystekte vafler, pannekaker, is, noe godt å drikke ++++ og ikke å forglemme servering av forfriskninger ved solsengene. Hele anlegget fremsto som ryddig og rent. Egen badestrand med solstoler og parasoller. Har bestilt nytt 2 ukers opphold i september 2020.