Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Vil du ha ytterligere et basseng kan du bestille en juniorsuite med eget basseng. Frokostbuffé inkludert og All Inclusive kan du få mot tillegg.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter med eget basseng, for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Saltvannbassenget og gode drinker.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 70 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilig hotell og har fem basseng, hvorav en med saltvann, en separat barnebasseng og en oppvarmet innendørsbasseng. Solsenger og parasoller inkludert både ved bassengene og på hotellets egne del av stranda. Basseng- og strandhåndklær mot depositum.

Velger du til All Inclusive kan du velge mellom tre restauranter til middag. I Kresten Royal Euphoria Resorts bufférestaurant Gaia kan du spise frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten FOS-thematic restaurant serveres "Creative Cuisine". Poolrestauranten Aura serverer drikke og lettere måltider på dagtid og om kvelden serveres greske retter. Sushirestaurant. I baren BAR 11 serveres vin og champagne, aldersgrense 18 år. Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restauranter.

I hotellets spa kan du nyte jacuzzi og badstue samt skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Det er også et treningsrom, to tennisbaner, en multicourt, liten fotballbane, en bocciabane samt bordtennis. Biljard mot avgift. Yogatimer. Kveldsunderholdning.

Trapper til den grovkornede stranda nedenfor hotellet. Strand med solsenger og parasoller samt badebrygger. Klipper, rullesteiner og steinete bunn.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Suvenirbutikk. Avstanden til havet varierer fra 70 til 170 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Seks kilometer til Rhodos by. Bussholdeplass 200 meter.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé, serveres i restaurant Gaia kl. 6.30-10.00.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost i restauranten Gaia kl. 4.00-06.30. Forhåndsbestilles dagen før.
 • Frokostbuffé i restauranten Gaia kl. 6.30-10.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Gaia kl. 12.30-14.30.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-12.30.
 • Ouzo med meze kl. 12.30-16.00.
 • Souvlaki og gyros kl. 12.30-16.00.
 • Pizza og hamburger kl. 12.30-18.00.
 • Crêpes kl. 16.00-18.00.
 • Te poolrestauranten Aura kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Gaia kl. 18.30-21.30.
 • Snacks, kl. 22.00-1.00.
 • À la carte-middag i restaurantene Aura, FOS Thematic restaurant og i Sushi Point. Bordreservasjon senest en dag innen.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekk ankomstdagen til avreise hjemreisedagen.

Alle hotell – Kalithea & Faliraki

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Velkommen til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, et stilrent All Inclusive-hotell med fornøyde gjester som ligger ved kanskje Rhodos' beste strand –Faliraki. Her er det et stort frodig bassengområde og mye å finne på for barna samt et bredt utvalg av restauranter som er inkludert i All Inclusive.

Esperos Mare Resort

Velkommen til Esperos Mare Resort – et elegant All Inclusive-hotell som ligger på Falirakistranda. Her venter et stort bassengområde med flere basseng, moderne fasiliteter, treningsmuligheter og varm gjestfrihet. Hotellet har en restaurant som er kjent for den deilige maten og god service.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotellet for deg som ikke nøyer deg med mindre enn det beste. Her nytes luksuslivet på stranda med alt hva det innebærer. Hotellets fasader er palasslignende og her er det et stort saltvannsbasseng. Både du og barna kan feriere som kongeligheter i familierom med eget basseng.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne med beliggenhet rett ved stranda og et eget badeland med flere morsomme vannsklier. Hotellet har også et stort bassengområde med ett basseng for kun voksne – og egen del for barnefamilier. Her bor du i flotte rom og mange har herlig havutsikt. All Inclusive inkludert i de fleste rom.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et hyggelig familiehotell som ligger på stranda i Faliraki på Rhodos. Hotellet har en rekke aktiviteter for liten og stor. I All Inclusive-programmet er det sukkerspinn og popcorn til barna. Her er det vannsklier!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et eksklusivt voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du i lekre rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Velkommen!

Elysium Resort & Spa

Unn deg et herlig opphold på femstjerners og eksklusive Elysium Resort & Spa nært de kjente kildene i Kalithea. Her venter fred og ro, både ved bassenget, på stranda og i hotellets spa. Her kan du koble av og bare nyte livet.

Epsilon

Epsilon ligger i nærheten av den populære Falirakistranda på Rhodos. Her er det et lite bassengområde, gode restauranter og store leiligheter. Ypperlig tilrettelagt for deilige feriedager!

Eden Roc

Eden Roc er et fint All Inclusive-hotell med flere restauranter og god beliggenhet ved stranda. Her er det to herlige bassengområder og vannsklier for barna. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For familiens minste er det en barneklubb og de voksne kan spille tennis og padel eller lære seg å danse.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger ved stranda i Faliraki. Her kan du bade i flere basseng og de minste i familien har et eget basseng med en spennende vannsklie. Du trener i hotellets treningsrom, deltar i en vannpolomatch, utfordrer familien i dart eller spiller tennis. Varme kvelder kan tilbringes med å spise god mat og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger ved stranda i Faliraki og er et pent og stilrent hotell. Innredningen er inspirert av naturlige farger og materialer. Unn deg en herlig stund i spaet med en deilig massasje eller i dampbadstua og nyt de fine dobbeltrommene eller superiorrommene med eget basseng.

Venezia Resort

Venezia Resort er et herlig All Inclusive-hotell med flere basseng og et badeland for hele familien. For de minste i familien er det to basseng, der ett har vannsklier. Til stranda i Faliraki er hotellbuss inkludert tre ganger daglig, men lei gjerne en egen bil og oppdag flere herlige strender på Rhodos, koselige Lindos og Rhodos by.

Apollo Beach

Mellom den lange herlige sandstranda i Faliraki og Apollo Beach to hovedbygninger ligger et herlig bassengområde med et basseng og et barnebasseng for familiens yngste medlemmer. Her er det også en stor gressplen med solsenger og parasoller og god plass for lek. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du ønsker. Her kan du kan spille både tennis og boule, trene i treningsrommet og bade i det oppvarmede innendørsbassenget, eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger på i passe gangavstand til så vel sentrum i populære Faliraki som til den fine stranda. Her bor du i romslige leiligheter der du selv kan velge å lage en enklere middager og nyte den på uteplassen etter en hel dag på stranda, eller om du vil ta turen inn til nærmeste restaurant, det tar bare noen minutter.