Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong og havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite med eget basseng

Juniorsuite med eget basseng på uteplassen og havutsikt. To lenestoler og to solsenger på uteplassen. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Kresten Royal Euphoria Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3