Atlantica Kalliston Resort

Atlantica Kalliston Resort er et pent og stilrent hotell som ligger rett ovenfor en av de fine sandstrendene i Agii Apostoli. Hotellet har flere store og herlige bassengområder med tre utendørsbasseng. Aldersgrense for å bo på hotellet uten følge av foretasse er 16 år. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og ved noen av dem kan du sitte i skyggen under trærne og nyte en god lunsj. Her kan du trene i treningsrommet, slappe av i hotellets spa og ta en lengre spasertur inn til Chania by.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 2-3 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom med utgang til basseng for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Superiorrom med utgang til basseng for 2-3 personer. Superiorrom med jacuzzi for 2 personer. Superiorrom med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantica Kalliston Resort vender seg til et voksent publikum over 16 år og etterstreber en rolig atmosfære. Hotellet er ikke barnefritt da barn og ungdommer er velkommen sammen med foresatte.

Hotellet har tre herlige basseng, store gressplener og det er bare noen skritt ned til sandstranda. Ett av bassengene er oppvarmet i mai og i oktober til 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Det er også et innendørsbasseng som alltid er oppvarmet til 27 grader med komfortable hvilestoler. Solsenger og parasoller inkludert ved bassengene og på stranda. Balisenger på stranda. Basseng- og strandhåndklær inkludert. Strandbar med drikke og lettere måltider på dagtid.

Deep Blue Restaurant er hotellets bufférestaurant og serverer frokost, lunsj og middag. På bufféene er det også vegetariske retter. Glaros Greek Restaurant, Al Fresco Italian Dinner og Yuni Ko Asian Restaurant er hotellets tre à la carte-restauranter og serverer som det greske, italienske og asiatiske retter. Det er ytterligere en à la carte-restaurant for feinschmeckeren, Wine Cellar Fine Dining, der man kan nyte gode viner i et mindre selskap. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restauranter. Atlantica Kalliston Resort har flere barer, en poolbar for drikke på dagtid, Cr-Eat Hub Comfort Food Corner for lettere måltider til lunsj, strandbar med drikke, smoothies, snacks og iskrem. I Thea's Coffee & Pastry er det varm og kald drikke og søtsaker.

Spa med badstue, hamam, dampbadstue og spabehandlinger, alt mot avgift. Daglige aktiviteter som vanngymnastikk og timer med aerobic, pilates og yoga. Biljard mot avgift. Bordtennis. Dart. Boccia. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minibank. På hotellet er det en kiosk/minimarked, en suvenirbutikk og en gullsmedbutikk.

Agii Apostoli er kjent for de gylne strendene og her er det tre fine sandstrender, i tillegg til den ved hotellet. Til Chania by er det drøyt 4 kilometer og fra hovedveien går det lokalbusser. Du kan gå via strandpromenaden hel inn til Chania by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Serveringstider i Deep Blue Restaurant:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i Deep Blue Restaurant kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i Deep Blue Restaurant kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i Deep Blue Restaurant kl. 19.00-21.30.
  • En eller flere middager i à la carte-restaurantene Glaros Greek, Yuni Ko Asian og Al Fresco kl. 19.00-22.00. Antallet middager som er inkluderte avhenger av hvor mange netter du bor på hotellet.
  • Ubegrenset med lokale og noen internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 8.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Agii Apostoli

Triton Agii Apostoli

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved de populære strendene Golden Beaches. Strendene er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er komfortable og romslige – og ble renovert til sommeren 2023. Nå fortsetter renoveringen av øvrige fasiliteter på hotellet så til sommeren 2024 møtes du av et hotell i ny drakt. Fornøyde gjester, høy komfort og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Nontas

Nontas er et moderne hotell som ligger midt i Agii Apostoli. Herfra er det gangavstand til de fine strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Blir du på hotellet er det et hyggelig bassengområde med poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en litt lengre spasertur eller kort busstur fra Chania by.

Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort har et fint bassengområde og ligger midt i det sentrale Agii Apostoli med gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter der noe har eget basseng. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.

Kiwi – sommer 2024

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Atlantica Yakinthos

Atlantica Yakinthos er et perfekt hotell for avkobling, ta et bad i bassenget eller late deg på en av de fine sandstrendene i Agii Apostoli. Start dagen med en frokostbuffé og kvelden kan du ta en spasertur og oppdage det kretiske kjøkkenet på en taverna i nærheten. Frister det med shopping, trange smug og kanskje en bar, har Chania by alt du skulle ønske. Du kan ta en deilig spasertur inn til Chania by eller så tar du bare lokalbussen som stopper rett utenfor hotellet.