Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort

  • • Leiligheter for opptil seks personer
  • • Hyggelig bassengområde
  • • Frodige omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Okeanis Golden Resort er et populært hotell som ligger midt i det sentrale Agii Apostoli med gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter der noe har eget basseng. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-5 personer. Mindre toromsleilighet for 1-2 personer. Toromsleiligheter med eget basseng for 1-4 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje med eget basseng for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Størrelse, beliggenhet med avstand til strand og svært rolig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Okeanis Golden Resort er et familieeid leilighetsanlegg omgitt av en hyggelig hage med vakre blomster og palmer. Her er det bassengområde med et stort basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Snackbar ved bassenget som serverer varme og kalde drikker, samt småretter på dagtid.

For friske bad i Middelhavet ligger stranda bare en kort spasertur fra hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.

Det er cirka 200 meter til nærmeste minimarked. Til sentrum av Agia Apostoli er det cirka 500 meter og inn til Chania by er det cirka 4,5 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Byggeaktivitet i nærheten av hotellet kan oppfattes som forstyrrende. Byggearbeidene forventes være ferdig 30. juni 2023.

Alle hoteller – Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved de populære strendene Golden Beaches. Strendene er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er romslige – og sommer en 2023 vil de være helt nyrenoverte! Høy kundetilfredshet, bra fasiliteter og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Nontas

Nontas er et moderne hotell som ligger midt i Agii Apostoli. Herfra er det gangavstand til de fine strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Blir du på hotellet er det et hyggelig bassengområde med poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en litt lengre spasertur eller kort busstur fra Chania by.

Kiwi

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.