Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort

  • • Leiligheter for opptil seks personer
  • • Hyggelig bassengområde
  • • Frodige omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Okeanis Golden Resort ligger midt i det sentrale Agii Apostoli i gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter, har et hyggelig bassengområde å koble av ved og en snackbar som serverer enklere retter. Vil du ha litt mer liv og røre er Chania by med alt den har å tilby av shopping, restauranter og fornøyelsesliv cirka et kvarter unna med lokalbussen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-5 personer. Mindre toromsleilighet for 1-2 personer. Toromsleiligheter med privat basseng for 1-4 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje med privat basseng for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott anlegg, koselig område. Nært gode strender med lite bølger og vind. Flott parkanlegg.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 350 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Okeanis Golden Resort er et familieeid hotell som ligger i en frodig hage med vakre blomster og palmer. Bassengområdet ligger midt i hagen med et stort basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Snackbar ved bassenget som serverer varme og kalde drikker, samt småretter på dagtid. For friske bad i Middelhavet ligger stranda bare en kort tur fra hotellet.

Gratis wifi i fellesområdene. Barneseng kan leies på hotellet. Begrenset åpningstid i resepsjonen, men personalet i poolbaren hjelper til når resepsjonen er stengt.

Det er cirka 200 meter til nærmeste minimarked og til stranda er det cirka 350 meter. Til sentrum av Agia Apostoli er det cirka 500 meter og inn til Chania by er det cirka 4,5 kilometer, og det tar omtrent 15 minutter med lokalbussen å komme seg dit.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.