Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort

  • • Leiligheter for opptil seks personer
  • • Hyggelig bassengområde
  • • Frodige omgivelser
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Okeanis Golden Resort er et populært hotell som ligger midt i det sentrale Agii Apostoli i gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter eller om hele reiseselskapet er over 12 år kan dere velge dobbeltrom i hotelldelen. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-5 personer. Mindre toromsleilighet for 1-2 personer. Toromsleiligheter med eget basseng for 1-4 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje med eget basseng for 2-6 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille rolig. Fint basseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Okeanis Golden Resort er et familieeid anlegg som består av en leilighetsdel bygd i 2009 og en hotelldel fra 1996, men renovert i 2020. Hotelldelen har aldersgrense 12 år.

Midt i den hyggelige hagen med vakre blomster og palmer ligger bassengområdet med et stort basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Snackbar ved bassenget som serverer varme og kalde drikker, samt småretter på dagtid. Det er litt roligere ved den delen som har hotellrom med aldersgrense 12 år. Her er det også et hyggelig, mindre bassengområde med solsenger, parasoller og en poolbar som serverer drikke samt en á la carte-restaurant.

For friske bad i Middelhavet ligger stranda bare en kort spasertur fra hotellet. det er gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Barneseng kan leies på hotellet.

Det er cirka 200 meter til nærmeste minimarked. Til sentrum av Agia Apostoli er det cirka 500 meter og inn til Chania by er det cirka 4,5 kilometer.

Måltider

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Dobbeltrommene:

  • Frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Agii Apostoli

Anais Holiday

Det innbydende Anais Holiday ligger fint ved stranda i Agii Apostoli og byr på topp service. På hotellet er det en populær restaurant og bar. Gode tilbakemeldinger, fine fasiliteter og lokalt preg gjør dette til et medlem av Apollo Mondo Local–familien.

Triton (Agii Apostoli)

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved Golden Beach. Stranda er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er romslige og i treromsleilighetene kan det være opp til seks personer. Høy kundetilfredshet, bra fasiliteter og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hoteller.

Nontas

Nontas er et moderne leilighetshotell som ligger midt i Agii Apostoli. Gangavstand til strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hyggelig bassengområde med poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en kort busstur fra Chania by.

Kiwi

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.