Nontas

Nontas

  • • Gangavstand til fire strender
  • • Sentral beliggenhet
  • • Hyggelig bassengområde

Nontas er et moderne hotell som ligger midt i Agii Apostoli. Herfra er det gangavstand til de fine strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Blir du på hotellet er det et hyggelig bassengområde med poolbar.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2 personer. Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer. Ettromsleiligheter superior for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter deluxe for 2 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring og enkel adgang (hvert rom hadde egen inngang fra «gateplan»
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nontas har et fint bassengområde med barneseksjon. Solsenger og parasoller. Pool-/snackbar med enkel matservering. Det tilbys romservice fra poolbaren. Skjønnhetssalong.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen 7.00-23.00. Trafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Det er cirka 300 meter til sentrum av Agii Apostoli og inn til Chania er det cirka 4 kilometer.

Måltider

Ett- og toromsleiligheter:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Superiorrom
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved de populære strendene Golden Beaches. Strendene er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er romslige – og sommer en 2023 vil de være helt nyrenoverte! Høy kundetilfredshet, bra fasiliteter og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en litt lengre spasertur eller kort busstur fra Chania by.

Kiwi

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort er et populært hotell som ligger midt i det sentrale Agii Apostoli med gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter der noe har eget basseng. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.