Triton (Agii Apostoli)

apollo mondo local

Triton

  • • Ved fine Golden Beach
  • • Zorbakurs og temakvelder
  • • Store leiligheter
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved Golden Beach. Stranda er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er romslige og i treromsleilighetene kan det være opp til seks personer. Høy kundetilfredshet, bra fasiliteter og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hoteller.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-5 personer. Treromsleilighet for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nær sjøen og fin utsikt mot åsen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Triton ligger fredelig til i Chryssi Akti-området. Leilighetshotellet består av flere bygninger.

Flere basseng
I bassengområdet er det to fine basseng med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller samt en poolbar. Bassenghåndklær mot avgift.

Nyt lokale retter og underholdning
Hotellets taverna serverer tradisjonelle greske og internasjonale retter. I kjøkkenet benyttes bare lokale råvarer og egenprodusert olivenolje. Vinen er også laget på druer fra området. Fra poolbaren serveres frokost, lunsj og snacks mens middagen serveres i tavernaen. 

Hver søndag kveld er det tradisjonell kretisk fest i tavernaen, denne er mot avgift og man må melde seg på. Du får smake på lokalproduserte retter som håndlagde pølser, pilaffi og lammeretter, som vanligvis serveres ved spesielle anledninger.

Onsdag kveld er det gresk aften i tavernaen med folkemusikk og dans. Danserne bærer tradisjonelle drakter og viser dans fra hele Hellas mens du koser deg med en lekker middagsmeny, bordreservasjon er nødvendig, men det er ikke noe ekstratillegg utover de vanlige på middagsmenyen. Ønsker du å forberede deg til gresk aften arrangerer hotellet kurs i gresk dans på forespørsel for 5 euro/person.

Øvrig på hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen på dagtid. Lekeplass. Vaskeriservice mot avgift. Gratis romservice. Barneseng og trillevogn skal være tilgjengelig, men du bør forhåndsbestille og det kan du gjøre via Min reise). Minimarked i nærheten. Begrenset gjennomgangstrafikk.

Oppdag omgivelsene
Det er cirka 3,5 kilometer inn til Chania by, der havnebassengets rolige vann, kaiene og de gamle husfasadene minner om Venezia og kanalene. Havnepromenadens lykter lyser opp de mange kaféene, barene og restaurantene som ligger langs kaia.

Les mer om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Barneseng og trille

Barneseng og trille er tilgjengelig på hotellet, men må bestilles for å være garantert. Du legger det inn i reisebestillingen under Tillegg (trinn 3), eller du kan legge det inn senere under Min reise.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Gratis wifi

Alle hoteller – Agii Apostoli

Anais Holiday

Det innbydende Anais Holiday ligger fint ved stranda i Agii Apostoli og byr på topp service. På hotellet er det en populær restaurant og bar. Gode tilbakemeldinger, fine fasiliteter og lokalt preg gjør dette til et medlem av Apollo Mondo Local–familien.

Nontas

Nontas er et moderne leilighetshotell som ligger midt i Agii Apostoli. Gangavstand til strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hyggelig bassengområde med poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en kort busstur fra Chania by.

Kiwi

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort er et populært hotell som ligger midt i det sentrale Agii Apostoli i gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter eller om hele reiseselskapet er over 12 år kan dere velge dobbeltrom i hotelldelen. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.