Triton Agii Apostoli

apollo mondo local

Triton

  • • Ved fine Golden Beach
  • • Kurs i gresk dans og temakvelder
  • • Store leiligheter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved de populære strendene Golden Beaches. Strendene er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er komfortable og romslige – og ble renovert til sommeren 2023. Nå fortsetter renoveringen av øvrige fasiliteter på hotellet så til sommeren 2024 møtes du av et hotell i ny drakt. Fornøyde gjester, høy komfort og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-5 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fint, stille område og kort vei til stranden.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Triton Agii Apostoli er ett av våre absolutt mest populære hotell og denne vinteren gjennomføres etappe to av den omfattende ansiktsløftningen. Leilighetene ble renovert til sommeren 2023 og til sommeren 2024 vil øvrige fasiliteter oppgraderes til moderne standard. Fokus er komfort, men alltid med tanke på å beholde den lokale atmosfæren og sjarmen. Det er jo tross alt det som gjør at gjestene kommer tilbake til Triton år etter år.

Flere basseng
I bassengområdet er det to fine basseng med barneseksjon, solsenger og parasoller inkludert samt en poolbar. Bassenghåndklær mot avgift.

Nyt lokale retter og underholdning
Hotellets taverna serverer tradisjonelle greske og internasjonale retter. I kjøkkenet benyttes lokale råvarer og egenprodusert olivenolje. Vinen er også laget på druer fra området. Fra poolbaren serveres frokost, lunsj og snacks mens middagen serveres i tavernaen.

Hver søndag kveld er det tradisjonell kretisk fest i tavernaen, denne er mot avgift og man må melde seg på. Du får smake på lokalproduserte retter som håndlagde pølser, pilaff og lammeretter, som vanligvis serveres ved spesielle anledninger.

Onsdag kveld er det gresk aften i tavernaen med en lekker middagsmeny, bordreservasjon er nødvendig, men det er ikke noe ekstratillegg utover de vanlige på middagsmenyen.

Mandager og tirsdager holder hotellet kurs i gresk dans for 5 euro/person, spør i resepsjonen.

Øvrig på hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Lekeplass. Hotellet ligger i et roligere område i Chryssi Akti. Begrenset gjennomfartstrafikk. Hotellet består av flere bygninger bygd mellom 1995 og 2000. Stor matbutikk cirka 1 kilometer fra hotellet og i området er det flere lokale tavernaer og mindre matbutikker.

Oppdag omgivelsene
Det er cirka 650 meter til et lokalt sentrum i Agii Apostoli og cirka 3,5 kilometer inn til Chania by. Vi kan anbefale en tur inn til Chania med havnebassengets rolige vann, kaiene og de gamle hus fasadene minner om Venezia og kanalene. Havnepromenadens lykter lyser opp de mange kaféene, barene og restaurantene som ligger langs kaia.

Les mer om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Barneseng og trille

Barneseng og trille er tilgjengelig på hotellet, men må bestilles for å være garantert. Du legger det inn i reisebestillingen under Tillegg (trinn 3), eller du kan legge det inn senere under Mitt Apollo.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Agii Apostoli

Nontas

Nontas er et moderne hotell som ligger midt i Agii Apostoli. Herfra er det gangavstand til de fine strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Blir du på hotellet er det et hyggelig bassengområde med poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en litt lengre spasertur eller kort busstur fra Chania by.

Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort har et fint bassengområde og ligger midt i det sentrale Agii Apostoli med gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter der noe har eget basseng. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.

Kiwi – sommer 2024

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Atlantica Kalliston Resort

Atlantica Kalliston Resort er et pent og stilrent hotell som ligger rett ovenfor en av de fine sandstrendene i Agii Apostoli. Hotellet har flere store og herlige bassengområder med tre utendørsbasseng. Aldersgrense for å bo på hotellet uten følge av foresatte er 16 år. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og ved noen av dem kan du sitte i skyggen under trærne og nyte en god lunsj. Her kan du trene i treningsrommet, slappe av i hotellets spa og ta en lengre spasertur inn til Chania by.

Atlantica Yakinthos

Atlantica Yakinthos er et perfekt hotell for avkobling, ta et bad i bassenget eller late deg på en av de fine sandstrendene i Agii Apostoli. Start dagen med en frokostbuffé og kvelden kan du ta en spasertur og oppdage det kretiske kjøkkenet på en taverna i nærheten. Frister det med shopping, trange smug og kanskje en bar, har Chania by alt du skulle ønske. Du kan ta en deilig spasertur inn til Chania by eller så tar du bare lokalbussen som stopper rett utenfor hotellet.